Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Trenutak pre budenja cujem jasno glas, koji kaze:
“Ej! Ovde tvoj zivot. Znas sta radis, zar ne?”
“Pa valjda, sta ja znam. A ti?”
“Oces se probuditi, sada, kad otvoris oci?”
“Ne znam. To zavisi od tebe.”
“Ne.Od tebe.”
Ne, moj drugaru. Od tebe, ubedljivo kazem. (veoma svesna onih trenutaka, kada su mi oci otvorene a opet, spavam)...
I onda zacutim. I cekam.
Osluskujem da cujem neko opravdanje, zasto je ustvari dosao?
Ma uvek je u pravu taj zivot, mislim se.
Cutimo nas dvoje.
“Ne govori nista. Bas zato te volim i zato mi trebas. Da me podsetis, kad zaboravim.
Vremence, aj navij taj tvoj budilnik.
Ali neku lepu melodiju, molim. Ako moze…vreme je. Aha.“
Vreeeeme? Vremeeeeee cujes me?
Vreme oces da mi budes drugar? Izvini molim te, uvek sam zurila da te (pre)stignem.
Nemoj da se smeskas bre takoooo.
A onda upada zivot u vezu i vikne: BUDI SE MALA!
Tu tuuuuu tu tuuuuu...Kao, spustio!
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
Gde se to sakrilo moje lepo oko?
Mozda put za vikend?
Dobrooo, finooo.
Malopre sam nesto razgledala tvoje slike sto sam poskidala sa neta ne secam se kad si ih ono postavljala.
Lepa si.
I dobro pises.
I mudra si.
I pametna.
Nadmudrices ti tvoje vremence i hodaces UKORAK s njim, verujem to!!!
Ljubi bakuta PDT_Love_23 PDT_Love_18 PDT_Love_23
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
o bako...kako uvek kazes prave reci...meni ovi dani bas i nisu neki...nesto sam tuzna ovih dana....najradje bih se...ali ne dam...jbg, ne smem opet, ne mogu vise prolaziti kroz krize i krizice, no ajd da i fiziku zajebem/odjebem, ne mogu vise trpeti onaj osecaj beznadja, kad ne znas gde i sta i kako i kuda...i nista ne znas, i prazan si toliko da se uplasisi od te praznine...svi znamo o cemu pricam....e pa ne dam opet...ovo leto sam dobro osetila sve to, i jesen kad napravih glupi rec., i taman malo na noge stanem, evo ga opet vrag,sapuce mi na levo uvo, samo malo samo malo samo malo....e pa ne moze!dosta vise samo malo! i tako sam se ja borila ovih dana sa svojim demonom....jos mi bio tu bratic, koji nije u problemu ali voli povremeno, pa i on navalio, jedva sam uspela reci NE!ali rekla sam...i sad je lakse...prazna sam i tuzna, ali kontam da bih se jos gore osecala da sam nesto zavrsila.....eto.......
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
ma svakako bi bilo teze.....mada iskreno, ponekad, u trenucima kada stvarno ne znam kud, pomislim, najbolje je vratiti se na staro, otupis, zaboravis, ne osecas.....ovako samo cekam da dodjem kuci, da se zavucem pod cebe, pogasim sva zvona i tiho placem...sto postojim, sto sam ikada probala to sranje, sto sam prestala sa tim sranjem, sto mi jos uvek pada na pamet to sranje, a tako bih volela da ga zaboraviom zauvek......a sve u meni vristi, urlice, boli, boli, boli do iznemoglosti....ne osecam nista vise, telo, noge, ruke, srce, dusu, od siline boli, od siline praznine...kontas o cemu ti pricam.? oh, koliko bih volela, sta bih sve dala da zauvek zaboravim ovaj osecaj, da nikada vise ne pustim suzu zbog jebenog praha.....da nikada vise ne pozelim ga.....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
oci boje meda mogu i ce! puno vise da daju i urade nego ono zbog cega ce se vratitit na pocetak.Ne smijes dozvoliti sebi da te neka nervoza, neka stvar-ma kako to DANAS izgledalo krupno izbaci iz kolosjeka.."znam" da nije lako..Ne mogu skroz, donekle te mogu razumjeti.Ajde izdusi ovdje-napisi ko to te lijeoe oci sjekira..da mu sjekriu neku bacimo Ajde, gore glavu!
Nas, zavisnike 1 doza-Samo jedna doza vraca na sami start..OBN-kada bi se sve tako resavalo-onda bi se svi drogirali..Ne budali..nego fino se smiruj..NAdji nacin..Oces virtualnu magiju..Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem..Ajde bre, bilo je i teze..Sjeti se...Pa uporedi i ...
ma nema meni pomoci.... mada...sto mans rece,, vreme, jebeno vreme.....valjda ce i meni sinuti jednom......nadam se da se uskoro vidimo, bas bih to volela, zovi, pisi.....zovi....ljubim
i za tebe M isto vazi..... PDT_Love_18
T.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?