koje filmove gledate?
Moderator: sanela
Re: koje filmove gledate?
Hmm uvijek mogu gledat i gledam: Kad porastem bit cu kengur, Pulp fiction,Sedam i po, The proposal ima ih jos al ne padaju mi na pamet Ooooo zaboravi AVATAR cc jesam kreten
LOLITA
A reci sto je dobar "kengur"... Najbolji domaci film svih vremena... Jedino moze da mu parira "Balkanski Spijun"...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
winston85 wrote:A reci sto je dobar "kengur"... Najbolji domaci film svih vremena... Jedino moze da mu parira "Balkanski Spijun"...
Kengur mi je dobar zato sto se u filmu sve spominje od poroka do ljubavi , inace volim takve filmove... Braaaaaaankaaaaaaaa (ono na zgradi kad urlaju ako se sjecas) hahahah i cula sam da je bio skroz jeftin mislim na snimanje i sve to
LOLITA
Pa to su najbolje produkcije, te sa par kamera... i 100.tinak evra...
A ono, Duuuuuusaaaaaaaaaaneeeeeeeeee... Brate, znao sam da si peder. nisam jbt, to mi ortak iz vrtica...
A ono, Duuuuuusaaaaaaaaaaneeeeeeeeee... Brate, znao sam da si peder. nisam jbt, to mi ortak iz vrtica...
A najsmesnija scena mi je kad onaj pocne jebite se manekeni,jebi te seee pa se nagovori jadnoj curi a i njemu je citav izlazak s njom bio trauma, sve neki crnjaciwinston85 wrote:Pa to su najbolje produkcije, te sa par kamera... i 100.tinak evra...
LOLITA
Braca kralj klosara....
odgledao AVATAR u 3D, juče!
fantastično! oduvao me! sjajno!
kontam da je 3D u ovom filmu/slučaju, samo dodao na zanimljivosti, uzbudjenju etc i da nikako nije uslov da se odgleda film. dakle, ako nemate gde da ga odgledate u 3D, slobodno to uradite u "običnoj", 2D tehnici. nećete izgubiti MNOGO.. priča je dovoljno jaka da iznese film bilo da ga gledate u najsavremenijem bioskopu ili pak na kompu u divix izdanju.
(samo moje mišljenje. a iznosim ga pre svega jer u mom gradu trenutno ne postoji nijedna bioskopska sala, a kamoli neka koja bi prikazivala filmove u tako zahtevnim tehnikama..)
fantastično! oduvao me! sjajno!
kontam da je 3D u ovom filmu/slučaju, samo dodao na zanimljivosti, uzbudjenju etc i da nikako nije uslov da se odgleda film. dakle, ako nemate gde da ga odgledate u 3D, slobodno to uradite u "običnoj", 2D tehnici. nećete izgubiti MNOGO.. priča je dovoljno jaka da iznese film bilo da ga gledate u najsavremenijem bioskopu ili pak na kompu u divix izdanju.
(samo moje mišljenje. a iznosim ga pre svega jer u mom gradu trenutno ne postoji nijedna bioskopska sala, a kamoli neka koja bi prikazivala filmove u tako zahtevnim tehnikama..)
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MIz9D6KLgj0[/youtube]
Najjača scena.
Najjača scena.
Nastavak kultnog REC-a, odlican, kao i prvi deo, samo malo komercijalniji.
Mada vozi.
Mada vozi.
Gleda li iko filmove Jima Jarmusha?