koje filmove gledate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Novaaa

Re: koje filmove gledate?

Post by Novaaa »

Hmm uvijek mogu gledat i gledam: Kad porastem bit cu kengur, Pulp fiction,Sedam i po, The proposal ima ih jos al ne padaju mi na pamet :-D :-D Ooooo zaboravi AVATAR cc jesam kreten
LOLITA
winston85

Post by winston85 »

A reci sto je dobar "kengur"... Najbolji domaci film svih vremena... Jedino moze da mu parira "Balkanski Spijun"... :-D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Novaaa

Post by Novaaa »

winston85 wrote:A reci sto je dobar "kengur"... Najbolji domaci film svih vremena... Jedino moze da mu parira "Balkanski Spijun"... :-D

Kengur mi je dobar zato sto se u filmu sve spominje od poroka do ljubavi :D, inace volim takve filmove... Braaaaaaankaaaaaaaa (ono na zgradi kad urlaju ako se sjecas) hahahah :-D i cula sam da je bio skroz jeftin mislim na snimanje i sve to :D
LOLITA
winston85

Post by winston85 »

Pa to su najbolje produkcije, te sa par kamera... :-D i 100.tinak evra...
A ono, Duuuuuusaaaaaaaaaaneeeeeeeeee... Brate, znao sam da si peder. nisam jbt, to mi ortak iz vrtica... :-D
Novaaa

Post by Novaaa »

winston85 wrote:Pa to su najbolje produkcije, te sa par kamera... :-D i 100.tinak evra...
A ono, Duuuuuusaaaaaaaaaaneeeeeeeeee... Brate, znao sam da si peder. nisam jbt, to mi ortak iz vrtica... :-D
A najsmesnija scena mi je kad onaj pocne jebite se manekeni,jebi te seee pa se nagovori jadnoj curi :D a i njemu je citav izlazak s njom bio trauma, sve neki crnjaci :D
LOLITA
winston85

Post by winston85 »

Braca kralj klosara.... :D
7474

Post by 7474 »

odgledao AVATAR u 3D, juče!

fantastično! oduvao me! sjajno!
kontam da je 3D u ovom filmu/slučaju, samo dodao na zanimljivosti, uzbudjenju etc i da nikako nije uslov da se odgleda film. dakle, ako nemate gde da ga odgledate u 3D, slobodno to uradite u "običnoj", 2D tehnici. nećete izgubiti MNOGO.. priča je dovoljno jaka da iznese film bilo da ga gledate u najsavremenijem bioskopu ili pak na kompu u divix izdanju.

(samo moje mišljenje. a iznosim ga pre svega jer u mom gradu trenutno ne postoji nijedna bioskopska sala, a kamoli neka koja bi prikazivala filmove u tako zahtevnim tehnikama..)
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
bojanol

Post by bojanol »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MIz9D6KLgj0[/youtube]
Najjača scena. :evil:
bojanol

Post by bojanol »

Nastavak kultnog REC-a, odlican, kao i prvi deo, samo malo komercijalniji.
Mada vozi. :D
Image
winston85

Post by winston85 »

Gleda li iko filmove Jima Jarmusha?
Post Reply