Saša svaka čast na smirenosti i samouverenom nastupu,jedini si koji si zapravo uspeo da odbraniš "svoj stav",a to je insistiranje na primeni sile u najgorem obliku, koji bi trebao biti zajednički stav svih ljudi . Emisija je očajna, sramota za nacionalni servis ( jedna u nizu).Olivera Kovačević je pokazala na kom nivou nam je novinarstvo.

Doktorka je delovala bledo i neuverljivo, uopšte ne shvatajući suštinu, a to je da ovde nije trebalo raspravljati o metodama lečenja narkomanije. Svi brane neke svoje stavove i metode, a ovde se zapravo radi o kriminalu, o patološkom iživljavanju nad nemoćnim ljudima. Ovde je trebalo suditi o tom konkretnom metodu i ništa drugo. Prisustvo nabildovanih "Obrazaša" dovoljno govori samo za sebe, kao i profil publike: sve roditelji onih koji su tamo malo duže od običnog tretmana što znači da spadaju među "saradnike".Prosto mi je neverovatna jedna stvar koja mi je upala u oči , zapravo dve, a da niko nije postavio ta pitanja:
1. Na kojim podacima se zasniva priča o "uspešnosti lečenja"?
2. Pored tarife koju naplaćuje, Branislav je rekao da njegovi štićenici takođe rade kao i oni iz Reto centra, ali nigde ne pominje čime se bave !?
Najsjajniji je poslednji komentar naše uvažene voditeljke o kojoj sam nekada imala pozitivno mišljenje, ali me u poslednje vreme uvek iznenadi subjektivnošću i nekorektnim ponašanjem prema sagovornicima:"Da, pobedićemo narkomaniju!"
p.s.Ne znam po kom principu je dovukao roditelje, ali gospođa koja je pričala o sinu koji se leči od C hepatitisa je toliko gluposti iznela , da sam se upitala šta je sa njom?! "Njenom sinu nisu hteli da daju vakcinu protiv C hepatitisa..Nije mogao da izvadi zdravstvenu legitimaciju,a nisu hteli da ga prime bez knjižice u Drajzerovu...Dolazio im je kući "lekar iz Drajzerove i naplaćivao po 50 maraka ( eura) dolazak i to što je pet sati dnevno brinuo o njemu..."