DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
ono,stwrno si extra ordinary
btw,dobro jutro ljudi..ja kao poranila..zaspala sam u 4,2 sata sam prichala sa onim "drugom"..ma ruka mi se zaledila,ukochila..ali bilo je finoooo
..widjecemo se u utorak,poshto on posle ima non stop neke koncerte,gostowanja..idu praznici-tu se njegwa barnsha najbolje "omasti"...ima majka bombu da mi baci u sobu,kad joj saopshtim...ali ipak o swemu smo prichali,i dogoworili se da nikakwe glupe i brze poteze necemo wuci..polako...meni je bash drago shto ne moram ja da mu objashnjawam neke stwari-izgleda da je posao mnogo pametan..tj.proshao je dobru shkolu za owih 10god
pishem wam..ljubim..

btw,dobro jutro ljudi..ja kao poranila..zaspala sam u 4,2 sata sam prichala sa onim "drugom"..ma ruka mi se zaledila,ukochila..ali bilo je finoooo

pishem wam..ljubim..

PER ASPERA AD ASTRA...
bravo beba... biće leba... 

I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
ti si luda...
kiss n.

I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
nezna se ovde više tko pije a tko plaće hahahahha.
JUTRO LJUBLJENIIIIIIII ,SVI PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14
bebo,srećo moja PDT_Love_18
JUTRO LJUBLJENIIIIIIII ,SVI PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14
bebo,srećo moja PDT_Love_18
pa de si mi ti,lepotice moja...widim ja swe mi pusto...puno te ljubi i woli twoja beba!!!kako si mi ti inache,shta ima kod tebe?

PER ASPERA AD ASTRA...
Nema nishta, raspadam se.
Bebo,koga si to pitala
ja sam ineča vrlo dobro,na godišnjem...ljenčarim,gledam filmove,čitam dugačke postove jer vježbam koncentraciju....ako budem ovako vrijedna,uskoro ću se baciti i na neku knjigu što je do skoro za mene bila misaona imenica(mislim u zadnje vrijeme)...eto tako bebirone...ljubim te i idem na spavanjac.....vidimo se na kavici ujutro

ja sam ineča vrlo dobro,na godišnjem...ljenčarim,gledam filmove,čitam dugačke postove jer vježbam koncentraciju....ako budem ovako vrijedna,uskoro ću se baciti i na neku knjigu što je do skoro za mene bila misaona imenica(mislim u zadnje vrijeme)...eto tako bebirone...ljubim te i idem na spavanjac.....vidimo se na kavici ujutro

tebe sam pitala ludice,a shta nam je sa bojanol_om?od chega se sad raspadash,prebicu te majke mi...
..woli te beba!budi dobar
:axe:
ta koncetracija je bash bezobrazna,ali meni je krenula tek posle tri-cetri mjeseca,do tad iskreno nisam ni pokusawala..nisam mogla ni nowine da prochitam...a onda sam spremila ispit od 700 str i dobila prwu 10-ku u ziwotu
modesty ne znam shta da radim sa owim drugom breeee?kazite neshto pametno...

ta koncetracija je bash bezobrazna,ali meni je krenula tek posle tri-cetri mjeseca,do tad iskreno nisam ni pokusawala..nisam mogla ni nowine da prochitam...a onda sam spremila ispit od 700 str i dobila prwu 10-ku u ziwotu

modesty ne znam shta da radim sa owim drugom breeee?kazite neshto pametno...
PER ASPERA AD ASTRA...