JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: jos samo nijednom

Post by Modesty »

baš tako Sonja,baš sam maloprije pisala jednom dječku da mu je DIKLOFENAK DUO sasvim dovoljan,meni je bio a skidala sam se sa 2-3 grama......koji benzos ili što već mu više prija....samo nek više ne petlja sa tramadolima jer su ga prošli put namučili...to je otrov a ne lijek.
Uzmi pij ricinusovo ulje,jeftino i nije ružno...da prostiš,iskakiš sve za 3 dana....i ode zikra na znoj i dupe.
A posle pamet u glavu.Sve drugačije nego kako si do sad i bićeš na pravom putu.

Pozdrav Sonjici :wink:
Sonja

Post by Sonja »

He, he, he a sada ti procitaj taj post kome si napisala onom decku, hahaha, da vidis sta te ceka tamo.

Ubili smo kravu pa tele pati :-D (telepatija)

Pozz Mod!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
bojanol

Post by bojanol »

Odmorila nam se Modesty, ili je kupila novu tastaturu. :-D
Modesty

Post by Modesty »

Sve sam vidjela....ljubim vas oboje....samo sam malo odmornija i manje depresivna
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Meni nikako ne ide u glavu sto ti je, Mod, finansijski menadzment toliko dosadan... Ne znam iz koje knjige ucis, ali to je jedna od zanimljivijih stvari u ekonomiji.

Nego, da se mi ovdje ne lazemo, Narco nema sanse da se skine ovako kako pokusava... Iskreno, meni tvoja skidanja vise lice na kriziranje zbog nedostataka love (a nemas zivaca da se zajebavas na ulici za nju), nego neku stvarnu zelju da presijeces. Da bi odrzao apstinenciju, moras napraviti velike rezove u zivotu i razmisljanjima i odreci se mnogo toga. Mislim da si ti danas jedino svjestan toga da drogiranje boli i da zelis da prestane... Hajde dobro, i to je neki pocetak.

Bilo kako bilo, ti si meni dobar lik i navijam za tebe i to...
hellfire

Post by hellfire »

narco, ukoliko se nisi do sada u medjuvremenu zaebao...tebi bi vec danas ziza trebala krenuti silaznom putanjom, tako da mozemo reci da si najgore pregurao...sad samo pamet u glavu a dupe uza zid...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
raskorak

Post by raskorak »

Jebiga brale, svoja govna je uvek najteže kusati. Još samo nijednom ih nemoj jesti.

Ostatak ti je već rekao ostatak.

poz
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Modesty

Post by Modesty »

BRAVO za Vladin post i ono što je napisao,potpuno podržavAM JER DA SE NE LAŽEMO,SVI SE MANJE MOŽEMO PREPOZNATI U TOME.....svi smo imali faze kad smo se htjeli skinut a ustvari nismo imali snage sebi priznat koliko nam je lijepo drogirati se,još kad bi bilo para.......razmisli dobro narkić druže,vidiš da smo uz tebe ali u Vladinoj priči ima puno istine....nemoraš ništa nama priznaj,budi iskren i hrabar sam sa sobom i to će biti mnogo.

Vladao,nisam još stigla do finansiskog menadžmetna,još sam na menadžmentu i nije da mi je dosadan nego mi je jako slaba koncentracija i to me bedači a i lijena za sam brate za popizdit.
Učim online,imam pismeno štivo a mogu da ga i slušam po lekcijama i zatim radim testove za izte.
narcohimno

Post by narcohimno »

jebiga...
netko

Post by netko »

narcohimno wrote:jebiga...
jebiga... recenica koju izgovaramo u trenutku kad sjedamo na pod i shvatamo da smo pogrjesili, jako pogrijesili....
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Post Reply