Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
expect

Post by expect »

@Zvrky,hvala,ali vec sam nabavila pesmu...sad uzivam :-D ....
A vidim ponovo su tu stariji clanovi..Vrh..Samo nek se pise..
Pozz ljudi :wink: .
Fanatik

Post by Fanatik »

Ejjjjjj raja sta ima, sunrise nemoj da ja bijem.KO TE DIRA!!!!!!!
Hhhehehe dusa moja, nemojte ljudi se svadjati ( mislim na ranije postove).Pa mi smo jedna FAMALIJA ,mi smo svi skupa u ovim g.... nemojte molim vas.Ja vas sve pojednako volim!!!!!ZAPAMTITE TO.
Ehhh evooo i kafive,hhehehehe, :-D :-D
Sonja

Post by Sonja »

Dobro jutro dobri ljudi :-D

Ustala sam rano, moram u bolnicu po recepte, nestalo mi terapije, pa eto samo da vas pozdravim.

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Luna

Post by Luna »

sunrise...bitno je da si ti ok...
depresija ce proci....
no mnogima nam je bash to i bio izgovor da uzmemo nesto...samo vjeruj u sebe i ne zaboravi one day at the time!!!!
Omare sreco kako si? si josh uvijek na metadonu ili...?
joj kad se samo sjetim jebenih mg i sranja...pa onda subutexa...i opsteg ludila nakon svega toga....uhh..ma ne bi nikad vishe. za H se i ne bojim...bijelog ce me uvijek biti strah....jebi ga.
zvrks-pa barem je tvoja stara bila naoruzana antivirusimai folovima///ajde valjda ce ti to popraviti.
da stariji clanovi su tu....uvijek i bili samo eto....bila je truba neko vrijeme...nigdje nikoga...a i oni sto su dolazili su se samo ubadali(rijecima tj:))
Sivi si ziv???
Dovla jarane...sta ima kod tebe? po kancelariji se muvash....sa "biznismenima" hehheh
koje su to sirovine...ccc
dobro si josh uvijek i normalan ba....No samo naprijed. iako su neke glupe sitnice...i dosadan zivot...nema veze. ja bash u tome i uzivam. bilijar....cigara....muzika....
od partija me glava zaboli...milion ljudi....buka...frka...aaaa. ne gumo vishe ni to. samo da ne pocnem saha igrati....ili ne daj boze domina :-D
laku noc
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Hehehhehe ja sam pronasla novi sajt sa igricama :-D i sad se ne skidam odande,imaju tabli,covece ne ljuti se,puzle,sah,jos neke igre sa kartama,nagradne slagalice ird. Sad kad si pomenula sah i domine :-D ja sam pocela i to da igram,sah sam volela i kao mala pa sam kasnije prestala da ga igram medjutim evo sad ponovo polako ali sigurno,sah uopste nije dosadna igra samo ako znas da ga igras hehehehehhe Popravila sam komp,juce sam ga donela iz servisa i sad nemam nista na njemu moram sve ponovo da instaliram 300 chudesa,samo mi nije jasno kako sam uspela toliko da sjebem hard,covek je uzeo i okreno ga nekako naopako sad mi ne cita od pocetka nego od kraja heheheeheh tako je on to meni objasnio,i otprilike sad ga testiram ili ce da traje 5 dana ako to izgura potrajace jos dosta godina kikkiikkik drzite mi palceve da ne crkne ponovo :D Pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
expect

Post by expect »

Zvrky bre..daj link taj da malo ubijam dan..hehehe
Pozz 'kipa :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Evo samo da vam saopstim da je moj dragi komp onovo crko i da mu nema spasa moram da kupim nov hard za koji nemam pare sto znaci retko cemo se vidjati kad maznem kevim komp pa ispisem po koju rec... :cry:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Takodjer i ja bi da odem ali nemam gdje.Toliko me drma neka nervozaaa.Ljudi kako ste,ja nisam NIKAKO ali valjda bice bolje.Sta ima kod vas vidim tmurnooo. :?
sunrise

Post by sunrise »

Omare, welcome back! Vidis ti kako smo se svi zabrinuli za tebe? Sigurno ti je bilo drago kad si vidio da nam falis!
Ima koga za kavu?

Dan je predivan, ja se nesto jako dobro osjecam, hvala Bogu. A, i jutros od kad sm otvorila shop imam krdo posla pa evo ipak sam nasla malo vremena za koju rijec.
Luna, znam da ce sve biti ok samnom. sad, nakon vec 5 punih mjeseci imam puno vise sigurnosti, vjere i nade u sebe nego na pocetku.
Imam i jednu zicer, zicer dobru vijest a to je da sam dobila pismo u kojem stoji da kao samostalni poduzetnik dobivam Zdravstveno i Socijalno Osiguranje koje cu si sama placati!!!! :D :D :D Sad samo trebam opet pricekati mjesec-dva-tri i stvar je rijesena. Do tada cu se jos malo spustiti, od ovih 25mg sto sam sad pa dokle mi oni savjetuju i idem na subutex!
osjecam se kao da sam nagradjena za svoj trud u proteklim mjesecima.
A, ujedno, za dva tjedna cu dobiti i odgovor za vizu sto se nadam da ce biti pozitivan.

Drago mi je da je na forumu opet nastupila normalna atmosfera, bez svadje, vrijedjanja i prepucavanja. A, sa novom ekipom sigurno ce nam biti jos i bolje!

Sta ima s vama ljudi? kako zivite, kako provodite dane?
Luna, kako djeca u skoli, te slusaju? Ti radis sa mladjom djecom, je tako? Sta si nastavnica za sve predmete ili kako to ide?

Omare, cestitam na zavrsetku faksa! vidim, zavrsio si novinarstvo? Jel radis negdje? Sta ti je u cilju, gdje i koju vrstu posla raditi? Novine ili reporter ili sta? S tim faksom imas citav spektar mogucnosti za job, sve zavisi sto te zanima???

Et, ja dobre volje pa se malo raspricala :) .Ima koga?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
expect

Post by expect »

Heh,tu smo samo ti i ja sunrise...drago mi je zbog tebe...
Ali kod nas nije lep dan,evo kisa pada,nervira me :evil: ..
Bzv...
Pozz :wink:
Post Reply