Omare, welcome back! Vidis ti kako smo se svi zabrinuli za tebe? Sigurno ti je bilo drago kad si vidio da nam falis!
Ima koga za kavu?
Dan je predivan, ja se nesto jako dobro osjecam, hvala Bogu. A, i jutros od kad sm otvorila shop imam krdo posla pa evo ipak sam nasla malo vremena za koju rijec.
Luna, znam da ce sve biti ok samnom. sad, nakon vec 5 punih mjeseci imam puno vise sigurnosti, vjere i nade u sebe nego na pocetku.
Imam i jednu zicer, zicer dobru vijest a to je da sam dobila pismo u kojem stoji da kao samostalni poduzetnik dobivam Zdravstveno i Socijalno Osiguranje koje cu si sama placati!!!!

Sad samo trebam opet pricekati mjesec-dva-tri i stvar je rijesena. Do tada cu se jos malo spustiti, od ovih 25mg sto sam sad pa dokle mi oni savjetuju i idem na subutex!
osjecam se kao da sam nagradjena za svoj trud u proteklim mjesecima.
A, ujedno, za dva tjedna cu dobiti i odgovor za vizu sto se nadam da ce biti pozitivan.
Drago mi je da je na forumu opet nastupila normalna atmosfera, bez svadje, vrijedjanja i prepucavanja. A, sa novom ekipom sigurno ce nam biti jos i bolje!
Sta ima s vama ljudi? kako zivite, kako provodite dane?
Luna, kako djeca u skoli, te slusaju? Ti radis sa mladjom djecom, je tako? Sta si nastavnica za sve predmete ili kako to ide?
Omare, cestitam na zavrsetku faksa! vidim, zavrsio si novinarstvo? Jel radis negdje? Sta ti je u cilju, gdje i koju vrstu posla raditi? Novine ili reporter ili sta? S tim faksom imas citav spektar mogucnosti za job, sve zavisi sto te zanima???
Et, ja dobre volje pa se malo raspricala

.Ima koga?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.