Ajmo Jovo na novo!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
ns

Post by ns »

hehehe,to''sidji do reke'' to ti je od onog debilnog ''benda'' ''U shkripcu'', :-D secas se onog jadnog,celavog pevaca?Ma,nije vredno spomena...
Aaaaa,covece,kad si sad opisala ovo leto i sve to;sunce,more, muzika,joj..
ono,krenula mi ''voda na usta''...da se ja pitam ja bi se preselila u neke te mediteranske krajeve 8) ,ako nista drugo,sigurno ima manje depresivnih ljudi i njihovih depresivnih faca nego ovde ''na severu''...
Vidim da ste dobro raspolozeni danas,a i meni je dan nekako ''cudno'' dobro krenuo...
pozdrav svima :wink:
Fanatik

Post by Fanatik »

eee moja Ramona sta da ti kazem,Sarajevo je malo toplije i suncanije a ja po citav dan sjedim na balkonu i suncam se i ispijam kafe citam kojekakve casopise one tracerske.Ko je koga opalio i ko je koga prevario hehhe,ma ludnica i ova nedelja je najdosadniji dan koji postoji.Nigdje nikog ,izađeš napolje samo vidis neke koji se jedva vuku.Eto ,kako je kod vas ljudi stanje ,jeli ista zanimljivije??? 8)
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Uf, evo ja se oporavljam cijeli dan od prosle noci... :roll:
No, vec mi je bolje, bila sam vani i prijao mi je svjez vazduh, tak da je sad prilicno ok.
A sreca pa je bilo i lijepo vrijeme.
Cujemo se, pozdrav.
Fanatik

Post by Fanatik »

Dobar dan svima mada vidim da nas je malo ovo jutro.Šta da vam pišem,lijepo je vrijeme sunce konačno izaslo i svi su vani.Evo i ja kontam da malo izađem i da udahnem friške have.Sve u svemo puno vas pozdravljam i nadam se da ćemo se danas pisati malo vise.Čaoosss 8)
ns

Post by ns »

Dobar dan i tebi,Omare :-) & svima ostalima...
Aaaaa,setnja ti je lekovita stvar(samo pazi se da ne zalutas u neke stare ''sumnjive'' krajeve :? ).
Ponedeljak,grozan dan sam po sebi...svuda guzva,buka,smog...krcati autobusi itd.A moje raspolozenje je nekako klimavo-kilavo,bar za sada,a ko zna sta donosi vece :wink: ??mozda bude bolje..hmmmm
sanela

Post by sanela »

Pozdrav i od mene za Omara i ostalu raju :)

Evo, sad sam došla kući. Vani je baš pravo ljeto, valja ovo izdržati - čas toplo, čas hladno. Ali, ja volim kad je toplo. Pravo vrijeme za šetnju i dokono razmišljanje o manje ili više glupim stvarima. Ljudi, čuvajte se, mislite na sebe i uživajte u lijepom danu.

Pozdrav :smt006

Sanela
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Helou svima :D
Napokon lijepo vrijeme!! I naravno raspolozenje je vec boljeee!! jehej :D .
Vidim da ste i vi dobro raspolozeni danas, kako sunce utice na nas..mmmm.. ok, sem sto ima i klimavog raspolozenja :wink: . Ma e, znam taj osjecaj, kad ti je sve sivo, umjesto crnog ili bijelog raspolozenja, ma grozan osjecaj, ni tamo ni vamo...uf...Ali nadamo se da ce biti bolje zar ne :wink: .
Jeleni zelim dobrodoslicu kuci (ako uopste ovo procita), i nadam se da ce se drzati dalje od recidiva...znam da je tesko, je je..pitaj boga kakva bi ja bila da odem u rodni grad, uf ajme majko...ne znam..
budite mi pozdravljeni.... 8)
Ramona

Post by Ramona »

Zivilo lito! Jeee! Dobro jutro Anice, Omare, Sanela - evo ja uzivan, kraj mene puna zdila crnih lipih velikih trisanjaaaaaa :smt110 i zivot je lijep - bar dok ne poiiden ... Omare, sto se rece 'friske have', eli? Za zrak, mislim? Heheh - bas fora - mi recemo 'friska arija' ...
ns

Post by ns »

Pa,Anamarija evo,vec je bolje...nije vise sivo nego sve u ''duginim bojama''...(raspolozenje kao yo-yo;to je dobro znan osecaj vecini nas)
otspavala sam malo poslepodne(a nisam nista sanjala-juuupiiii!!)...
i evo-malopre sam saznala da sam polozila ispit!!!! :smt026
ma,meni se celi zivot u kasno poslepodne i vece(noc) desavaju dobre stvari...znate ono;ima ''lunarnih'' & ''solarnih'' tipova ljudi(tj.bioritma) :D ,kad bi verovala u to, ja bi' bila naravno u ovoj prvoj ''grupi''...a gde bi ste se vi smestili ;-) ?
A sto se tice voca..mmmm,evo Ramona jede tresnje...verovatno postoje ''treshnjasti'' & ''vishnjasti'' ljudi?
ja,evo, glasam za visnje...
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Uf, jako poznat mi je taj osjecaj kad ti se raspolozenje mjenja.. ni meni nista bolje nije..a snovi, snovi su cudo, meni nakon evo vec skoro tri godine apstinencije i dalje povremeno muce ruzni snovi, i sto kazes presrecna budem kad se probudim i nista ruzno nisam sanjala. A ne daj boze ako sam imala ruzne snove, uf cijeli dan je propao..
Jeah, tresnje su zakon, ja glasam za tresnje, a visnje, hmmm, ne volim kad mi se stegnu usta od kiselkastog okusa u ustima, to ko da jedem limun, uf odmah mi se stegla usta, hihihi.... :lol:
Locked