Jedan pas ,drugi svijet
Moderator: sanela
Re: Jedan pas ,drugi svijet
I ja sam to cuo.
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Pa gazda trenira psa po sebi. A i bira psa po karakteristikama koji mu odgovaraju. Dakle ako je gazda ćelavi praznoglavi falši ptsp kreten koji dane provodi po kladionicama, noći u lokalnim birtijama tražeći frku tada je njegov izbor nesumnjivo pitt bull ili neka borbena beštija. To sam negdje pročitao, čuo i kako sam vidio do sada uživo to je 99% točno.sanela wrote:Jel istina da cuke poprimaju karakter od gazde?
Vjerovatno je i obrnuto, sve da je neki mirni pas, mirna pasmina, ovaj "ćelavi" bi mu davao svježe krvi svako jutro

Edi, ja i edi... mlad je edi

ignorance is bliss!
hahahaha e a ako je gazda celavi praznoglavi ptsp kreten koji ima macku umesto pita sta je onda to?ivica wrote:Pa gazda trenira psa po sebi. A i bira psa po karakteristikama koji mu odgovaraju. Dakle ako je gazda ćelavi praznoglavi falši ptsp kreten koji dane provodi po kladionicama, noći u lokalnim birtijama tražeći frku tada je njegov izbor nesumnjivo pitt bull ili neka borbena beštija. To sam negdje pročitao, čuo i kako sam vidio do sada uživo to je 99% točno.sanela wrote:Jel istina da cuke poprimaju karakter od gazde?
Vjerovatno je i obrnuto, sve da je neki mirni pas, mirna pasmina, ovaj "ćelavi" bi mu davao svježe krvi svako jutro![]()
Edi, ja i edi... mlad je edimladi lovac, samo njuška i njuška.
E posvadjao sam se skoro sa drugom zbog tih borbi pasa.Isto ima pita i malo malo pa organizuje krvopolice,budalastina...
Pa modni mačak!!demijan wrote: hahahaha e a ako je gazda celavi praznoglavi ptsp kreten koji ima macku umesto pita sta je onda to?
ignorance is bliss!
a ne podcenjuj macke kamarad.One se ne mogu pripitomiti i uvek su pomalo divlje i na svoju ruku(sapu)
Volim ja i pse naravno.Verni su pozrtvovani i to ali mace su ipak mace.ja skupljam ove sa ulice bez pedigrea ali one su namazane ufff i vodim rat sa lokalnim kerovima vec su mi par komada udavili tako da jedno vreme necu da ih uzimam.

Volim ja i pse naravno.Verni su pozrtvovani i to ali mace su ipak mace.ja skupljam ove sa ulice bez pedigrea ali one su namazane ufff i vodim rat sa lokalnim kerovima vec su mi par komada udavili tako da jedno vreme necu da ih uzimam.
pitovi su jako inteligentni psi, retko verni drugovi, koji su zahvaljujući ljudima kompleksašima izašli na loš glas. pas ko pas, kako ga učiš takav će i biti. to je ona stara priča da su često čivave agresivnije od svakog pita, ali su male i realna šteta koju mogu da naprave je smešna, pa ih niko ne doživljava ozbiljno.ivica wrote:Pa gazda trenira psa po sebi. A i bira psa po karakteristikama koji mu odgovaraju. Dakle ako je gazda ćelavi praznoglavi falši ptsp kreten koji dane provodi po kladionicama, noći u lokalnim birtijama tražeći frku tada je njegov izbor nesumnjivo pitt bull ili neka borbena beštija. To sam negdje pročitao, čuo i kako sam vidio do sada uživo to je 99% točno.
borbe pasa u mom superhumanom svetu su rangirane tik pored pedofilije i trgovine ljudima. za takve likove nema dovoljno velike kazne.
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
zelena,pitovi su rasa specijalno odgajana za borbe i imaju los vid tako da je to izmedju ostalog razlog zasto ponekada napadaju malu decu.To im je u krvi i genima tako da svako iole pametan nece drzati pita tek tako kao kucnog ljubimca.Ja sam ranije imao staford terijera i pita u nekom drugom zivotu i to su psi koje drzis zato sto im je borba u krvi.Vrlo opasni psi koje nikako ne preporucujem normalnim ljudima za kucne ljubimce posebno ko ima decu...
mali psi su kompleksasi i izuzetno su ljubomorni zato su i tako agresivni,to ti je kao za ljude sto se kaze.Mali covek,veliki kompleks...
mali psi su kompleksasi i izuzetno su ljubomorni zato su i tako agresivni,to ti je kao za ljude sto se kaze.Mali covek,veliki kompleks...
Cic malo...Postujem humane ljude ali uporedjivati pedofiliju sa borbama pasa je bezveze...Ja bih pedofile bacio u arenu sa psima da ih iskidaju i u mom superhumanom svetu pedofili i silovatelji su dno dna pa tek onda ostaloborbe pasa u mom superhumanom svetu su rangirane tik pored pedofilije i trgovine ljudima. za takve likove nema dovoljno velike kazne.

Inace neki poznanici organizuju borbe pasa povremeno ali menjaju adrese tako da mozemo zajedno da odemo da ih pljujemo.I meni se to gadi a stalno se svadjam sa njima oko toga.
Ivicina ekipa