svasta od tebe,pa on ima tri godine apstinencije iz sebe,kakvo ambulantno,..
u stvari da napisem ovako......skroz si u pravu.
@ syber navuci se na sve opijate ,od caja,metadona,subotexa, evo ja cu da zamoli nekog iz Hrvatske da ti nabavim i heptanon,pa udri..........
citaj malo covece,pa vagaj i odluci...
Ja,ti zelim samo sto je za tebe dobro
zabole me inace.
Imam isti problem kao i ti,ali sam sa nekoliko lekova se skinuo i sada sam nasao bar gde cu moci da odem medju ljude gde su bili isto gde smo i ti i ja bili .
Nema veze da li je to NA ili Izlaz(ak),vazno je da negde nesto te pokrene,a do tamo mozes sam.
Bacas tri godine.........ejjjjjjjjjjjjjjjj
neko bi "ubio" za toliko iza sebe,i ......na tebi je.
pozdrav
m.
Da,zaboravio sam,i dacu ti telefon za strasnu semu ,posto nemas direktan kontakt sa dilerima........
Ja,nasao pre 6-7 godina u Bajinoj Basti,selo crvice,a ti ne mozes u Bg-u.
DAJ ,NE ZAJEBAVAJ SEBE,I TU DEVOJKU! Pa,nisi bas mali.
Covece,pa ti imas podrsku,ja se oporavljam u ilegali od roditelja i jos po nekog.....
Znas li u kakvoj si prednosti...............
Nego da ne bude,ko sa decom spava,upisan se budi.
Cuvaj se virtuelni
malic
Hocu opet da budem ok
Moderator: sanela
Re: Hocu opet da budem ok
ovo posta ludilo,no da ja gledam sebe i svoj problem(e)!
A,tebi zelim da ipak sebi priznas,os' nes',Banglades........
A,tebi zelim da ipak sebi priznas,os' nes',Banglades........
Pozdrav svima ...
vidim veselo ovde bez mene
Bio sam u selu par dana i evo pre sat vremena se vratio a u autobusu mi na pamet pada ... pogađajte sta ?(klasicno za retardinja) Selo je udaljeno oko 40km od mog grada (nisam bas iz BG-a ali sam ga napisao kao orijentir za one koji nisu iz Serbie) .... pa o razmisljanju i zamisljanu H-a nema vajde,logicno.
Dani provedeni u kašljucanju,kijanju,wc-u,nervozi ali blaze nego sto sam ocekivao.
Ujutru ispijanje kafe,dorucak,setnja do prodavnice ... odmor...popodne posle rucka,čaša piva,šetnja,odmor...vecera,loženje peći,gledanje TV-a. Nazalost,samo 4-5 kanala a ja razmažen na kablovsku. Malo komentarisanje kviza,nekog nagradnog pevanja na pinku,pracenje indijskih serija ...Uzmem knjigu da citam ali ne ide! Makar ja,moram biti dosta opusten da bi se skoncentrisao na book-ovanje pa onda citam na silu i nemam pojma sta sam procitao ali bitno je da su se kazaljke pomerale
... Dodje vreme za spavanje,bensedin 5mg i san (isprekidan povremenim budjenjem). Snovi ruzni pa i samo ustajanje uz neki sumorni i nervozni osecaj. Tako bese svaki dan i sve u svemu ,prodje. Sada sam ponovo kuci i na jbn (totalno nepotrebnom) odmoru do 19.11.
Sto se tice "druga" (odgovor Anfakabl-u) ,spomenut je u prici jer je direktno vezan za dogadjaje ali nikako ne svaljujem krivicu na njega ! Prosao sam previse toga da bi sada i ovde baronisao "nisam mama ja kriv,S... me nagovorio". Naravno da se krivac zna, opravdanja nemam niti ga trazim.
Moram priznati da u razgovoru sa devojkom OPET nisam rekao sve! Nije mi jasno sta pokusavam kada dodje trenutak da progovorim? Lično u 90% mojih "priznanja" ja nisam rekao sve sto je imalo da se kaze! Recimo ako dugujem 150e,ja kazem 130e ... ne uzimam 6 meseci vec 5 ... "nisam toliko navucen koliko vi mislite" ...mislim, WHAT A CROCK OF SHIT! Draga stvarno ima dosta obaveza pa mi je delovala kao da ne shvata tezinu situacije.
Naravno posle razocaravajuceg pogleda i cutanja,zapalila je cigaru i "koji ce ti bre ponovo to sranje? Jesi li ti normalan? Primecivala sam ponekad ali sam samu sebe zavaravala jer nisam htela da verujem. Dokle vise? Znam da imamo problema u zivotu ali ako ces na svaki problem da reagujes sto ces uzeti to sranje,onda si seronja!" ... posle druge cigare dogovorismo se da odemo u selo. Najgore sto sam poceo ponovo sa H je sto sam bio dokoni magarac a ne iz problema!
Sada kad smo se vratili,ona misli da je problem resen. Iskulirao sam malo i to je to. Eh kad bi bilo tako lako!Sve dok razmisljam o H,moram joj reci ako smo vec odlucili da prebubamo situaciju. Nece biti prilike veceras ali sutra moramo ponovo razgovarati!
Razmisljao sam o poseti dokrotki ali ne znam kako se taj tocak okrece. Ok,kapiram da ce me poslati kod psihica ali me interesuje kako to dalje funkcionise? S' obzirom da pocinjem da radim za 10 tak dana,koje ce biti moje obaveze sto se tice terapije i posete lekaru? Da li tada preporucuju bolovanje ili sta? Ako nekome zvuce naivna moja pitanja,molim vas,nemojte me napuš@vati jer se ne foliram! U 3 godine apstinencije me stvarno tema narkomanija nije interesovala pa se nisam ni UPDATE-ovao u vezi terapije! Radim veoma odgovoran posao pa ne znam kako se terapija Subom (ili sta vec prepisuju) kategorise. Poslednje sto bi zeleo je da se na poslu sazna za to (a pa ko bi i zeleo,naravno?!)!
Trenutno stvarno nemam novca da na "crno" nabavim Sub. Padalo mi je na pamet da devojci predlozim da nadjemo lovu sa Sub pa da nastavim tako.
Ah,kako je lako sedeti i planirati,zar ne?
vidim veselo ovde bez mene

Bio sam u selu par dana i evo pre sat vremena se vratio a u autobusu mi na pamet pada ... pogađajte sta ?(klasicno za retardinja) Selo je udaljeno oko 40km od mog grada (nisam bas iz BG-a ali sam ga napisao kao orijentir za one koji nisu iz Serbie) .... pa o razmisljanju i zamisljanu H-a nema vajde,logicno.
Dani provedeni u kašljucanju,kijanju,wc-u,nervozi ali blaze nego sto sam ocekivao.
Ujutru ispijanje kafe,dorucak,setnja do prodavnice ... odmor...popodne posle rucka,čaša piva,šetnja,odmor...vecera,loženje peći,gledanje TV-a. Nazalost,samo 4-5 kanala a ja razmažen na kablovsku. Malo komentarisanje kviza,nekog nagradnog pevanja na pinku,pracenje indijskih serija ...Uzmem knjigu da citam ali ne ide! Makar ja,moram biti dosta opusten da bi se skoncentrisao na book-ovanje pa onda citam na silu i nemam pojma sta sam procitao ali bitno je da su se kazaljke pomerale

Sto se tice "druga" (odgovor Anfakabl-u) ,spomenut je u prici jer je direktno vezan za dogadjaje ali nikako ne svaljujem krivicu na njega ! Prosao sam previse toga da bi sada i ovde baronisao "nisam mama ja kriv,S... me nagovorio". Naravno da se krivac zna, opravdanja nemam niti ga trazim.
Moram priznati da u razgovoru sa devojkom OPET nisam rekao sve! Nije mi jasno sta pokusavam kada dodje trenutak da progovorim? Lično u 90% mojih "priznanja" ja nisam rekao sve sto je imalo da se kaze! Recimo ako dugujem 150e,ja kazem 130e ... ne uzimam 6 meseci vec 5 ... "nisam toliko navucen koliko vi mislite" ...mislim, WHAT A CROCK OF SHIT! Draga stvarno ima dosta obaveza pa mi je delovala kao da ne shvata tezinu situacije.
Naravno posle razocaravajuceg pogleda i cutanja,zapalila je cigaru i "koji ce ti bre ponovo to sranje? Jesi li ti normalan? Primecivala sam ponekad ali sam samu sebe zavaravala jer nisam htela da verujem. Dokle vise? Znam da imamo problema u zivotu ali ako ces na svaki problem da reagujes sto ces uzeti to sranje,onda si seronja!" ... posle druge cigare dogovorismo se da odemo u selo. Najgore sto sam poceo ponovo sa H je sto sam bio dokoni magarac a ne iz problema!
Sada kad smo se vratili,ona misli da je problem resen. Iskulirao sam malo i to je to. Eh kad bi bilo tako lako!Sve dok razmisljam o H,moram joj reci ako smo vec odlucili da prebubamo situaciju. Nece biti prilike veceras ali sutra moramo ponovo razgovarati!
Razmisljao sam o poseti dokrotki ali ne znam kako se taj tocak okrece. Ok,kapiram da ce me poslati kod psihica ali me interesuje kako to dalje funkcionise? S' obzirom da pocinjem da radim za 10 tak dana,koje ce biti moje obaveze sto se tice terapije i posete lekaru? Da li tada preporucuju bolovanje ili sta? Ako nekome zvuce naivna moja pitanja,molim vas,nemojte me napuš@vati jer se ne foliram! U 3 godine apstinencije me stvarno tema narkomanija nije interesovala pa se nisam ni UPDATE-ovao u vezi terapije! Radim veoma odgovoran posao pa ne znam kako se terapija Subom (ili sta vec prepisuju) kategorise. Poslednje sto bi zeleo je da se na poslu sazna za to (a pa ko bi i zeleo,naravno?!)!
Trenutno stvarno nemam novca da na "crno" nabavim Sub. Padalo mi je na pamet da devojci predlozim da nadjemo lovu sa Sub pa da nastavim tako.
Ah,kako je lako sedeti i planirati,zar ne?
Last edited by Cyber on Wed Nov 09, 2011 2:42 pm, edited 1 time in total.
Vrlo jednostavno se taj točak okreće, samo zavisi gdje će da stane-tj. da li ćeš odmah biti zadovoljan psihologom ili psihijatrom. Zakazeš termin, lijepo porazovaraš (otvoriš dušu),ugovoriš drugi termin u skladu sa svojim radnim obavezama i nakon nekoliko susreta vidiš da li ti odgovara ta priča, da li se možeš rasteretiti, da li ti savjeti odgovaraju i sl. Psiholog ne daje bolovanja, on te motiviše da pričaš i lagano se ubacuje u priču. Psihijatar je taj koji propisuje lijekove, ako su potrebni i bolovanje.Cyber wrote:Razmisljao sam o poseti dokrotki ali ne znam kako se taj tocak okrece. Ok,kapiram da ce me poslati kod psihica ali me interesuje kako to dalje funkcionise? S' obzirom da pocinjem da radim za 10 tak dana,koje ce biti moje obaveze sto se tice terapije i posete lekaru? Da li tada preporucuju bolovanje ili sta?
sajber-kurajber, sad si me zivo zaintrigiro...
jesi sa stocnjaka?
p.s. kakav crni sub. sajber druze, bataljuj se sranja, no ti uzmi rala i volove...
htedoh reci, uvalices se tako da vise nece biti vadjenja, a tema narkomanije ce ti postati jedina. nesto kontam u poslednje vreme, bolje i na dopu biti, nego se uhvatiti tih hemija od kojih kriza traje po nekoliko meseci. los ti je taj idej.
nego, ti lepo devojku pod ruku, pa na glavnu stanicu, pa lastom do sajma, pa na trolu gore ka drajzerovoj... znas vec. il se javi narkotickim anonimcima. il saletu i izlasku. bilo sta uradi, samo nemoj posle tri godine strejta da se uvaljujes na odrzavanje.
enivejz, sta god da uradis, pozdrav
jesi sa stocnjaka?
p.s. kakav crni sub. sajber druze, bataljuj se sranja, no ti uzmi rala i volove...

nego, ti lepo devojku pod ruku, pa na glavnu stanicu, pa lastom do sajma, pa na trolu gore ka drajzerovoj... znas vec. il se javi narkotickim anonimcima. il saletu i izlasku. bilo sta uradi, samo nemoj posle tri godine strejta da se uvaljujes na odrzavanje.
enivejz, sta god da uradis, pozdrav

Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Green,nisam sa Stočnjaka. Hvala na savetu
-
Slazem se sa zelenim, da bolje, ako se netko misli drogirat radije uzima heroin nego tabl.(methadone), shto su mi potvrdili jako puno ljudi koji sam upozno u komuni i koji su bili chisti par god. i vech sam piso to valjda sto puta, da kako ako se netko zeli drogirat radije heroin nego tabl., jer su shvatili da najvishe posljedice ostavljaju bash te tabl..Ali ako se odluchi za ljechenje subom. za koji mora bit u Beogradu je okei, ako se drzi uputa ljechnika, i uzima chim manje doze, da bi nakraju dok se odluchi skidat s njih smanjivao doze, do minimuma, i onda nema tako jakih kriza, a ako se dogodi da ima to se rjeshi kratkotrajnim uzimanjem drugih ljekova...Sad sub. nije za drogiranje, nego da se ovisnik ljechi s njim na taj nachin da zna da nesmije uzet opijate na njega, i nakon nekog vremena dok bude uvjeren da moze postepeno prestajat i da neche pokleknut ide se na skidanje, koje opet da napomenem, ako se drzi ljechnichkih savjeta nebi trebalo biti velikih kriza...Josh bolje je ako moze uzimat svaka 3-4dana jednu tabl. suba., jer tolko drzi njegov blokator i tolko je zashtichen da zna da nesmije uzet bilo koji opijat u roku 3-4dana...Treba vidjet i informirat se u najblizem centru za ovisnosti i odluchit shta dalje...Jer opet da napomenem znam neke ljude iz Bg., koji dobivaju na recept sub..Pa mi je chudno to shto kazesh da ga nema...
zaplakacuMasacreEnElDiscoBar wrote:Sad sub. nije za drogiranje
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
-
Zashto?? Mislish da je taj ljek uradjen ko zamjena za heroin ko heptanon, taj je ljek uradjen da blokira opiodne receptore i umanjuje potrebu za opijatima, samim tim shto ne uzimash opijate dok si na terapiji subom. moze ti bit samo loshe ako uzmesh na njega opijat(takav ljek se uzima duze vrjeme, dok osoba nebude sigurna, da kad misli prestat da neche posegnut natarg za opijatima)...Za one kojima vishe odgovaraju opijati tu je methadon, neki mogu s njim dobro funkcionirat, ali nisu toliko zashticheni od napasti da uzmu heroin ili neki drugi opijat uz njega...Ti plachi ja se mogu samo da smijem...zeleni wrote:zaplakacuMasacreEnElDiscoBar wrote:Sad sub. nije za drogiranje

U,Beogradu je odnos onih koji taj cudni lek zloupotrebljavaju sigurno u odnosu 85:15.........ali sigurno,rokaju i naravno smrcu pa se useravaju od njega,a i vece se pare zaradjuju od gadova koji ih prodaju nego od heroina.............MasacreEnElDiscoBar wrote:zeleni wrote:MasacreEnElDiscoBar wrote:Sad sub. nije za drogiranje