ljechenje ovisnost=navika, ljekovima ili komunom?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: ljechenje ovisnost=navika, ljekovima ili komunom?

Post by vudd »

zeleni wrote:ja bih zamolila da se obrati paznja jer se ovde posprdno izrazava o mom sustezanju od nesustezanja kojim sam postigla da se odviknem od navike nesustezanja i tako sustegnem istu
ja se zaista izvinjavam...idem da se išibam bez zadnjih namjera i bludnih misli koje mi ovisnici ponekad prakticiramo

hvala na ukazanom,zeleni...hvala

ujedno bih ukazao moderatoru da me se makne sa ove teme i očiste moji komentari koji su djelimično naveli na prepucavanje i ,iako mi nije bila namjera,doveli do začatavanja iste.ovim sam zelio sam sebi da skrenem paznju na sebe i zasluzujem da budem sankcionisan u skladu sa pravilima foruma
hvala
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sanela

Post by sanela »

al zakomplikovaste ccc
malic

Re: ljechenje ovisnosti ljekovima ili komunom?

Post by malic »

saša-ex wrote:Vecini djankija, koliko god da se dugo drogiraju, kada ponudis supstituciju uzimaju bez razmisljanja. S jedne strane imas maglovitu predstavu o lecenjkoje bi trebalo da traje dve godine, puno muka i odricanja, na mestima o kojima si cuo sve najgore, od kolega koje su bile tamo, a krajnji ishod je vise nego sumnjiv-biti izlecen i ziveti bez bilo kakve gudre. S druge strane, imas varijantu koju podrzava i preporucuje zvanicna medicina, ceo fazon se zove "lecenje", ne zahteva nikakav poseban trud osim da dolazis svaki dan po bocicu (za sta ce ih svaki metadonac psovati i traziti ljudska prava), lekari ce ti objasniti da ces time sacuvati svoj organizam i da ces se oporaviti, a jednog dana ces mozda prestati i sa tim, ali u svakom slucaju-ziveces mnogo kvalitetnije....
Prosecan zavisnik, vec umoran, maltretiran, sa karakterom koji ne postoji, izpovradjivan i nesrecan, u trenutku kada treba da donese ovakav izbor, na zalost, najcesce upada u zamku zvanu-supstitucija...
@ Sale :D

Odakle ili od kada je substitucija lecenje,zar to nije bas pravi harm r.?

p.s.Masa puta ubrzanje =sranje!
winston85

Post by winston85 »

ne znam na engleskom da napisem ali neka bude ovako nekako...
evribadi nid sambadi... :)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
malic

Post by malic »

:D
Post Reply