Koliko ste visoki i teski???
Moderator: sanela
aha....Ko vam se svidja? heheh
Ja sam imala najveci broj spomenara.....koji su bili puni krcati. Znali su stici i do suprotne smjene...starijih razreda itd....Bas sam to gotivila. Pa with that in mind, i ja sam ZA!
opet neko glasanje ahhahaa....sta ces-Balkanci.
ajde ajde....Cika Dusko, Aca je zaljubljen u Mariju....ihhihhihi
Ja sam imala najveci broj spomenara.....koji su bili puni krcati. Znali su stici i do suprotne smjene...starijih razreda itd....Bas sam to gotivila. Pa with that in mind, i ja sam ZA!
opet neko glasanje ahhahaa....sta ces-Balkanci.

ajde ajde....Cika Dusko, Aca je zaljubljen u Mariju....ihhihhihi

To uopste ne mora da bude neka djecija fora, dubina zavisi od nasih odgovora. Jebes ga, ionako se ovdje istovaramo jedni pred drugima i slike se sklapaju kao mozaik. Ne bi bilo lose da to radimo vise planski, prateci neka logicna pitanja...
Jedino sto sam ja nelogican, pa ta pitanja nikako ne mogu sastaviti. Moja pitanja - nidje veze, jer i mozak mi preskace. I obicno me interesuju nebitne sitnice.
Neka neko sastavi pitanja, a ja cu se jebiga ukljuciti i to.
Jedino sto sam ja nelogican, pa ta pitanja nikako ne mogu sastaviti. Moja pitanja - nidje veze, jer i mozak mi preskace. I obicno me interesuju nebitne sitnice.
Neka neko sastavi pitanja, a ja cu se jebiga ukljuciti i to.
Ja sam ovde izgleda najgluplja,kako da se sastave pitanja,i kako ces vise pitanja strpati u jedan post??? Ili nam treba jos jedan podforum,ccc.Ali ideja nije losa.A pitanja su u fazonu:omiljena boja,hobi,tip automabila,volite li ovo,ono,i naravno ko vam se ovde najvise svidja
Ja najvise volim da gledam u plavo,a da nosim crno,da su mi zidovi okreceni u dnevnoj sobi u kajsija boju,a posteljina da mi je zuta pa kad je presvucem da je bela,pa sledeci put neka druga boja.Kad idem na zurku nekad volim da sam upadljiva pa obucem belo ili crveno,a nekad ne zelim da sam u centru paznje pa obozavam da nosim nesto tamno.E sad koja mi je omiljena? Svaka ima svoju namenu,volim sve boje.
A izgleda volim i offtopic

A izgleda volim i offtopic

- Mark_Renton