Koliko ste visoki i teski???

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
palefaced

Post by palefaced »

jel to ono gdje se upisuju simpatije? :-D
i am what i am and what will be will be
Luna

Post by Luna »

aha....Ko vam se svidja? heheh
Ja sam imala najveci broj spomenara.....koji su bili puni krcati. Znali su stici i do suprotne smjene...starijih razreda itd....Bas sam to gotivila. Pa with that in mind, i ja sam ZA!
opet neko glasanje ahhahaa....sta ces-Balkanci. :wink:
ajde ajde....Cika Dusko, Aca je zaljubljen u Mariju....ihhihhihi :-D
Vlado_M

Post by Vlado_M »

To uopste ne mora da bude neka djecija fora, dubina zavisi od nasih odgovora. Jebes ga, ionako se ovdje istovaramo jedni pred drugima i slike se sklapaju kao mozaik. Ne bi bilo lose da to radimo vise planski, prateci neka logicna pitanja...

Jedino sto sam ja nelogican, pa ta pitanja nikako ne mogu sastaviti. Moja pitanja - nidje veze, jer i mozak mi preskace. I obicno me interesuju nebitne sitnice.

Neka neko sastavi pitanja, a ja cu se jebiga ukljuciti i to.
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam ovde izgleda najgluplja,kako da se sastave pitanja,i kako ces vise pitanja strpati u jedan post??? Ili nam treba jos jedan podforum,ccc.Ali ideja nije losa.A pitanja su u fazonu:omiljena boja,hobi,tip automabila,volite li ovo,ono,i naravno ko vam se ovde najvise svidja :wink: Ja najvise volim da gledam u plavo,a da nosim crno,da su mi zidovi okreceni u dnevnoj sobi u kajsija boju,a posteljina da mi je zuta pa kad je presvucem da je bela,pa sledeci put neka druga boja.Kad idem na zurku nekad volim da sam upadljiva pa obucem belo ili crveno,a nekad ne zelim da sam u centru paznje pa obozavam da nosim nesto tamno.E sad koja mi je omiljena? Svaka ima svoju namenu,volim sve boje.
A izgleda volim i offtopic :-D
Image
palefaced

Post by palefaced »

pa eto bas tako kako si ih i ispisala, samo si trebala svako pitanje u zaseban red i zavrsiti ga sa '-' da bi onaj tko odgovara kada kopira moga tu dopisati odgovor.
eto, posto si zapocela vec... sada samo izodgovaraj na ta pitanja i sve 5. :P
i am what i am and what will be will be
M4j4

Post by M4j4 »

A cija to ideja bese? Ajde necu da kradem ideje,ko je prvi rekao neka pocne ako hoce.(a do tada M4j4 ide da se igra lastisa i don marion :-D )
Image
star

Post by star »

175cm i 75kg :D
kosa crna-oči crne
Da se upoznamo! Malo sam konzervativnija osoba, pa se tako i oblačim! Dosta mi je bilo životnog stila u "fazonu" ! Red je uvesti red u nered i haos!
Luna

Post by Luna »

e star!!! Pozdrav i dobrodosla.
Reci nam malo o sebi....i kako si nas nasla :wink: ???
Eto...sve najbolje!!!
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ja sam tu negde oko 188 sa 80-81kg.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
oxo

Post by oxo »

jbte ja mislio da sam debeo,a ja najlakshi ovde(182/85)

gospodin covek 8)
Locked