x

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Dreamer

Re: KAKO doci do supstitucione terapije??? HITNO!!!

Post by Dreamer »

.
Last edited by Dreamer on Sun Jan 01, 2012 2:53 am, edited 1 time in total.
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
Dreamer

Post by Dreamer »

.
Last edited by Dreamer on Sun Jan 01, 2012 2:54 am, edited 1 time in total.
7474

Post by 7474 »

Zoey wrote:I da-na tom prvom sastanku sutra, gde ce odrediti moju buducnost, ako mi daju to ambulantno, ima li tu dolazaka na neke psihoterapije, grupne terapije itd...?

pa nema grupne terapije al imaš redovne sastanke sa psihologom i psihijatrom. ugovaraš ih po potrebi i one te trpaju glupim pričama, dok otvaraju pasijans na kompu.

puuuuuno sreće!

odo da spavam!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Dreamer

Post by Dreamer »

.
Dreamer

Post by Dreamer »

.
Zmaj

Post by Zmaj »

Kakve price o samoubistvu kakvi klinci,kakvi antidepresivi!!Pratim tvoj post od samog pocetka, ima i dobrih i nebuloznih odgovora ,predloga!!
Kada odes tamo vec gde,shvatis da je NS nema sta da se foliras,kazes sta je i kako je...I to ti je to...
Ne pricaj o samoubistvu,tj o tome da razmisljas,spicice te kojekakvim neurolepticima da ne znas gde si i pose ubaciti neku terapiju antidepresivima...Sto se tice terapije Tramadolom,ne znam,ne bih to voleo da prodjem da sam ja u pitanju,ili,ne daj boze da te skinu Trodonom,pa na neopijatsku terapiju,pa Nalorex..
Kazi da si od Trodona imala vise puta Epi-napade,sto se i desava ,gledaj da ti odmah ubace neku od opijatskih terapija,tj skidanje sa nekim od opijata,naravno ne Medom,kako rece Voyager do jaja zajeban za skidanje ....Kad bi uspela da ti daju Oramorph kapi,ili u najgorem slucaju Dolantin 100 mg,amp I.M.,recimo 1 ampula na 3 sata uz kombinaciju benzodiazepina i uvece uz Flormidal,i eventulano Nitram...
Ne znam,ne pristaj na cattapresan jel od njega si kao pijana kokoska...Na zalost nema vise Tilidin-hlorida(Valorona),mada sumnjam i da bi ti to dali,ali je idealan za analgeziju i ima poprilicnu euforiju,,
Vidi nisi mala,znas sve zvake,pa imaces pricu i za lekare...Nadam se da ces uspeti u svom pokusaju da dobijes Metadonsko odrzavanje,ali zapamti,razmisli dobro,sta je Metadonsko odrzavanje i koliko si sigurna da ga zelis piti ceo zivot..Pozz i srecno!!!
Dreamer

Post by Dreamer »

.
Last edited by Dreamer on Sun Jan 01, 2012 2:55 am, edited 1 time in total.
Zmaj

Post by Zmaj »

Nema ga u celo Srbiji,ne samo kod tebe....Ali imaju neki od blazih opioidnih analgetika,koji ce te srediti nego J...i Tramadol.Nisam siguran,sta sve ima,ali ako ti ponude Moradol ampule ,bezi od toga....
Dreamer

Post by Dreamer »

.
Last edited by Dreamer on Sun Jan 01, 2012 2:55 am, edited 1 time in total.
Vivaldi82

Post by Vivaldi82 »

ajde pa javi sutra drzimo ti palceve...ja te ne mogu savetovati prosla sam to zadnji put pre 10 god .a sad je drugacije..al zelim ti da uspes na komisiji ma sta to za tebe znacilo met ili no met...laku noc :drinkers:
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Post Reply