TEMA: NISTA!!!!!!
Moderator: sanela
Eh Omare gde si ti otišao...kažem da mi je sada pepa preča i njoj sam po mom mišljenju potrebnija sada,a ja ne zapostavljam ostale ljude oko sebe zbog toga samo ako treba neću se videti sa njim jedan dan ili dva ako sam njoj potrebana...jebiga ne znam šta da kažem....malo mi je haos u glavi. 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ma znam ja drugić moj dragi, znam ja da si ti dobra osoba, ja bi volio da imam jednu takvu osobu pored mene.Ali samo hocu da ti kazem, nemoj ti sebe razdirati ako Pepica hoce da uradi ovoili ono.To je njena odluka, ti imas samo pravo da je posavjetuješ a sve ostalo je zabijanje nosa u tuđi problem.Pepica zna da si ti dobar drug, i kad je bude tesko i kad joj bude potreban savjet sigurno ce doći tebi da ti to kaze.A na silu je nemoj nista tjerati.Ti si predobra osoba, to je pravi dragulj i bogastvo.
Pa upravu si,ali jače je od mene ne mogu da prestanem da razmišljam...kako i na koji način da joj se približim,da priča samnom,ne znam evo poslušaću te pa šta bude ,ako izdržim...Mnogo ti hvala na komplimentima a pogotovo na savetima i podršci,ponavljam 1000-diti put mnogo mi to znači
imam srce i dušu i trenutno me boli i srce i duša,teško mi je Omare...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Evo ni ja ne mogu da spavam,imam neki osecaj da je sve OPET otislo u qratz krasni....kako odjednom bese BOOM svi srecni,sad odjednom,zlo i naopako....mnogo sam sjebana,ne mogu ni da spavam a popila sam 2 tablete za spavanje koja me obicno umrtvi jedna...Ne znam,meni je ova nasa mala zajednica postala tako draga i vazna da me ovde sve iskreno pogadja.
Realno-sta se desilo: sedi M4j4 2 sata na stolici pred compom.
A u dusi-M4j4 lije krokodilske suze i sve je virtualno prezivela,svaki dogadjaj i svaki osecaj
eeee.....da zapalim pljugu...Toliko sam pusila da ne mogu ni da spavam.Bljutavo mi u ustima od pljuga..fuj...
Jedva cekam da se probudite pa da malo caskamo...a ja jos da lupetam dok ne popusim ovu pljugu,pa pravac prevrtanje po krevetu.
Hvala Luni jos jednom,ne jos MILION puta sto otvori ovu temu "za otvaranje duse putem zachatavanja" hehehehhehehe...malo humora ne skodi!
Realno-sta se desilo: sedi M4j4 2 sata na stolici pred compom.
A u dusi-M4j4 lije krokodilske suze i sve je virtualno prezivela,svaki dogadjaj i svaki osecaj
eeee.....da zapalim pljugu...Toliko sam pusila da ne mogu ni da spavam.Bljutavo mi u ustima od pljuga..fuj...
Jedva cekam da se probudite pa da malo caskamo...a ja jos da lupetam dok ne popusim ovu pljugu,pa pravac prevrtanje po krevetu.
Hvala Luni jos jednom,ne jos MILION puta sto otvori ovu temu "za otvaranje duse putem zachatavanja" hehehehhehehe...malo humora ne skodi!
ma... i ovi kojekakvi forumi su takodjer jedan vid ovisnosti.
ali eto... bar je fizicki neskodljiva, bezopasna po okolinu i drustveno prihvatljiva pa tko ga jebe.. ako covjeku godi - samo udri.
ja konkretno sam onaj cistokrvni ovisnik sa pedigreom sklon svim mogucim porocima i navlacenjima na sve moguce i nemoguce tako da pricam iz iskustva posto redovno posjecujem bar 10-ak foruma i samo nesto brljavim po njima i zajebavam se sa ljudima. fakat bi pobudalio bez interneta i ne znam kako sam prije zivio bez njega.
sta ja znam... opet bolja supstitucija nego gledati glupi tv u kuci.
btw tc, jesam li samo ja toliko ogrezao u dekadenciju pa mi od ovih skoro 300 kanala na tv-u ama bas nijedan nema interesantan ili je to tako svima?
ali eto... bar je fizicki neskodljiva, bezopasna po okolinu i drustveno prihvatljiva pa tko ga jebe.. ako covjeku godi - samo udri.
ja konkretno sam onaj cistokrvni ovisnik sa pedigreom sklon svim mogucim porocima i navlacenjima na sve moguce i nemoguce tako da pricam iz iskustva posto redovno posjecujem bar 10-ak foruma i samo nesto brljavim po njima i zajebavam se sa ljudima. fakat bi pobudalio bez interneta i ne znam kako sam prije zivio bez njega.

sta ja znam... opet bolja supstitucija nego gledati glupi tv u kuci.
btw tc, jesam li samo ja toliko ogrezao u dekadenciju pa mi od ovih skoro 300 kanala na tv-u ama bas nijedan nema interesantan ili je to tako svima?
i am what i am and what will be will be
joooooooooojjjjjjj.....pa ne vjerovatno ba!!! Svi smo uvijek u istom folu. Ili smo svi happy ili smo svi u sranju nekom. I to samo tako dodje-odjednom.....ni odakle!!!! Haos. I ja se tako osjecam maja.....Non stop mi je neka nervoza ( ne nije od bijelog
....to je ok)....svako, ali svako vece dobijem temperaturu 37.5....lupa mi srce (brze)....zacrvene mi se usne (vise nego inace)....i boli me glava. Da i oci me se nekako sjebu....Ma jooojj....ne znam. Kao da mi tramvaj sjedi na glavi.
Ne znam zasto.....zasto????????

Ne znam zasto.....zasto????????