thc

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ništa loše ne mislim kad ovo kažem...ali....NE MOGU JOŠ O TOME DA BRINEM :!:
Be_HappY

Post by Be_HappY »

Fanatik wrote:Jojjjjj, ako iko zna ikakav ljek protiv pušenja trave neka mi kaze.
Popushi josh trave!! I ako neko poludi i postane shizofrenican i blesav od trave (marihuane-Cannabisa-ganje) taj bi poludeo i bez nje (nisu svi mentalni bolesnici takvi zbog droge)!! Cituckam vasa mishljenja o ovoj temi (tj. manje vishe o Marihuani) i verujte mi muka mi je koliko ste ograniceni!!!

Zapamtite jednu stvar GANJA NIKADA NIKOGA NIJE UBILA !!! A ta sranja kojima se pola vas (i vishe) ovde radite (cast izuzecima) itekako jesu!! Zato PAMET U GLAVU RIZLU U RUKE I... OSMEH NA FACU!! Be_HappY

-----------------------------------------------------------------------------------------
p.s. Amsterdam ima manje korisnika marihuane po glavi stanovnika od San Francisca gdje je marihuana zabranjena.(izvjestaj americkog instituta o zloupotrebama droga NIDA) http://www.news-medical.net/?id=1164
Be_HappY

Post by Be_HappY »

Luna

Post by Luna »

pa naravno....bas ono sto je zabranjeno i jeste zanimljivo! Samo sto ni trava nije bezopasna. Postoje i posljedice....i nisu bas male. Fol je u tome, da ne mozemo porediti kruske i jabuke...jer i kruske kao i jabuke imaju svoje loshe strane......
Dop i trava su dvije razlicite droge...no ipak su droge...bez obzira na sve. To sto jedna ubija a druga ne, ne znaci da se druga moze zloupotrebljavati i uzimati bez kontrole. U naj goru ruku, postanes zatupljen, memorija ti je nula, i hvata te depresija kad ne duvas. Pa ako je to ok, onda naravno...motajte dzointe!!!
samo be happy....mnogima je ovdje cilj da budu cisti....od svega. Da nauce da zive bez podstapalica i bjega.....u tome je razlika, i zato ti zvucimo ograniceni....jer droga je droga-laka ili teska...i dok god je uzimamo...bicemo narkomani. A mislim da je upravo to ono sto ne zelimo....barem ja.
peace
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Slazem se sa be happy..Ito ne vrijedi samo za travu vec i za ostale droge..Nisu svi ljudi isti..Evo moj prijatelj je odlijepio a uzimao je manje dizalica nego ja..Sad je u bg-u na lijecenju i ispiranju mozga...Fora je samo odrzavati stvari pod kontrolom da ne bi porasla tolerancija..Meni je potrebno isto kao i prije 10 godina...Trava+burek rules.. :D
Luna

Post by Luna »

kome pricas o kontroli??????????Ljudima koji su/bili nakaceni na dop???
eee...davno smo mi izgubili kontrolu sreco moja....
a to da nismo svi isti-pa naravno-ne bi ni bilo zanimljivo da jesmo :wink:
mada nas je vecina ovdje ista, barem sto se kontrole tice....
p
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Naravno da ne pricam....Samo sam iznio vlastito iskustvo...AKo nista imam barem godina...aj ć.... :lol:
Luna

Post by Luna »

ma neeee.pogresno si to sve shvatioo!!!! nisam ja to rekla na ruzan nacin....nego saljiv. Posto je to sve ironija zesca...no hard feelings? :wink:
Ramona

Post by Ramona »

ImageJa isto, u travi (a u dobrom šitu još manje, njam) ne vidim niš loše, samo dobro, ali ovaj je forum takav i takav pa se drogama ne smijemo previše naglas oduševljavati, ne bi li došo neko pa reko 'onda bi ja to'. A inače ja bi travu sadila svugdi: isprid knjižnica (za inspiraciju ljudima kad idu u čitaonicu), isprid bolnica (kao dodatak terapiji), isprid svih stambenih zgrada (tako da ljudi slobodno beru), u parkovima (za golubiće što se cmaču po klupama, a i za one ispod klupa), isprid pandurije, matičnih ureda, općina, restorana, na svim javnim i privatnim površinama i površinama inače. Kad je neki praznik iz aviona bi zaprašivali čistim MDMA, gljive bi se prodavale u svakom kiosku, a poticala bi se sadnja svih drugih psihoaktivnih biljaka (osim maka), raznim subvencijama, državnim kreditima i raznim drugim nagradama koje bi se dodjeljivale po načelu 'što više, raznovrsnije i kvalitetnije'
ME FOR PRESIDENT !!!
Luna

Post by Luna »

ZA!!!!!
mdma ideja me je privukla....to ne mogu odbiti jebi ga....jer tu po meni, nema nista loshe....samo dobro i happy. Pa nije se dzabe koristio kao antidepresiv :wink:
e da je i danas tako...mnogo bi manje depresije na sijetu bilo :-D
Locked