astrid wrote:lizard pa mozda to rade (dizu utege ) iz gustva, pa zasto ako su se doveli u formu onda nebi i na natjecanje? mozda ih to jednostavno vadi iz onog svijeta gdje su bili, i daje im snage za dalje jer im je gust i rade nesto sto voleja bi bila heppy da mogu se baviti plesom koji obozavam, i to bi mi davalo snage, ali eto takva je situacija sada u mom zivotu da od posla ne stignem se aktivno time baviti ali ko zna jednoga dana. ako je tako kod njih zasto je to za osudu i lose? naime nisam bas iz tvog posta skuzila sto hoces reci pa sam to ovako shvatila, ispricavam se ako sam krivo interpretirala.
iron, bok, kako si, kako ide papanje posnog i pahuljica? mogu ti reci da i ja volim posni, samo ne u kolicinama kojim jede moj decko.
Vidim da mi je post obrisan pa idem jos jednom sve ispocetka....
Imam srece sto mi je fitness struka pa jednostavno radim ono sta volim...radim sa ljudima i radim na sebi.....i zadovoljan sam sa time. Kako bi bilo da uzmes npr. privatnog fitness trenera, a one debeli prasac ili neki anoreksicar!? Hmm...pa ne vjerujem da bi se bas "obogatio" na tome poslu onda.
Isto tako ne kuzim zasto su ljudi ovdje toliko ogorceni, ljuti na sve oko sebe...pogotovo na one koji jednostavno zive svoj zivot i uzivaju u tome.
Prije par godina da mi je netko rekao gdje cu trenutno biti i sta cu raditi...ma rekao bih mu da je lud.
Vidim da netko i spominje financiranje roditelja i opet se mene (!?) naziva budalom!? Mene roditelji jesu financirali kada mi je bila pomoc najpotrebnija, a to nije sigurno bilo nista vezano uz fitness....uz to da sam ja za razliku od mnogih ovdje koji su krali i radili razna kriminalna djela, sav posudeni novac i vratio roditeljima....i vise od toga. Bez roditelja i meni bliznjih osoba ne bih nikada uspio i nikada im to necu moci vratiti.....i hvala Bogu da sam imao i imam takve ljude koji su uz mene.
Vama svima ogorcenima, ljutima na sve oko sebe, tuznima, zavidnima.....toplo preporucujem knjigu koja mi je pod obaveznom literaturom za jedan ispit, a zove se "Tri puta do otoka srece"...pa ako mozete izdvojiti malo novaca za neku korisnu knjigu i volite citati svakako je preporucam svima.....mogla bi vam pomoci da malo drugacije gledate na svijet i na ljude oko sebe.
Jedina stvar u cemu su neke osobe tu na forumu dobre je pljuvanje po ljudima i omalovazavanje istih....a da ne razmisle malo o tome sta oni sami rade i gdje rade.
No, ja se bar trudim...ne bjezim od svojih problema i ne zivot mi se ne svodi na vdijedanje ljudi po forumu i na omalovazavanju ekipe koja se hoce napokon maknuti od odurnog heroina.
Isto tako smatram da vecina vas koji samo kritizirate vjerojatno dobivate inspiraciju samo kada ste dobro srokani i sredeni....inace ne mozete ni sloziti neku normalnu recenicu.....no, necu nikoga prozivati i imenovati, jer nemam pravo na to....ali ce se sigurno netko prepoznati u tome.
Idem sada malo prosetati psa van.....lijep je zimski dan....
Uzivajte ekipa....i svako dobro.......
P.S.
Ma Astrid navikao sam na posni i obozavam ga.....jos u njega stavim neki jogurt i oderi! :tonqe: