Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Big Mama

Re: Ima li nade za nas ??

Post by Big Mama »

hehe pa ko ti brani PDT_Love_10
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ehhhhhhhh jbg .. Kad bi to tako ishlo .. Ali ne bih wolela sada dete, oako realno, jer josh ne znam ni o sebi da se brinem a ne da uzimam u ruke ziwot jednog newinog bica ..
Neka ga tamo negde u mashti.. tamo mu je bolje
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Big Mama

Post by Big Mama »

Ma šalila sam se :D
Ali da je najljepši osjećaj na svijetu- je!
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Swashta ima na owom forumu .. Ljudi u problemu koji je sada, oowog trenutka a ja sa tim josh ne mogu da se sretnem face to face ..
Strashno ..
Samo kada shwatim da je to stwarnost i swakodnewnica .. Swe je wishe ljudi koji upadaju u taj problem iz dana u dan, a mi nemamo nachina da to sprechimo..a mene to bash ubija u pojam !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
sunrise

Post by sunrise »

ja sam bas danas saznala da je moj frend koji je bio 5god u komuni u italiji i jos 5 ostao tamo da radi (konobario je<) i u medjuvremenu je opet proslo jos jedno 5 godina opet na dopu i to zesce......to me nekako izbediralo

no,pricali smo o djeci....moj strah je bio way too much ali je moj uzitak 100 puta veci od tog straha i super se snalazimo...blagoslovljena sam
svima zelim da jednog dana osjete tu srecu i uzivanje te postanu ocevi i majke
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Big Mama

Post by Big Mama »

sunrise...pridružujem ti se...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
heroinapg

Post by heroinapg »

Psy. Srecna ti Nova! Tvoja stvar, naravno. Al ne moras kao napr mi neki pred citavom ex Jugoslavijom, koja i ne postoji da pises sve sto mislis. Prosaraj malo ovuda, kad vec koristis internet. Neka si se pojavila. e bise obrukali. Ispalo bi da jedino ja i jos dvoje troje koristimo Crnogoski interfon. Box, lijepo se ponasaj prema ovoj Psy. Da ne brukamo narkomane, i oni su ljudi. Nemoj ova Psy da nam u metadon zaglavi. kad je vec dosla u C g, zasluzuje da zivi.
Psy..ne cudi se. ja sam nacitana:} Govorim nekolko jezika i japanski i korejsko i crnogorski i maternji engleski a nas.
SVAKO DOBRO~!
u ime oca i sina i svetoga duh
ENTER

A imas citavu moju ispovijest, no su se pri kraju braca narkomani umijesali pa sam morala trazit da se zakljuca
[youtube]http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=2&t=1759[/youtube]

Pazi po kojim topiima setas :?
Evo mi jedan momak do mene govori da ces poludjet kad procitas. Samo jos danas moram objasnit.iako ne mislim tako/ ja mislim da si bas syper i nenormalna, ka svi narkomani ialkohoklicari, ali da tebi nije potrebno bilo da uzimas da bi psotala takva/
Imas Crnogorsku grupu Anonimnih narkomana. Ako odes tamo-jer ima jedan momak sto se zna sluzit kompjuterom. I imas jedan broj telefona lika koji je je definitivno trijezan, al ne koristi kompjuter. Napisi tamo ukoliko imas potrebu. POZDRAV
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

heroinapg wrote:Psy. Srecna ti Nova! Tvoja stvar, naravno. Al ne moras kao napr mi neki pred citavom ex Jugoslavijom, koja i ne postoji da pises sve sto mislis. Prosaraj malo ovuda, kad vec koristis internet. Neka si se pojavila. e bise obrukali. Ispalo bi da jedino ja i jos dvoje troje koristimo Crnogoski interfon. Box, lijepo se ponasaj prema ovoj Psy. Da ne brukamo narkomane, i oni su ljudi. Nemoj ova Psy da nam u metadon zaglavi. kad je vec dosla u C g, zasluzuje da zivi.
Psy..ne cudi se. ja sam nacitana:} Govorim nekolko jezika i japanski i korejsko i crnogorski i maternji engleski a nas.
SVAKO DOBRO~!
u ime oca i sina i svetoga duh
ENTER

A imas citavu moju ispovijest, no su se pri kraju braca narkomani umijesali pa sam morala trazit da se zakljuca
[youtube]http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=2&t=1759[/youtube]

Pazi po kojim topiima setas :?
Evo mi jedan momak do mene govori da ces poludjet kad procitas. Samo jos danas moram objasnit.iako ne mislim tako/ ja mislim da si bas syper i nenormalna, ka svi narkomani ialkohoklicari, ali da tebi nije potrebno bilo da uzimas da bi psotala takva/
Imas Crnogorsku grupu Anonimnih narkomana. Ako odes tamo-jer ima jedan momak sto se zna sluzit kompjuterom. I imas jedan broj telefona lika koji je je definitivno trijezan, al ne koristi kompjuter. Napisi tamo ukoliko imas potrebu. POZDRAV
E kao prwo i tebi srecna nowa i swe naj naj bolje !!!
Ne ynam dali je do tebe ili do mene, ali ja te pola toga nisam razumela shta si htela da kazesh ..
Shta, kontash da je loshe shto sam chesto owde ili shta ??
Ono wolim uwek da goworim shta mislim tako da jbg - kome smeta neka me mrzi :-D
Ajde pishi mi uwek, slobodno, na pwt ili owde .. Samo se jawi :)
Bash me sad pecka shta je pesnik u kompletu hteo da kaze :))
Pozdraw .. :rolleyes:
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Heroina pise ja japansko.korejskom.crnogorskom, to vec odavno znamo! :wink:
Cao Heroina! :D
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E jbg, sama sam swoju temu malo zachatowala .. ali shta cu kad wolim da se druzim :-D
Da widim malo gde sam stala sa ispowesti, pa da pokusham da nastawim, jer sam malo zakucala izgleda sa tim ...
Post Reply