Zora li ce?
Moderator: sanela
Re: Zora li ce?
Hvala dete moje drago svemirsko... ali nisu bash ni svi rakovi pichke
...kao shto i rekoh tu cu prichu ostaviti iza sebe jer da neshto promenim ne mogu, a ima stvari koje mogu i hocu da menjam, pocheo sam i necu odustati...

Moon child
-
...ponekad samog sebe iznerviram kako teshke rechi korostim nepotrebno...valjda se u govoru lakshe primecuje shta mislim ali ovde...jebiga slabo govorim forumashki izgleda pa onda to deluje grubo...nemoj cutati please...
Moon child
-
Vozi svoju pricu....
Svaki covek ima svoj sablon po kojem ide....
Pricaj kao covek a ne kao vecina....Ko treba da razume,razumece te....pa i japanski da pricas i pises....
Sve sam rekla....
Svaki covek ima svoj sablon po kojem ide....
Pricaj kao covek a ne kao vecina....Ko treba da razume,razumece te....pa i japanski da pricas i pises....
Sve sam rekla....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Alo, Vucino, kako si?
Gde nestade odjednom? Uja!
Ljubi baba PDT_Love_18
Gde nestade odjednom? Uja!
Ljubi baba PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
-
-
Slazem se Dete...i meni ova maglushtina zadaje kardiovaskularne probleme.dete svemira wrote:PDT_Love_07
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
Aj samo da se prijavim da sam ziv i vrlo zdrav! Nashao sam u NA u principu sve shto sam trazio na ovom forumu pa sam se malo pogubio al eto... Shto se NA tiche svima preporuchujem da makar vide o chemu se radi, a shto se vas svih tiche mislim da ce mi trebati dva dana samo da obidjem teme i vidim kako ste vi. Poz svima!
Moon child