Heroin na recept
Moderator: sanela
Re: Heroin na recept
Ma kažem ja, trebao si ti da se prijaviš u Operaciju Trijumf... 

SAMO CEO ŽIVOT...
Mda

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a joj u kaj se ovo pretvorilo....mislim, ova tema.... :rock:
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
naprotiv...i Goran Bare je umjetnik, hehe :rock:
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
vojager nova sam ovdje i procitala sam tvoj post na prvoj stranici o odrzavanju heroinom,stvarno zanimljivo,samo neznam dali si to kasnije spomenuo neda mi se citati ali ja i decko bas raspravljamo o tome i palo mi na pamet dali se i na taj cisti heroin razvija tolerancija? ako da sta onda ako je netko na 500mg npr i nakon nekog vremena razvije toleranciju i tih 500 mu nije dovoljno,kako to rijesavaju,jer onda tih 7 doza koje dobije potrosi u 5 dana i sta onda? eto bas me zanima pa ako zans please mi odgovori.
pozdrav
pozdrav
znam da si pitala voyagera ali moram komentirati....kaj ti misliš jel se razvija tolerancija na čisti dop?????? SIGURNO NE!!! :smt017 A možda se može na održavanje.... 

U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
zasto se toliko cudis? pa nisi cula da se na dop razvija tolerancija,da organizam trazi sve vise i vis,sigurno kada si pocinjala se drogirati si povukla malu crticu i razbila bi te a kasnije ti je vise trebalo, tako je sa tabletama za smirenje sa hepovima, sa kokom pa cak ponekada i sa subutexom. i kaj se ti sada tu cudis ako ja pitam logicno pitanje dali se to dogada i za cisti hors. neznam nisam imala susreta sa cistim i kak bi mogla zanti,kaj je grijeh pitati nesto sto neznas.
a ti si vjrtojatno se svaki dan pucala sa cistim horsom pa znas kak to ide. eto ja nisam pa neznam pa pitam.
uostalom pitala sam vojagera. oprostite ako sam malo ostra ali mislim da nije u redu se tako iscudavati zato sto netko pita nesto sto je nekome glupo
a ti si vjrtojatno se svaki dan pucala sa cistim horsom pa znas kak to ide. eto ja nisam pa neznam pa pitam.
uostalom pitala sam vojagera. oprostite ako sam malo ostra ali mislim da nije u redu se tako iscudavati zato sto netko pita nesto sto je nekome glupo
ma nije mi bila namjera iščuđavati se
samo mi je to skroz logično! No kako si rekla pitala si voyagera...da vidimo kaj će on reći....ciao i ne ljuti se, nekad nemam baš neke taktike 

U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ