I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:09 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Sagitarius
Meni samo onaj gore,moja draga i obitelj mogu pomoći,da pomognem sam sebi.Mozda i tebi to pomogne.
Nakon 20tak godina s horsom(naravno s pauzama,inače ne bih danas bio živ),to je sve što je preostalo.
I,naravno,male bijele tabletice koje svoj dio posla odrađuju više nego dobro.3mj. od zadnjeg recidiva,to je jedan od dužih perioda u zadnjih 7-8 godina,ne računajuči bajbok,jer tamo je bilo tramal-seansi svakih par dana,a i žutog bi se našlo...
Wudd samo jedno pitanje,šta bih bilo da nisi dobio lijekove? A ja ću se nadovezati na priču o antidepresivima,pio sam zoloft godinu dana u komadu,pa posle toga asentru i samo ću ti reći da ta sranja NIKAD VIŠE neće u moja usta jer prave takva sranja u glavi da ja nisam bio gori ni na dopu.
Sigi ja sam majke mi mislo da si ti pametniji.Procitao sam tamo i bilo mi je sega,ali kontam da si ozbiljan, da ces da se skidas od iduce godine.Mislim,sto ti je ta moderna medicina i narkomani poceli da prave planove ko vlade.A sta ti je petogodisnji plan?Da se navuces i skines jos pet puta ,pa da mozes da napises da se nosis sa dopom 25 godina?Bio si i u tim nekim komunama,znas da samo se ocistiti nista ne znaci.Sad da skines fizicku krizu treba ti koliko godina?Kod mene je trajala 5-7 dana,plafon 10.Dobro bude nus pojava jos mjesec,dva,ali nista bitno.A tek onda borba pocinje.A ti klepas subotex i pricas da si cist.Pa kako te nije sramota tako nesto napisati?!Mislim zna se u subotexu ima opijata ja kad bih pojeo jednu tabletu,bio bih praaaaaaavo drogiran,a ti ,ko eto dobro je ne drogiram se vise.I to napisati to nama,e jebote jesi pametan.Kakva tebe pusiona tek ceka....
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:10 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:10 pm, edited 3 times in total.
-
slazem se.mnogo se pravis pametan i zato ispadas ...polako,iskuliraj se malo...ti pa ti.oseca se rad opijata nema sta.MANS0N wrote:Sigi ja sam majke mi mislo da si ti pametniji.Procitao sam tamo i bilo mi je sega,ali kontam da si ozbiljan, da ces da se skidas od iduce godine.Mislim,sto ti je ta moderna medicina i narkomani poceli da prave planove ko vlade.A sta ti je petogodisnji plan?Da se navuces i skines jos pet puta ,pa da mozes da napises da se nosis sa dopom 25 godina?Bio si i u tim nekim komunama,znas da samo se ocistiti nista ne znaci.Sad da skines fizicku krizu treba ti koliko godina?Kod mene je trajala 5-7 dana,plafon 10.Dobro bude nus pojava jos mjesec,dva,ali nista bitno.A tek onda borba pocinje.A ti klepas subotex i pricas da si cist.Pa kako te nije sramota tako nesto napisati?!Mislim zna se u subotexu ima opijata ja kad bih pojeo jednu tabletu,bio bih praaaaaaavo drogiran,a ti ,ko eto dobro je ne drogiram se vise.I to napisati to nama,e jebote jesi pametan.Kakva tebe pusiona tek ceka....
i da samo ovo da kazem.sagy,nisi bio umoran da samnom raspravljas na 50 strana na mojoj temi?sta je sad?pojela maca jezik(prste)?
Sagitarius wrote:Šta si odrađivao,nije valjda???BOBAN wrote:Ja sam odradjivao pa sta...
Strava
Sta je strava?sTO ME PRETVORISTE U PEDERA???Strasno kao iscudjavanje...hehehhehehe kad cete shvatiti da su nam tela trulez koji stvara bol i robi dusu.Kao nisi valjda???Ona tamo povraca i tuce glavom u zid ma dajte neserite leba vam.
Ma Bobane boli te dupe za ovakve gluposti.Mislim,ovdje se praviti fin moze samo neko jako glup.I neko koga ceka dno.Tek ce oni da ga ljube,a vjeruj da su se i naljubili dosad,nego valja biti iskren prvo prema sebi pa onda i prema nama.A opet,mozda imamo posla ovdje sa nekom elitom narkomanije,nesto kao Kata.Ko zna,mozda bi trebali biti pocastvovani.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,