Ma da,ma da...YugoStar wrote:Vazi.
Za banjalucane neznam,ali banjalucanke su itekako jake !
Nas jezik se moze protumaciti na razne nacine

Moderator: sanela
Ma da,ma da...YugoStar wrote:Vazi.
Za banjalucane neznam,ali banjalucanke su itekako jake !
black rose wrote:ee Yugo!!! Sarajevo,ako me pamcenje sluzi????![]()
Vec sam razmisljala kako bi organizovala zivot..
Ja mislim da ja to mogu i bez komune, isla bi na seanse kod psihijatra svaki dan.ne bih toliko bila u izolaciji ali mogu ja to sigurno!!!Vjerujem u sebe!!!
Preselicu se kod decka iduce sedmice,on ima jako dobar posao i platu dovoljnu za izdrzavanje mene i djeteta,sve dok ja ne zavrsim fax i budem sposobna za rad..
Naucicu i da kuvam!!!![]()
![]()
Moram poraditi na svom izgledu,imam 38 kg,moram se poceti debljati i jesti puuuuno zbog djeteta!!!![]()
Ma jaki smo mi banjalucani!!![]()
Ljubim vas sve!!!![]()
sargman wrote:jebo te jesi li se ti kiki bonbonama drogirala ili dopom...........jel mislis da je to tek tako lakoblack rose wrote:ee Yugo!!! Sarajevo,ako me pamcenje sluzi????![]()
Vec sam razmisljala kako bi organizovala zivot..
Ja mislim da ja to mogu i bez komune, isla bi na seanse kod psihijatra svaki dan.ne bih toliko bila u izolaciji ali mogu ja to sigurno!!!Vjerujem u sebe!!!
Preselicu se kod decka iduce sedmice,on ima jako dobar posao i platu dovoljnu za izdrzavanje mene i djeteta,sve dok ja ne zavrsim fax i budem sposobna za rad..
Naucicu i da kuvam!!!![]()
![]()
Moram poraditi na svom izgledu,imam 38 kg,moram se poceti debljati i jesti puuuuno zbog djeteta!!!![]()
Ma jaki smo mi banjalucani!!![]()
Ljubim vas sve!!!![]()
igra bez granica wrote:rose
nemoj se nervirati nije dobro za dete, kao prvo. Vecina ovde je to pokusala i nije uspela, mi smo svi u istom sosu zato imas nasu podrsku. Ovo je jedini forum gde se ljudi i svadjaju i prepucavaju,i zato je naposeceniji. Naravno da zelimo da uspes u svojoj nameri samo mnogi su skepticni.Nemoj se ljutiti molim te.
Pozdrav iz Slavonije
I LJudi odajmo počast jos jednom posrunulom Andjelu Sonji Savić, jos jedna je otišla
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bwl59p3sEBA[/youtube]
RIP stara prijateljice
bogami,resenost je na tvojoj strani.kakav govor,aauuu!black rose wrote:Ma jebite se svi,ja cu se skinuti jer vjerujem u sebe i znam da hocu...
Ne znam u cemu je problem,valjda u tome sto se ja skidam sa dopa i ostacu cista, a mnogima od vas je to samo neostvarena zelja i nada, :
black rose wrote:Ma jebite se svi,ja cu se skinuti jer vjerujem u sebe i znam da hocu...
Ne znam u cemu je problem,valjda u tome sto se ja skidam sa dopa i ostacu cista, a mnogima od vas je to samo neostvarena zelja i nada, ali nista se vi ne brinite,nada zadnja umire...
Dosla sam na ovaj jebeni forum da dobijem podrsku kao mnogi od vas, a ne da mi se neko smije i govori da je moje skidanje bez komune samo mastarija..
Hvala vam svima puno na svemu!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()