How does "normal life" look like???
Moderator: sanela
- overseas girl
Re: How does "normal life" look like???
....ja sam ti vec sve rekla... imam sto sta jos, al sad necu... bio si nevaljao...
-
mislim da je ovo presudno...Falco wrote:.
,,,..stidim se,....sram me je,...i ne mogu da vam pogledam u oci,..
Dobro jutro,....
...huh,.ma da i to je presudno,...ali ponajvise, sad,..ja sebi moram pronaci dobro terapiju,....jer sam(nisam bas sam.....zna se koga mislim
),...cu tesko,da uspijem,...
...ajmo,..sad idem na sljaku,.....to mi je sad motivacija...
pozz svima...
...huh,.ma da i to je presudno,...ali ponajvise, sad,..ja sebi moram pronaci dobro terapiju,....jer sam(nisam bas sam.....zna se koga mislim

...ajmo,..sad idem na sljaku,.....to mi je sad motivacija...
pozz svima...
tryin" to be the best of me,...
- oci boje meda
hej falco, recidiv, je nje ga moralo biti, ali sad brzo se podigni i guraj dalje.....nadji terapeuta dobrog, i za pocetak mozda neke antidepresive, u principu ja sam protiv lekova,ali kontam da u pocetku jedan kraqtak period mogu biti od pomoci...naravno ne sad navuci se na sve moguce i nemoguce antidepresive, sedative i psihostabilizatore i ostala sranja, ja sam pila pun Q... i polako izbacivala, jedan po jedan, prvo neuroleptike, posto su mi pravili zesce blokade, ono kao od dopa, ne mogu se setiti jucerasnjeg dana, crne rupe, pa sad smanjila tj samo ujutru popijem psihostabilizator i uvece antidepresiv koji je i sedativnog dejstva, ali polako cu ja sve to da izbacim, ne znam, ali imam osecaj da bih se isto osecala i bez njih, pokusacu pa cu videti...ali ipak za pocetak, kao sto ti rekoh treba ti strucna pomoc, i ja sam godinama kontala kako mogu sama, pa eto gde me je to dovelo, do kucnog pritvora i psihijatrije jebene...ali polako, strpljenje je vestina koju moram savladati. kontam da ce mi to biti teze nego ostaviti gudru....uvek sam ti bila od onih hocu sad i hocu sve...i to je jedan od razloga zbog cega sam (smo)ovde...svi smo mi hteli nesto novo lepo, brzo brze najbrze, ali ne moze se tako....polako, korak po korak....ja sad kao nesto pametujem, a sutra cu verovatno plakati, ali nema veze, srecna sam za svaki trenutak kada se osecam dobro.danas su me podigli moji prijatelji iz AN....i tako uvek bude, ja potonem, oni me podignu, pa sve dok jednom sama se ne podignem, i vise ne potonem, isplivam na obalu....tako ces i ti, a nadam se svi mi...pozz
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
ma da,...rec..(fuckin),...idiw,....bilo i proslo,....a za anakondu imam sad plan,....izbrisao sam sve brojeve dilera iz telefona,....sa sestric-em,...se ne cujem vise(jer je nazalost i on i njegova navucen
) i pozvao sam za terapiju,.,.al sam ljut sto moram cekati 3 tjedna na 1. pregled,....(ne mogu vjerovat,...pa oni su svi prebukirani).To ti je jedna klinika u Ljubljani,..najbolja kod nas,....bio sam vec tamo,...pre 2,3 godine,....i mnogo su mi pomogli(ali sta kad sam ja bedak,..).I vjerujem da ce mi pomoci i sad,...
A oko plivanja,...plivat cemo mi ,..!!!,....prvo samo na 100 m,..ali kroz neko vreme preko oceana na daleku obalu,..i isplivat cemo sa osmijehom na licima,...
pozdrav & zagrljaj,....

A oko plivanja,...plivat cemo mi ,..!!!,....prvo samo na 100 m,..ali kroz neko vreme preko oceana na daleku obalu,..i isplivat cemo sa osmijehom na licima,...
pozdrav & zagrljaj,....

- oci boje meda
dragi moj falconi, ali to brisanje brojeva mislim da smo svi radili.predposlednji put, kada sam zaista mislila ovo mi je poslednje skidanje, izbrisala sm cak 26 brojeva, i ns, i bg dilera. iako sam uglavnom zavrsavala samo kod dvojice, imala sam ih pun Q.... znas ono za svaki slucaj, ako jedan od njih dvojice, tj obojica slucajno nemaju ili ne mogu....da se ne desi da ostanem bez voljenog mi praska...ali dzaba,moji prsti napamet su tipkali brojeve, i pre nego sto bih okom trepnula ja sam vec cekala svog coveka, ubedujuci sebe kako je ovo poslednji put, nagrada sto sam izdrzala na suvo se skinuti, poslednji jebeni oprostaj...koliko je samo takvih oprostaja bilo...da li ti zvuci poznato recenica "samo jos ovaj put i nikada vise" mislim da sam te reci izgovorile vise od bilo kojih drugih, samo jos ovaj put i nikada nikada vise....a posle tog puta dosao bi i sledeci i sledeci...i brojevi u fonu su se opet gomilali.....desna ruka ih je pisala leva brisala, ali nista nije pomagalo.....i tako zavrsih ovde...ovde mi pomaze da se ne gudram, ali zato odlazim sa zivcima, i sto je najsmesnije, ne zbog gudre, da hocu mogla bih da zavrsim ispljunem blok...sve se moze kad se hoce, ali necu, hocu da bar probam cista....jedina moja nada da ne puknem skroz je otici odvade zauvek....raspisa se ja a htela ti reci,nemoj misliti da te obeshrabrujem, ali dzaba brisanja brojeva, znas ih ti i napamet a da nisi svestan, a i da ne znas, ako hoces da gudras, naci ces nacin, tj novog dilera...to na zalost, bar danas nije tesko..ali samo napred, ja te podrzavam 100% sam uz tebe, brisi brojeve, davi anakondu, isplivacemo mi....prvo 100m, a onda cemo milje plivati...drzi se
pozzz
pozzz
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Poz.OBM.....Yugo,...i tebi poz,..pa i svima,...a tebi overseas,...poljubac
...i tako ja danas opet brojim dane,..4. je danas,..i nesto mi glupo uopste pisati,...prije rec....imao sam takav zanos i to,...bas sam bio happy,..a sada ,,,joj,..sto bih zeleo da je 20. a ne 4. dan,...ali sta je tu je,..vjerojatno,....fala bogu danas je piknik kod nas,..pa nece biti vremena za ocaj,...i to sam skontao,...trebam ja da popunim vreme 100 posto,...kad god imam nesto malo vremena na bacanje meni dolaze glupe ideje,....i to one bas najglupije,...
...da,...dileri,..prokleti bili,...pa ne,...ne svi,...imam je jednog,..koga mogu da zovem prijateljem,...ali jbg,..diler je,.....i tako mi se sad i on pretvara u najveceg neprijatelja,....i to mi je najvise zao,...sad kad hocem da budem streit,...svi postanu suvisni,..i kad pomislim ko uopste ostaje,...tu su mi samo porodica,....i ovaj forum,...i to bas nije mnogo,...ma je,..ali nije,...znate sta mislim,..
...sori,..zbog melanholije,...ali tu je i nece da ode,...
pozzz...

...i tako ja danas opet brojim dane,..4. je danas,..i nesto mi glupo uopste pisati,...prije rec....imao sam takav zanos i to,...bas sam bio happy,..a sada ,,,joj,..sto bih zeleo da je 20. a ne 4. dan,...ali sta je tu je,..vjerojatno,....fala bogu danas je piknik kod nas,..pa nece biti vremena za ocaj,...i to sam skontao,...trebam ja da popunim vreme 100 posto,...kad god imam nesto malo vremena na bacanje meni dolaze glupe ideje,....i to one bas najglupije,...
...da,...dileri,..prokleti bili,...pa ne,...ne svi,...imam je jednog,..koga mogu da zovem prijateljem,...ali jbg,..diler je,.....i tako mi se sad i on pretvara u najveceg neprijatelja,....i to mi je najvise zao,...sad kad hocem da budem streit,...svi postanu suvisni,..i kad pomislim ko uopste ostaje,...tu su mi samo porodica,....i ovaj forum,...i to bas nije mnogo,...ma je,..ali nije,...znate sta mislim,..
...sori,..zbog melanholije,...ali tu je i nece da ode,...
pozzz...
Ej,pozdrav Slovenac.
Nema odustajanja od borbe.Procice i to stanje.Nemoj praviti recidive i bices sve bolji.(bravo Ja,orginalan savjet! hahahha)
Svako dobro,sto bi rekli neki moji susjedi!
Nema odustajanja od borbe.Procice i to stanje.Nemoj praviti recidive i bices sve bolji.(bravo Ja,orginalan savjet! hahahha)
Svako dobro,sto bi rekli neki moji susjedi!
- overseas girl
cmok i tebi ... ljubavi... e, Yugo ovo ti je najnoviji trac na forumu... sutra ce "Slovenac" da me zadavi - on line... al neka...
......up and down,.... nonstop,...in my life
...but why,..do i have to stay down,..the most of the time,.....afcourse,.....i am speaking about my feelings,..about my soul,..which has turned black long time ago,....dark thoughts,....my best friend ...friend for a life time,....here they came,..a long time ago..and here they are to stay,..
..there are some things that can make me happy,...but these
kind of happiness,...never does stay for long,...and what kind of happiness is this,..u ask,....sick....i am telling u,....how can i be happy,.....small things in life,..afcourse,....i wrote that before,...haha,..now i am laughing at those,.....why did it have to be,...why u?,....the deamon from beneith the earth,....why u?.---afcourse there a re answers,.....on this and every question,...but my answers make me only darker inside,...they poison my soul even more,...
...anxiety...from the moment i open my eyes in the morning ,..all through the day,....untill i close my eyes again at night,....and when my eyes are closed,....even then there she is,....waiting to grab me by the throught,.....snapping my breath away from me,....never let me be i peace,.....
....these are the days i am living again and again,....passing by,.....they are all the same,....filled with fear,....fear from people,....and not becouse they are bad,...afcourse,..they can"t be all bad,..and afcourse,..they aren"t,....it is me,....i make myself be afraid of them,....the irony is that all this is crystal clear to me,....i understand,....but help?,..is someth9ng i can"t myself,...
---anxiety,......why did we meet?,..when did u came into my life with a mission to ruin the pieces of existence i can call my life,...some people say,...it is written in the genes,..some say,..u learn these through experiance,...some even say:bad luck,....but in the end it doesn"t even matter,....
...the only thing on my mind is that i want u to go away,....
....many happy thoughts to u,.....for me,....?,......there aren"t any more left,....
...btw,....i think it is 8th day that is passing by,.....8th day without,.....
...but why,..do i have to stay down,..the most of the time,.....afcourse,.....i am speaking about my feelings,..about my soul,..which has turned black long time ago,....dark thoughts,....my best friend ...friend for a life time,....here they came,..a long time ago..and here they are to stay,..
..there are some things that can make me happy,...but these
kind of happiness,...never does stay for long,...and what kind of happiness is this,..u ask,....sick....i am telling u,....how can i be happy,.....small things in life,..afcourse,....i wrote that before,...haha,..now i am laughing at those,.....why did it have to be,...why u?,....the deamon from beneith the earth,....why u?.---afcourse there a re answers,.....on this and every question,...but my answers make me only darker inside,...they poison my soul even more,...
...anxiety...from the moment i open my eyes in the morning ,..all through the day,....untill i close my eyes again at night,....and when my eyes are closed,....even then there she is,....waiting to grab me by the throught,.....snapping my breath away from me,....never let me be i peace,.....
....these are the days i am living again and again,....passing by,.....they are all the same,....filled with fear,....fear from people,....and not becouse they are bad,...afcourse,..they can"t be all bad,..and afcourse,..they aren"t,....it is me,....i make myself be afraid of them,....the irony is that all this is crystal clear to me,....i understand,....but help?,..is someth9ng i can"t myself,...
---anxiety,......why did we meet?,..when did u came into my life with a mission to ruin the pieces of existence i can call my life,...some people say,...it is written in the genes,..some say,..u learn these through experiance,...some even say:bad luck,....but in the end it doesn"t even matter,....
...the only thing on my mind is that i want u to go away,....
....many happy thoughts to u,.....for me,....?,......there aren"t any more left,....
...btw,....i think it is 8th day that is passing by,.....8th day without,.....