Ostavljaš me bez daha.
Nestrpljivo čekam sledeću lekciju......(naj, najozbiljnije)
Veliki pozdrav uz svo dužno poštovanje,Tebi jano.
hrabrost,zrtva,samosazaljenje,sebicnost suovisnika ili ...
Re: hrabrost,zrtva,samosazaljenje,sebicnost suovisnika ili ...
bravo Jano svaka ti čast!!! =D> =D> može i meni jedna rekonstrukcija psihe??
E,nema djabe,treba zasluziti..
hvala jano od srca,zaista
milion posto ste u pravu
ja sam svoju lekciju,ako ne naucila ,ono, bar primila k znanju:)

milion posto ste u pravu
ja sam svoju lekciju,ako ne naucila ,ono, bar primila k znanju:)
Nego kako si ti justme?
Šta se dešava kod tebe?
Šta se dešava kod tebe?
uh,hvala na pitanju.
ne smijem nista da pricam .
ja sam dobro imam mnogo posla,nakon dugo vremena uspjela sam sebi da organizujem vrijeme na nacin da uspijem da izadjem i odem na kafu sa prijateljima.rjesavam neke egzistencijalne probleme i tako.
decko je u fazi trazi pomoc od mene,( recimo prvi korak napred),nadam se da cu za koji dan pricati pricu e sad je tek poceo,citati price onih koji su uspjeli ili uspijevaju,do tad..cutim na tu temu:)
i da napokon sam shvatila ono sto mi je rekla i napisala jana.
da jana u pravu ste ,ja svoju ljenost da mijenjam bilo sta na sebi prikrivam ,pokrivam dokazivanjem sebe u radu na navodno slabijim od sebe.
uzas!
i hvala vam sto ste mi to rekli,ja valjda i psihologa svog "smuljam i zbunim pricom" , a tek sad vidim da umjesto zida u koji stalno udaram ,mozda imam i vrata koja treba da otvorim i zavirim malo u sebe.
hvala vam,jos jednom

ne smijem nista da pricam .
ja sam dobro imam mnogo posla,nakon dugo vremena uspjela sam sebi da organizujem vrijeme na nacin da uspijem da izadjem i odem na kafu sa prijateljima.rjesavam neke egzistencijalne probleme i tako.
decko je u fazi trazi pomoc od mene,( recimo prvi korak napred),nadam se da cu za koji dan pricati pricu e sad je tek poceo,citati price onih koji su uspjeli ili uspijevaju,do tad..cutim na tu temu:)
i da napokon sam shvatila ono sto mi je rekla i napisala jana.
da jana u pravu ste ,ja svoju ljenost da mijenjam bilo sta na sebi prikrivam ,pokrivam dokazivanjem sebe u radu na navodno slabijim od sebe.
uzas!
i hvala vam sto ste mi to rekli,ja valjda i psihologa svog "smuljam i zbunim pricom" , a tek sad vidim da umjesto zida u koji stalno udaram ,mozda imam i vrata koja treba da otvorim i zavirim malo u sebe.
hvala vam,jos jednom
Drago mi da to čujem just me, da posvećuješ vreme sebi, izlaziš, ideš na kafu sa prijeteljima....
Moraš ti prevenstveno biti zadovoljna sobom kako bi imala snage i strpljenja da mu pomogneš..
Samo tako nastavi...
I da slažem se sa tobom da je prvi korak zatražiti pomoć..
Moraš ti prevenstveno biti zadovoljna sobom kako bi imala snage i strpljenja da mu pomogneš..
Samo tako nastavi...
I da slažem se sa tobom da je prvi korak zatražiti pomoć..
justme drago mi je zbog tebe.... uf organizacija vremena ni meni nije jača strana ali kada se sve nekako složi budeš zadovoljan jer sve stižeš.. a to zadovoljstvo i sreća čovjeka drži i kad je najteže.. 

a vidis kako sam organizovana kad sam propustila onako dobru zurku kod tebe na temi:)
sad cu evo da svratim kod tebe.
aaaa ako nista napravila sam za sebe veliku stvar,sve prijatelje koje sam zapostavila u ovih sto godina mog ludila...sad vracam .
sinoc sam bila sa prijateljicom, obe u svojim nekim s*****,a sjetile se koliko smo se dok nismo radile i imale nimalo sredjene zivote, koliko smo se smijale i kvalitetno ( zaista kvalitetno provodile vrijeme ) ...e pa sad cemo da vratimo instituciju zenskih kafa i zenskih problema.
hvala misty.da i ja mislim da je to korak napred...pa cemo sad da tapkamo u mjestu, ali sto mod na jednom mjestu kaze...nema nazad:)
ljubim zene svoje
sad cu evo da svratim kod tebe.
aaaa ako nista napravila sam za sebe veliku stvar,sve prijatelje koje sam zapostavila u ovih sto godina mog ludila...sad vracam .
sinoc sam bila sa prijateljicom, obe u svojim nekim s*****,a sjetile se koliko smo se dok nismo radile i imale nimalo sredjene zivote, koliko smo se smijale i kvalitetno ( zaista kvalitetno provodile vrijeme ) ...e pa sad cemo da vratimo instituciju zenskih kafa i zenskih problema.
hvala misty.da i ja mislim da je to korak napred...pa cemo sad da tapkamo u mjestu, ali sto mod na jednom mjestu kaze...nema nazad:)
ljubim zene svoje

A što da tapkate u mestu justme?
Kažeš da je zatražio pomoć...
Nisam te baš najbolje razumela, jel krenuo negde na lečenje ili tek planira?
O baš mi je drago da izlaziš, tako i treba, vreme je da se malo posvetiš i sebi
Kažeš da je zatražio pomoć...
Nisam te baš najbolje razumela, jel krenuo negde na lečenje ili tek planira?
O baš mi je drago da izlaziš, tako i treba, vreme je da se malo posvetiš i sebi