Sasa
Znas onu "E moj Sasa..dje je sada ..NASA:}
Druze, ko sam ja bre da ti govorim...JESI LI TI TO TU?
Ne volim da imenujem-nit pominjem nikove-pogledaj sam-generalizujem jer ti je postavljeno dosta pitanja
Gore vidi-cokapeace te pitala Ima`l novosti
A svuda postoje trafike, druze moj
Mozes tki to bolje-ja znam..Neka znaju...?!ako imaju sto znat..a imaju cime mislit..bar neki..ako nemaju neku nadogradju da mi izvrsimo :finga:
Potrebna mi je pomoc! Narkoman iz Podgorice
Moderator: sanela
Re: Potrebna mi je pomoc! Narkoman iz Podgorice
Izvini modesty, ovo je bilo za koku.....Odgovorih i koki heroino...da nemaš i ti još neko pitanje??? Smisli pa mi ih sve
postavi odjednom, važi li.Ne sumnjam da ih imaš dosta...
LJudi postavite mi konkretno pitanje, sa čim se to ne slažete,što sam ja iznio !
postavi odjednom, važi li.Ne sumnjam da ih imaš dosta...
LJudi postavite mi konkretno pitanje, sa čim se to ne slažete,što sam ja iznio !
Pa evo sale prijatelju da ti odgovorim na ta pitanja.Ko bi te skinuo sa droge a da to nisi htio ti? Zar bi to uopste neko mogao?Ne niko nije mogao da me skine sa droge ja sam imao zelju kao i proteklih 10 godina svaki put ali u to vreme kada sam otisao u centar imao sam u planu da se skinem samo sa heroina a u rezervi da ponekad popusim travu ili maznem eks ili popijem koje pivo....ja danas prijatelju moj zivim srecno bez cigareta,droge alkohola a da se pri tom gadim svog tog sranja koje me je lagalo i upropastilo to nisam ja postigao ovaj osecaj u meni kada god se setim droge ili neceg drugog.2Ko ti moze reci da te nesto drugo izvuklo?Nemoze ti niko reci prijatelju to moras sam osetiti upoznati Boga u svom srcu u tome ti je sve zato te i razumem sto tako mislis poznavao sam sebe takvog pre nekog vremena.3Zasto bi se ti Bobane zahvaljivao za ono sto si sam zasluzio?Pa zato moj prijatelju sto ja nisam samo oslobodjen od droge.4 Na koga ces se oslanjati ako ne na sebe?Na sebe sam se oslanjao proteklih 10godina i svaki put se opekao na sebe nikada vise.Ja sam ti prijatelju moj bio bez cilja srca punog gorcine zlih zelja i droga nije bila moj jedini problem kao ni vecini ovde,sada sam slobodan cistog srca punog ljubavi i paznje poniznog i poslusnog sto mi se isplati a to prihvatam jer ne dolazi od mene samog ne nikako.I ti ako nerazumes ove stvari i vidis prazninu i pustos u tom u cega ja verujem ja cu te razumeti jer sam poznavao takvog sebe do pre nekog vremena ali nemoras ljudima koji imaju nadu i pomalo veruju a to im je jedino preostalo govoriti kako treba da veruju u sebe a sebe su doveli do tog dna.Vera u sebe je prolazna prolazi sa telom ta vera trune sa njim ima kraj.pozz
Dobro jutro!
Ja cu "samo" da naglasim, jer kontam da je pogresno shvaceno da je :finga: ---djavo-gotovi smajlli-desno pored posta stoji i oznacava salu-djavolsku ne pod``bavanje-nego djavola sa klimanjem=sala
Neka sam vam rekla sto znaci-a ko zna zna sto sam rekla.Pozz
Ja cu "samo" da naglasim, jer kontam da je pogresno shvaceno da je :finga: ---djavo-gotovi smajlli-desno pored posta stoji i oznacava salu-djavolsku ne pod``bavanje-nego djavola sa klimanjem=sala
Neka sam vam rekla sto znaci-a ko zna zna sto sam rekla.Pozz
SASA ima li novosti?ne vecernjih,nego danasnjih...
uzgred C se cita kao C ,znaci COKA-nikako KOKA
uzgred C se cita kao C ,znaci COKA-nikako KOKA
PER ASPERA AD ASTRA...
Neću da se smaram sa tobom.Ako ti smeta najnormalnije pitanje ,postavljeno iz najbolje namere-povlačim ga. U pravu si-ZABOLE ME!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
cokapeceace-peace! i l piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!
Dusho, ima vecernjih ne netu.Ima ih svuda
Al ja tacno znam koga ja zelim:}
Dusho, ima vecernjih ne netu.Ima ih svuda
Al ja tacno znam koga ja zelim:}
O cemu vi to? Ko diro cokana?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Alo!!!CUJEMO LI SE?-ovdje ima judi MOJIM ZAKONOM ZASTICENIH!
cokapeace-neka te boli uvo, il briga-JA Zzanm sta si pitala......
zNAM I GDJE JE ERROR
nIJE NIKO ZVRKY, NE DAM JA BILO KOGA!
.................................PEACE!
cokapeace:}
Nit sam djavolji-niti advokat...
Ja sam samo Marija, zavisnik@!
+SKROLUJTE GORE-kogod ne zna-neka cita redom, kome je vaznoIL RANIJE STA SAM JA NAPISAL-SAMO U SVOJE IME OVAJ PUT.....
kao i svaki-al ovaj posebno
PEACE SVIMA!!!!! :smt056
cokapeace-neka te boli uvo, il briga-JA Zzanm sta si pitala......
zNAM I GDJE JE ERROR
nIJE NIKO ZVRKY, NE DAM JA BILO KOGA!
.................................PEACE!
cokapeace:}
Nit sam djavolji-niti advokat...
Ja sam samo Marija, zavisnik@!
+SKROLUJTE GORE-kogod ne zna-neka cita redom, kome je vaznoIL RANIJE STA SAM JA NAPISAL-SAMO U SVOJE IME OVAJ PUT.....
kao i svaki-al ovaj posebno
PEACE SVIMA!!!!! :smt056

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip