moje oci vise nemaju sjaj...prica o pocetku
Moderator: sanela
- dete_svemira
Znam da nije lako boriti se kad si potpuno sam. -VLADO M
Heroin je kao nekakvo cebe kojim smo se pokrivali dok smo bili mali, dok je napolju padao sneg, a mi bezbrizno tonuli u san..-UVEK ZA
Napravi top 10 svojih najvecih strahova...I opishi ih ....
Dozivi ih ....
Preživi ih...Oslobodi ih se...
Doci cesh do zapanjujucih otkrica...
Kazi 10 puta dnevno ,sebi u ogledalu "JA SAM OD DANAS POTPUNO NOVA JA" -IZA
TESKO JE KAD NEMAS KOME DA SE OBRATIS......
I JAKO JE LEPO KAD NEKO KO TE NEPOZNAJE KAZE TOLIKO LEPIH RECI...
........................................
LJUBIM VAS PUNO....-JA
Ja ne zelim da se ponasam kao da nije bilo nista, ne zelim da zaboravim, ali ne mogu ni dozivotno kukati nad time. Zivim za ovo sada i no sto ce biti. -SONJA
Nisam jedna od onih koja ce te sazaljevati...ali te necu ni hvaliti ..jer u oba sluchaja nemash nishta od toga...Ali ako te "bockam" ja cu te naterati da se zamislish ... da razmislish...o josh nekim mogucnostima i reshenjima koje si mozda previdela... -IZA
ugodi sebi... radi ono shto ti smatrash da je ispravno... i teraj, teraj sve shto ti nabacuje crne misli, teraj dalje... a ti "NEKI" ljudi, ako su ljudi i ako im je stalo do tebe, oprostice ti nekada... a i ako ne oproste, doci ce novi na njihovo mesto... samo teraj dalje... nema nazad.
Trenutno nisi u stanju da ispravljash krivu Drinu i da se lomish oko toga shta je bilo i kako je bilo, nacrtaj novi put, novu reku i vozi... Snaga je u tebi i pokazace se onda kad bude spremna da izadje... Dugo smo svi mi ziveli u nekom svom svetu i pushtali da slika realnosti prolazi... sada smo se uhvatili u koshtac sa problemima koji su sedeli dugo skrshteni i koji su se gomilali... SVAKI PROBLEM IMA RESHENJE! -JOSEPPA
MORALA SAM OVO DA URADIM.....
MISLIMO JEDNI NA DRUGE,I BAR ZNAMO DA NISMO SAMI....
Heroin je kao nekakvo cebe kojim smo se pokrivali dok smo bili mali, dok je napolju padao sneg, a mi bezbrizno tonuli u san..-UVEK ZA
Napravi top 10 svojih najvecih strahova...I opishi ih ....
Dozivi ih ....
Preživi ih...Oslobodi ih se...
Doci cesh do zapanjujucih otkrica...
Kazi 10 puta dnevno ,sebi u ogledalu "JA SAM OD DANAS POTPUNO NOVA JA" -IZA
TESKO JE KAD NEMAS KOME DA SE OBRATIS......
I JAKO JE LEPO KAD NEKO KO TE NEPOZNAJE KAZE TOLIKO LEPIH RECI...
........................................
LJUBIM VAS PUNO....-JA
Ja ne zelim da se ponasam kao da nije bilo nista, ne zelim da zaboravim, ali ne mogu ni dozivotno kukati nad time. Zivim za ovo sada i no sto ce biti. -SONJA
Nisam jedna od onih koja ce te sazaljevati...ali te necu ni hvaliti ..jer u oba sluchaja nemash nishta od toga...Ali ako te "bockam" ja cu te naterati da se zamislish ... da razmislish...o josh nekim mogucnostima i reshenjima koje si mozda previdela... -IZA
ugodi sebi... radi ono shto ti smatrash da je ispravno... i teraj, teraj sve shto ti nabacuje crne misli, teraj dalje... a ti "NEKI" ljudi, ako su ljudi i ako im je stalo do tebe, oprostice ti nekada... a i ako ne oproste, doci ce novi na njihovo mesto... samo teraj dalje... nema nazad.
Trenutno nisi u stanju da ispravljash krivu Drinu i da se lomish oko toga shta je bilo i kako je bilo, nacrtaj novi put, novu reku i vozi... Snaga je u tebi i pokazace se onda kad bude spremna da izadje... Dugo smo svi mi ziveli u nekom svom svetu i pushtali da slika realnosti prolazi... sada smo se uhvatili u koshtac sa problemima koji su sedeli dugo skrshteni i koji su se gomilali... SVAKI PROBLEM IMA RESHENJE! -JOSEPPA
MORALA SAM OVO DA URADIM.....
MISLIMO JEDNI NA DRUGE,I BAR ZNAMO DA NISMO SAMI....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
Miljana..znaj da si mi uljepsala ovaj odvratni dan..hval ti naljepas..nemogu da vjerujemprobudila si mazu u meni..nemogu da vjerujem ovakav osjecaj sam bio potpuno zaboravio..hvala ti sto so me posjetila da sam ipak covjek,covjek koji je gresio...Miljana..mnogo mi znaci ovo sto si napisala...pojacala si mi volju...sad znam nisam sam iako sam mislio da jesam.Ponekad pozelim da je sad proljece..ali proljece u vrijeme kad sam ja bio normalan..zanimale me normalne stvari.hvala ti..zato cu da se borim za taj dozivlja...da bi ka barem jos jednom osjetio..kazem barem jednom...ustvari volio bih ga osjecati u svakom mom novom uzdahu...ipak samo sam covjek...istina ..zabrljao sam,ali svi grese....ispravit cu svoju gresku to je definitvno......pozdrav
hvala vam ljudi dobre volje....svenajbolje....
hvala vam ljudi dobre volje....svenajbolje....
- dete_svemira
Ono sto sam zelela da kazem je da postoje ljudi koji su pred tebe.Mozda ti ne odgovaraju recima,mozda cute,mozda ti posalju samo smajlija.....ali znaj da su tu....
Sto se tice optimizma,mislim da nema jacih osoba od nas.Znas,jedno vreme sam razmisljala-SRAMOTA....bruka,blam-ja narkomanka.....
Sad,kad malo bolje razmislim,i drago mi je sto je tako.....Drago mi je sto sam prosla kroz iglu,koktu,spid,pa i ove tablete.....Razmisljaj pozitivno.....
I jos nesto:NADAM SE DA NISI MAZOHISTA KOJI VOLI DA POVREDJUJE SEBE.....
Radi,vracaj film,ali kad si dovoljno jak da izdrzis svoju psihu,kad imas snage da isamaras sebe u trenutku slabosti......
Sto se tice proleca,davno hm...davno..... je ta zelja izgubljena.....
Tvoja pricica mi se svidela......Niste mogli zajedno.....imas srecu da je proslo neko vreme.....Ja imam osecaj da kod mene vreme stoji na 28 decembar,stim sto sam cista......
Zivot ide dalje.....jednostavno ide.....prolaze minuti,sekunde,oko nas prolaze atomi koje ne primecujemo,gazimo po kamenju za koje nismo sigurni ima li dusu......
Zbunjena sam.....ali.....tu sam......
Nismo ni svesni koliko smo srecni......izdrzi......Znas li i mozes li da predpostavis koji je osecaj srece kad dobijes cestitku,i kad vidis da je ljudima drago sto si dobro,ili kad delis tugu sa nekim.....
Kuckamo,neki put padne i optimisticna svadja.....podizanje i optimizam.....
Eto.....sita sam se raspisala......
Sto se tice optimizma,mislim da nema jacih osoba od nas.Znas,jedno vreme sam razmisljala-SRAMOTA....bruka,blam-ja narkomanka.....
Sad,kad malo bolje razmislim,i drago mi je sto je tako.....Drago mi je sto sam prosla kroz iglu,koktu,spid,pa i ove tablete.....Razmisljaj pozitivno.....
I jos nesto:NADAM SE DA NISI MAZOHISTA KOJI VOLI DA POVREDJUJE SEBE.....
Radi,vracaj film,ali kad si dovoljno jak da izdrzis svoju psihu,kad imas snage da isamaras sebe u trenutku slabosti......
Sto se tice proleca,davno hm...davno..... je ta zelja izgubljena.....
Tvoja pricica mi se svidela......Niste mogli zajedno.....imas srecu da je proslo neko vreme.....Ja imam osecaj da kod mene vreme stoji na 28 decembar,stim sto sam cista......
Zivot ide dalje.....jednostavno ide.....prolaze minuti,sekunde,oko nas prolaze atomi koje ne primecujemo,gazimo po kamenju za koje nismo sigurni ima li dusu......
Zbunjena sam.....ali.....tu sam......
Nismo ni svesni koliko smo srecni......izdrzi......Znas li i mozes li da predpostavis koji je osecaj srece kad dobijes cestitku,i kad vidis da je ljudima drago sto si dobro,ili kad delis tugu sa nekim.....
Kuckamo,neki put padne i optimisticna svadja.....podizanje i optimizam.....
Eto.....sita sam se raspisala......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
U pravu si Mila,vjeruj da jesi...kazu bitno je se samo na kraju, barem tad pokajati..
ponekad mi je drago sto sam osjetio obadvije strane..DOBRU I LOSU..jer sam mlad ...a kad to dvje mozes razlikovat mozes svasta...
dosta razmisljam u polijednje vrijeme..
prolaze sati kao godine al ipak prolaze.. IPAK PROLAZE..sto je najbitnije...
razmisljam o svemu..sad znam najbitnije nisam sam..necu da budem sam...znas Miljo tesko je kad covjek ostane sam..ili misli tako iako nije upravu..
vidis ljudski mozak je takav..razmisljas o nekim stvarima da nisi ni svjestan da neko tamo cita tvoju pricu...pa posalje kako ti kazes barem smajlije..znaci to puno..
u ovom surovom svijetu covjeka to jednostavno iznenadi..ostavi ga zatecenim..
ponekad pozelim da se uopste ne probudim..a zasto..
zato sto sam covjek.poneka se stidim svojih postupakka slabosti...
ali ipak eto ostajem priseban,ostajem jak..ostajem pri svome..sto se mene tice bit ce po mome..heh..
nije me sramota rec da sam jutros plakako kao malo dijete...ni sam neznam zasto...zgombalo me..ta neka odvratna depresije...LJUDI PLACU...
pa kad me popustilo..bilo mi ono j*** drago...podjetilo me da sam covjek,gresnik al ipak covjek
malo prije sjedim pusim cigaretu i razmisljam
sta ako nekad PONOVO SRETNEM TANJU..kako ce ona reaogovati ,a tek JA,...boze....al trudim se da ne razmisljam o tome..ali stvarno je tesko,pored toga sto je dosta vremena proslo...!!!
toliko..ni ja neznam stat...hvala svima koji suosjecaju i razumiju..sve najbolje vam zelim..pozzz
ponekad mi je drago sto sam osjetio obadvije strane..DOBRU I LOSU..jer sam mlad ...a kad to dvje mozes razlikovat mozes svasta...
dosta razmisljam u polijednje vrijeme..
prolaze sati kao godine al ipak prolaze.. IPAK PROLAZE..sto je najbitnije...
razmisljam o svemu..sad znam najbitnije nisam sam..necu da budem sam...znas Miljo tesko je kad covjek ostane sam..ili misli tako iako nije upravu..
vidis ljudski mozak je takav..razmisljas o nekim stvarima da nisi ni svjestan da neko tamo cita tvoju pricu...pa posalje kako ti kazes barem smajlije..znaci to puno..
u ovom surovom svijetu covjeka to jednostavno iznenadi..ostavi ga zatecenim..
ponekad pozelim da se uopste ne probudim..a zasto..
zato sto sam covjek.poneka se stidim svojih postupakka slabosti...
ali ipak eto ostajem priseban,ostajem jak..ostajem pri svome..sto se mene tice bit ce po mome..heh..
nije me sramota rec da sam jutros plakako kao malo dijete...ni sam neznam zasto...zgombalo me..ta neka odvratna depresije...LJUDI PLACU...
pa kad me popustilo..bilo mi ono j*** drago...podjetilo me da sam covjek,gresnik al ipak covjek
malo prije sjedim pusim cigaretu i razmisljam
sta ako nekad PONOVO SRETNEM TANJU..kako ce ona reaogovati ,a tek JA,...boze....al trudim se da ne razmisljam o tome..ali stvarno je tesko,pored toga sto je dosta vremena proslo...!!!
toliko..ni ja neznam stat...hvala svima koji suosjecaju i razumiju..sve najbolje vam zelim..pozzz
- nenormalan-a-lud
zaboravi Tanju i zaboravi sve ljude koji se drogiraju,probaj da uspostavis kontakt sa drugim ljudima,normalnim ljudima,znam da je to tesko,ni meni to nije poslo za rukom tj jeste neko vreme,ali cim su blokade popustile ja sam se vratio starom 'drustvu',zasto ?ja ne znam razlog,ali zelim da ga pronadjem iako znam da je to jako tesko i vidim da je vecini koja pise na ovom forumu to veliki problem.....drzi se brateeee jos jedan dan je gotov
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
znaš onu: "NEMA UMORA-DOK TRAJE OBNOVA!!!"---Časna pionirska!
Fizička glavnica je skoro prošla ,još samo maaaaloooo! Nema sad posustajanja,jer si čuo!
Da ti ne dodjem tu da ti izvučem uši!!!

Fizička glavnica je skoro prošla ,još samo maaaaloooo! Nema sad posustajanja,jer si čuo!
Da ti ne dodjem tu da ti izvučem uši!!!

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
heh..pozitivac moj...uljepsas mi dan ,majke mi..
ma isuvise bi mi bilo zao ovo sve bacit u vodu...samo malo mi cudno zasto ovako dugo..predugo...trebalao je vec prestat ...za psihu imi i njie cudno...nego ova fizicka..razvaljuje jos uvijekkmada znatno manje ..ali ipak tu je..a ne bi trebala bit...toliko...\
kako si ti...sta je s tobom,sve ok???
pozz
ma isuvise bi mi bilo zao ovo sve bacit u vodu...samo malo mi cudno zasto ovako dugo..predugo...trebalao je vec prestat ...za psihu imi i njie cudno...nego ova fizicka..razvaljuje jos uvijekkmada znatno manje ..ali ipak tu je..a ne bi trebala bit...toliko...\
kako si ti...sta je s tobom,sve ok???
pozz