Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
joesspappa wrote:NAL... ok dobio si recepte, a jesi li uzeo lekice?
I onaj kanap, jbt, shto ga ne iseche kad sam ti lepo rekao!?
uzeo sam lekice,od sutra krecem,kanap sam isekao i gotovo je vise sa tim sranjima,drago mi je sto pisete ovde,hvala svima na podrsci,ja krecem od sutra borbu,budite uz mene,znacice mi puno...laku noc svima
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Uz tebe smo !!! Drži se care ! (tri smeška za tebe!)
Maco,lepo ja kažem :nisi ti to g.... osetila na svojoj koži !Za_ebi provokacije i te gluposti ,molim te.To je ono najmanje što ljudima ovde treba.(prijateljski savet)..kao i laži...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
N-a-l, ja ti isto tako želim od srca da ovaj put uspiješ, te da pobijediš želju za uzimanjem droge. Nadam se da će ti lijekovi koje si dobio olakšati borbu i da ćeš izdržati koliko je potrebno da bi dobio blokator.
Isto tako trebaš znati da je blokator tu samo da ti pomogne da počneš raditi na sebi i da ti je NEOPHODNA stručna pomoć. Čitaj malo po forumu i vidjećeš iskustva drugih ljudi koji su imali/imaju blokator.
Ovo što piše mala maca, ja uopće ne shvatam kao provokaciju, nego kao njeno mišljenje koje ona ima pravo napisati. Način na koji piše nije baš taktičan, ali sve je to istina. A istina često zna jako zaboliti. Osim toga, ona piše na osnovu svog iskustva kao suovisnik, pa nije loše da čujete mišljenje iz suovisničkog ugla.
dobro jutro ljudi,hvala i tebi Sanela na podrsci,ja sam malo pre popio jutarnju saku lekova i evo drzim se,znam da su blokatori samo prvi korak ka ostavljanju droge ali taj korak mi tako puno treba sada...pisemo se danas,kuci sam,borim se
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
sanela wrote:
Ovo što piše mala maca, ja uopće ne shvatam kao provokaciju, nego kao njeno mišljenje koje ona ima pravo napisati. Način na koji piše nije baš taktičan, ali sve je to istina. A istina često zna jako zaboliti. Osim toga, ona piše na osnovu svog iskustva kao suovisnik, pa nije loše da čujete mišljenje iz suovisničkog ugla.
Ja prosto nisam mogla da verujem da Sanela nije reagovala na takva pisanja pa sam i sama shvatila da je to zbog toga sto zeli da ljudi vide kako je to iz suovisnickog ugla.
Bilo je u redu ono sto je rekla za majku, ali ostale price sa overom su odvratne i uvredljive. Maca se prosto istresla.
Tako ce neko iznerviran sledeci put napisatu istu pricu nekoj nestabilnoj osobi. A u teskim trenucima se u covekovoj glavi radjaju strasne stvari, samo jos fali da mu neko sugerise. Na ovaj ili onaj nacin.
e magy, onaj ko je stigao do te faze ima debelo vecih problema, tako da sumnjam da bi mu komentari ovog tipa igrali tako presudnu ulogu...
ja stvarno ne znam sta se trzate...normalno da nije prijatno cuti neke stvari, ali djevojka je u pravu 100% i ne treba uopste biti neki filozof da to skontas...doduse, ovakva reakcija se mogla ocekivati s obzirom da mi narkosi vecinom dijelimo karakteristiku da volimo svoju guzicu najvise...
fino je to sanela kad iz svih uglova dobijes savjete i komentare, samo, ono sto je napisala malena maca, nije dobro... to sto je ona htjela da kaze, moze se napisati na milion drugih nacina, indirektno, a ne ONAKO KAKO JE ONA NAPISALA, cast svakom ali... treba biti oprezan sta, kad i KAKO napisati
...prvo je napisala(meni upućeno )da je "BIVŠI OVISNIK(ni manje -ni više nego o:) KOKAINU ?! HA!!!
A onda da je suovisnik ....
Pa sestro-ODLUČI SE !
Ljudi ne mogu da verujem da su laži počele da prolaze ovde!!!
I...ZONA...ljudi neki put "flipnu" (polazim od same sebe) i ovakvi komentari mogu da gurnu čoveka u još dublji ponor! Ako nije želela da pomogne,nije morala ni da piše o zikri (o kojoj nema pojma) niti da ubija čoveka u pojam!
MACO,...zar misliš da on nije svestan koliko ljudi oko njega pate ,kao i on sam...?!...Pa zbog čega misliš ,majke ti da on uopšte pokušava da se skine?! Zbog čega svi mi vodimo slične bitke?! :smt087
NORMALNI...pozitiva u glavu,blente u sebe i zaje_i tog djavola za sva vremena!
Pozzz svima ,a posebno Normalnom i puuuuunoooo podrške !!!! :smt056 :smt058
Pobedi tog gada-MOŽEŠ TI TOO !!! :axe: :axe: :smt066 :smt067 :smt068 :smt075 :smt070 :smt071 :smt063 :smt072 :smt075 :smt065 :smt065 :smt065 :smt065 :smt056 :smt038 :smt026
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ne znam za neku dalju macinu prichu,ali smatram da je ona iz swog iskustwa {suowisnika),i swe ono kroz shta je proshla..jednostawno sruchila istinu chowjeku u lice,nimalo zlonamjerno...wec u nadi da ce ga to malo trgnuti.znam da chowjek moze da se skine iz prwe,ja sam lichni primjer...dodushe bilo je pokushaja prije ,ali na swoju ruku.kad sam se obratila mojima za pomoc,swe sam isposhtowala za owih 8 mjeseci.zashto ja nisam mogla josh jednom da se puknem...pa samo josh jednom...obichno tako se pojedini lijeche.ja sam odluchila kraj droga,alkohol,cigarete i treniranje ,fakultet..ima li shta ljepshe od toga!zato mi ne mojte prichati prichu o tome:"nemam snage"..:"ne mogu da izdrzim..."
dragi moji to wrijeme koje prowedete nerwirajuci se ocete li uzeti ili ne,bolje iskoristiti u korisnije swrhe...npr..radit na sebi,ulagati u sebe i oprostiti se o heroina...kad wam je swa moguca oomoc pruzena...kapiram da ste mnogo razmazeni swi wi koji se skidate i nawlachite po sto puta,prelomite to drugari moji...da ne osjetite djelic onoga shto sam ja...poshtedite se bolesti,smrti,zatwora,kradja,prostituisanja...i otworite ochi NOWOM ZIWOTU!
BEZ UWREDE,ALI TAKO JE.DOSTA NEKIH UTJESHNIH SAWJETA....IZDRZI JOSH OWAJ PUT..PA OPET JOSH OWAJ,,A MI SWI CRKAWAMO DA POMOGNEMO DA BI NAS TAJ "PRIJATELJ" OBRADOWAO..PA ETO IZ CHISTA MIRA,DOSHLO MI..I ONDA MI OPET IZ POCHETKA ,OSJECAM DA SU POJEDINI NAWIKLI DA CE OWDJE NACI UTJEHU I PODRSHKU,BEZ OBZIRA SHRA U RADILI...bawicu se iskreno ljudima,kojima smatram da stwarno treba pomoc...a za dopisiwanje,i shalu postoji milion sajtowa!
ps.maco owo se ne onosi na tebe,ali su me isprowocirali shto su te napali,osim onog dijela o "owerdouzu".mislim da se slzesh samnom,wrijeme je da skinemo maske!