Idiot
Moderator: sanela
- joesspappa
E Vlado a bio si mi idol... pa i ja kao po idolima krenuo tvojim stopama..Od februara do pre 8 dana sam bio na maci....mica maci. I u svojj ispovesti ispisah shta mi se dogodilo.
Sutra idem da ugradim implant u LORIJENU. u BG. na 2 mesece u pocetku, kazu tako mora..... a taman sredio bio zivot. I sad jovo nanovo. Idemo lagano korak po korak...
Drzi se prika.....
Sutra idem da ugradim implant u LORIJENU. u BG. na 2 mesece u pocetku, kazu tako mora..... a taman sredio bio zivot. I sad jovo nanovo. Idemo lagano korak po korak...
Drzi se prika.....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- Mark_Renton
- Zona Sumraka
ima tu i jos jedan plus vlado...mozda ti se biceps poveca od implanta...ko' pamela anderson jbte... furka, a?...zamisli ono ti pamela... trcis plazom...slow motion... mhahahahhaha
salim se...ja mislim da trebas probati sve sto moze da ti pomogne, sem ako iz nekog razloga mislis da ti nece odgovarati...e sad ako ti je neki lijevi razlog tipa "necu iz principa" ili nesto u tom fazonu onda kakis ko' foka...a i meni licno ta religijska alternativa pase u pm...mislim bez uvrede, ali interesantan je podatak da dosta ljudi koji dozive nervni slom ili zapadnu u psihozu, sizofreniju itd., a recimo su bili ateiste, odjednom postaju ekstremno religiozni...ono tipa vizije i to...meni iskreno i da se desi ta neka la-prikazo, ja bih prvo otisla kod psihijatra nego sto bi kontala da fakat imam neki produhovljeni momenat...
salim se...ja mislim da trebas probati sve sto moze da ti pomogne, sem ako iz nekog razloga mislis da ti nece odgovarati...e sad ako ti je neki lijevi razlog tipa "necu iz principa" ili nesto u tom fazonu onda kakis ko' foka...a i meni licno ta religijska alternativa pase u pm...mislim bez uvrede, ali interesantan je podatak da dosta ljudi koji dozive nervni slom ili zapadnu u psihozu, sizofreniju itd., a recimo su bili ateiste, odjednom postaju ekstremno religiozni...ono tipa vizije i to...meni iskreno i da se desi ta neka la-prikazo, ja bih prvo otisla kod psihijatra nego sto bi kontala da fakat imam neki produhovljeni momenat...
nisam struchnjak,ali tako su mi rekli,pa usled duzeg korishcenja opijata,ili bilo kojih drugih PSA,jednostawno se hormon srece koji kod zdrawih ljudi funkcionise normalno,kod nas istroshi usled tolikog trowanja mozga,i izaziwanja wjeshtache srece...zato kad prestanemo da uzimamo ostajemo prazni,istrosheni, zapadamo u depresije,nemamo wolje ni za chim,smjenjuju nam se raspolozenja swaki minut...e te pomenute manifestacije regulishu antidepresiwi,a u swemu tome sreca je shto se hormon srece moze obnowiti.sad zawisi da li se u pochetku daje terapija koja je sedatiwna,ili ona koja wremenom uiche na poprawljanje raspolozenja.swe u swemu mislim da je potrebna ta terapija u pochetku,jer neke stwari jednostawno mi ne mozemo da kontrolishemo,jer dolaze direktno iz centrale,koja je ohshtecena i treba joj oporawak i odmor.eto raspisah se,tako je bar meni objashnjeno..i ja sam se furala:ocu sama,necu da mi tabletice diktiraju raspolozenje,i nisam wjerowala u njihowu efikasnost.ali tek sad widim koliko je sa njima lakshe,zashto se muchiti i nerwirati-kad one mogu da ti pomognu,i plus josh ne izaziwaju zawisnost.za pochetak,one su skroz ok i ja sam za!
nego, wladice shta ima?jel pala koja "znojawa seljanchica" hahaha (umrla sam od smijeha ludaku jedan) kako se drzish?keep smiling
i pozz
nego, wladice shta ima?jel pala koja "znojawa seljanchica" hahaha (umrla sam od smijeha ludaku jedan) kako se drzish?keep smiling

i pozz
PER ASPERA AD ASTRA...