Druženje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

E Sanela trenutno stanje u beogradu uopste nije lepo hahahahhaha,grmi seva ,kisa pada i hladnjikavo je ali mislim da su najavili lepo vreme tako da ipak ti ponesi i neku jaknicu za svaki slucaj posto ovde je jedan dan 30 stepeni a vec sledeci 10 :twisted:
Sto se tice datuma i vremena meni sve odgovara bas sam malopre pominjala nedelju tako da vidimoooo seeee :D ja jedva cekam zivota mi ....svaki put ocu nesto da kazem pa se grizem za jezik pa cu se i sad ugristi heheeheheh da ne cuje zlo...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Zaboravih da kazem..ako neko slucajno ima neku bolju ideju za mesto nalazenja neka kaze ima jos vremena...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

Ma toplo je sve u svemu i kisha sad kad pada,to je tola kisa...28 stepeni a pljusti,grmiii ii sevaa,vreme se menjaaa...a ciganke varoshanke josh iz sela nemaaa :lol: :lol: :lol: Oprostite na malo shale i pesme :D

Samo mozda za sv. sl. ponesite neke tanke jaknice,neki duks i sve ostalo letnje,ako nesto zatreba uzecete od nas :lol: :lol:
sanela

Post by sanela »

Mona wrote:ako nesto zatreba uzecete od nas :lol: :lol:
Pa shoping sam svakako planirala... jadan Avdija. :D
zvrky

Post by zvrky »

:-D Avdija pripremi se druze ima noge da te bole hahahahaha
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

od 24. u Beogradu 28 min .preko dana,a i Kalemegdanska Terasa vam uopste nije losa cak naprotiv,pogled na ZOO vrt,tigrovi odmah ispod,pa kafic unutar u staroj strazarnici ,na tri sprata,
EJ,BRE BEOGRADJANI,UGOSTITE LJUDE,PRAVO,IPAK SU ONI IZ SARAJEVA,A JEBES ZEMLJU KOJA BOSNU NEMA. :)
perica

Post by perica »

SANELA NADJI SAJT "KALEMEGDANSKE TERASE,KAFE-BASTA NE RESTORAN.
hermiona

Post by hermiona »

Bela vista je opustenija. Moja preporuka-palacinke sa visnjama!
star

Post by star »

http://www.nadlanu.com/Dynamic/ListAddr ... ,3678.html
Kalemegdanska terasa je u drugom fazonu, za malo opuštenije ( da ne kažem starije)! Vreme je promenljivo, ali to nije važno! Hermiona, dolaziš i ti , naravno!?
hermiona

Post by hermiona »

Ja sutra idem na put i vracam se u nedelju, ne znam kada, ali ako se vratim u prepodnevnim casovima dolazim obavezno!
Znak raspoznavanja?
Post Reply