pomoc!
hm pa jeste stvar u cekanju, jer da nemam razumijevanja za njegov problem ne bih bila uz njega, ne bih ga podrzavala da se lijeci.....a sve to cinim na kraju krajeva da bi i meni bilo lijepo s njim. i naravno da cu se potruditi da mu pruzim razumijevanje, koliko god budem mogla i kad izidje!
PDT_Love_07
Azraaa,azraaa wrote:hm pa jeste stvar u cekanju, jer da nemam razumijevanja za njegov problem ne bih bila uz njega, ne bih ga podrzavala da se lijeci.....a sve to cinim na kraju krajeva da bi i meni bilo lijepo s njim. i naravno da cu se potruditi da mu pruzim razumijevanje, koliko god budem mogla i kad izidje!
zao mi je sto sam ila onako surova. OK? Znam da ti je tesko da skapiras nas nacin razmisljanja, ali zaista nisam mislila nista lose. To je samo smisao za humor koji je malo izvrnut. Nema emocija, shvatas N E M A!
I tebi je mozda tesko da to shvatis zbog svog decka jer se nadas da i njega boli zeludac od ljubavi kada te pogleda, da se i on od srca smeje kada se i ti smejes...e pa ne radi to Azraaa, on to ne moze, MI to ne mnozemo
I uz sav jad i bedu koju smo prosli naravno da gledam da iz svake situacije izadjem sa zajebancijom, a zbog svog egocentrizma koji steknemo u toku bolesti uopste ne razmisljamo da li je to smesno i drugima ili je neukusno....
Samo su me suovisnici napali, evo Zvrky se samo bila nasmejala. Kapiras o cemu pricam? Nisam ja bezosecajni idiot i kreten, ali smo puno brze od vas shvatili kolika je ta jedna sekunda i da nema vremena za merenje razmisljanje i vaganje. Sve je na oooruk i kada se radis i kada se skidas. Zato je vecina nas tako eksplozivna i impulsivna. I zato sam izvredjala Hermionu, jer ne mogu da shvatim da posle svih mojih postova i svega ona vidi zlonamernost u meni i uopste se usudjuje da pomisli da su meni dileri krivi za sve i da sam ja to zelela da kazem. Vi ste ti koji puno cesce imate stav kako vam je tesko i kako vas mi ismevamo i ne razumemo, negop mi.
Zato je vas toliko i pogodilo, jer kada sam rekla da ste isfrustrirane bas sam na to mislila, na moj pokusaj da se nasalim kako god to bilo oci ste krenule da mi vadite. Da bas zato sto vam je muka od naseg nonsalantnog podcenjivackog stava, od naseg "neprobojnog" zida koji tako zelite da srusite a osecate da ne mozete i to vas ubija, kada se neko u svoj vasoj muci tako nasali, to je u vama izazvalo bes. Taj moj nacin vas je iziritirao iako ste shvatile da se salim, ne nastavile ste da secete jer ne mozete van kompjutera ne mozete tamo gde treba, ne mozete tamo gde biste volele...
Mi, Vi ko god, kako god svi smo u problemu a ja molim samo malko tolerancije jer kada biste samo malo htele da slusate, mislim da biste mogle mnogo toga da cujete. Ne mislim na forum, mislim na vase postelje, domove, na vase noci kada okrenuta ledja bole najvise na svetu, kada vam ruka prema njemu sama leti a on kaze "umoran sam....nemoj", kada se dok vi pricate nesto vama tako "bitno" njegov pogled izgubi ngde i odseta kao da je u drugoj galaksiji....na to mislim Azraaa i kada biste htele mogle biste da razumete sve to i da se ne zadrzavamo na povrsinskim stvarima zasto je neko jadnu malu devojku oterao ili nije, a nije, zar je to najbitnije????!!!!
Lako bi vam bilo da je druga zena, jer biste znale sta cete. A ovo, ovo ubi jel da? Svesne ste da nikada necete biti voljene kao heroin, da nikada nece pozeleti da se vrati sa tolikim ushicenjem vama kao njemu, da vam nikada nece toliko pripadati...to je najjaca ljubav....i znam da to boli...ali nismo svi ovde vas dragi i nismo svi "isti" i nama je tesko i zato molim i tebe Azraaa i sve devojke za malo tolerancije......Ipak sam ja narkoman koji se leci, tj. psihicki bolesnik a vi ako ste zdrave mislim da biste trebale da imate to negde na umu gde se nalazite i sa kim se dopisujete. Vama tek ne prilici sve ono......
Sve najbolje
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Meni stvarno nije jasno koje vas toliko povrjedio pa ste tako zli,i sta je to vama nedostajalo u zivotu pa ste odlucili da unistavate svoj zivot,pa i zajednicu.I sada kada ste toliko vec zaglibili,nevidite smisao u zivotu.Mom muzu vise nista ne predstavlja zadovoljstvo sem droge jako tuzno.A toliko ima razloga za srecu.
Potpuno se slazem sa sonjom !
Uopste ne mora da znaci da nas je iko povredio ili nam je nesto nedostajalo. Mnogi u narkomaniju upadaju a da toga nisu ni svesni jednostavno iz radoznalosti ajde da probam ovo ajde ono pa ti se svidi pa nastavis a kada se navuces obicno toga nisi ni svestan. To sto kazes ko nas je povredio pa smo toliko zli...nismo mi zli jednostavno vremenom moras da naucis da se snalazis za sebe ako se ne snadjes bice ti jako lose a kada ti je lose uradices sve da ti bude bolje zar ne? A to podrazumeva i prevariti najmilije pa cak i ako to ne zelis ...moras...opet vremenom postajes bolestan i ta narkomanija nije vise tako povrsna vec postaje ozbiljan problem sa kojim ti ucis da zivis,pa ti od iste postane muka ,pa vise ne mozes da izadjes na kraj i pocinjes da tones ,varas,pljackas ne znam ni ja sta si sve u stanju da uradis ...i svi mislite da nas bas boli dupe zbog svega toga...iskreno mislim da nas takve stvari itekako dotacinju ali bolest kao bolest ti nedozvoljava da predugo o tome razmisljas i zato dolazi do situacija da se uradis i tek ti je onda zao sto si uradio nesto sto mozda nije trebalo. A zasto tek kad se uradis? Zato sto si tada miran i ne razmisljas o novcu i gde da nadjes gudru,ne boli te nista i spokojan si e onda imas malo vremena da razmisljas o svojim losim koracima...a pritom te i emocije izudaraju po mozgu....nadam se da sam makar malo uspela da pojasnim da u sustini mi nismo zli....niko nije zao rodjen , u vecini slucajeva u narkomaniju upadamo kao jako mladi a tada ne mozemo biti zli....sto ce reci narkomanija nas cini pokvarenim i namazanim,uci nas manipulacijama i brzom snalazenju u bilo kojoj situaciji...pozdrav.Meni stvarno nije jasno koje vas toliko povrjedio pa ste tako zli,i sta je to vama nedostajalo u zivotu pa ste odlucili da unistavate svoj zivot,pa i zajednicu.I sada kada ste toliko vec zaglibili,nevidite smisao u zivotu.Mom muzu vise nista ne predstavlja zadovoljstvo sem droge jako tuzno.A toliko ima razloga za srecu.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
1. ubuduce kad se dopisujes sa mnom budi kraca, molim te
2. ja nisam isfrustrirana i ako tako ne mislis nauci se pravilno izrazavati. cak sta vise, uopste ne smatram da si bila surova, nego mislim da ne umijes dobro komunicirati.
3. meni je svejedno za vas neprobojni zid, ako vam je volja crknite iza tog vaseg neprobojnog zida, kad ne dopustate da vam se pridje(cast izuzecima)
4. nauci da prije nego sto nesto kazes-razmislis, bolje ces prolaziti u zivotu
5. TOLERANCIJA-kada bi ti znala sta je tolerancija, nikada se ne bi pocela drogirati, ma koliko tebi to nejasno zvucalo. kad se potpuno otrijeznis, sto je moguce, onda ces shvatiti sta to znaci!
6. MOJ MOMAK-nisam ovdje zbog njega, nego zbog sebe, da bi nasla dobar savjet i podrsku u razumijevanju.
hvala! ja ti od srca zelim da postanes zdrav i koristan clan drustva!
2. ja nisam isfrustrirana i ako tako ne mislis nauci se pravilno izrazavati. cak sta vise, uopste ne smatram da si bila surova, nego mislim da ne umijes dobro komunicirati.
3. meni je svejedno za vas neprobojni zid, ako vam je volja crknite iza tog vaseg neprobojnog zida, kad ne dopustate da vam se pridje(cast izuzecima)
4. nauci da prije nego sto nesto kazes-razmislis, bolje ces prolaziti u zivotu
5. TOLERANCIJA-kada bi ti znala sta je tolerancija, nikada se ne bi pocela drogirati, ma koliko tebi to nejasno zvucalo. kad se potpuno otrijeznis, sto je moguce, onda ces shvatiti sta to znaci!
6. MOJ MOMAK-nisam ovdje zbog njega, nego zbog sebe, da bi nasla dobar savjet i podrsku u razumijevanju.
hvala! ja ti od srca zelim da postanes zdrav i koristan clan drustva!
PDT_Love_07