DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
marko PSY

Post by marko PSY »

Dobro jutro!
Zelim ti da se lepo provedes na poslu koliko je to moguce a ti se poreudi da iskoristis svaku normalnu priliku za zezanje na sljaci!
Pozdrav!!!
sanela

Post by sanela »

Dobra tebi večer bebo :)

Eto kako vas pratim da sam tek sad pročitala tvoju poruku :) Nadam se da ti je dobro prošao dan na poslu i da se nisi puno umorila. Danas je petak, pa slijede dani odmora. Meni Avdija ne da da radim vikendom, a ja uvijek sebi navučem nekog posla kući, ako ništa da nešto čitam i prepravljam... hehe

Ali, vikend bi trebao biti dan za odmor, pa vam svima želim da ga provedete lijepo i da uživate. :)
rajouno

Post by rajouno »

nista zato,bitno je da si tu.jer ne znam sta bih bez vas.naravno sad sam iz krevete,treba u 3 da se nadjem sa advokatom u pg,to vam nisam pisala-kad mi je decko pao,ja sam glavni i jedini svjedok,a namjestile mu kurve.nego sam ja bila hrabra i u istrazi uspjela da mu skinem sve tacke optuznice,rizikovala sam-zamalo i mene da strpaju tamo.sutra je suddjenje,pa cemo da vidimo koliko ce da dobije(ostalo mu je samo posredovanje)i ako su kod njega nasli kesu.bar sam toliko mogla da ucinim.ne mogu zbog ovo jbnog implanta ni da se okupam ko covjek,5 mu je dan,koncima pa ne smijem da kvasim.aliiiiiiiiii-ja sam se sva umotala kesama i ima da se ribam,pusti ti vlazne maramice,itd... :P odoh da se kupam,cujem majka je ustala-pa valjda cu se ogrebsti za kafu...

e da juce dam krijuci popila dva pelinkovca na ex sta cu morala sam.s tim sad bijem bitku- sa tabletama i alcoholom :evil: .danas jedna osoba treba da mi donese kutiju lexa,ali obecavam smanjivacu...koliko ti ttreba da se navuces bas na tablete?kissssssss
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:33 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
sanela

Post by sanela »

rajouno wrote:e da juce dam krijuci popila dva pelinkovca na exsta cu morala sam.stim se sad bori sa tabletama i alcoholom.dana jedna osoba treba da mi donese kutiju lexa,ali obecavam smanjivacu...koliko ti ttrba da se navuces bas na tablete?kissssssss from bar
Hoću da ti kažem dvije stvari, koje i ti znaš, ali mislim da nije loše ponoviti :)
1. Iskrenost je ključna u procesu liječenja.

2. Kome štetiš što si popila dva pelinkovca ili što ćeš nabaviti tablete? Kome obećavaš da ćeš smanjiti tablete? Nama? Sebi? Krijući od svojih... A koliko ti treba da se navučeš, pa mislim da i sama na to znaš odgovor, nego se samo zavlačiš...

Sve je to draga moja samozavaravanje i odgađanje... zbog koga/čega imaš blokator, ako krijući piješ i kljukaš se tabletama? Imaš li svog ljekara? Koliko si iskrena s njim?

Razmisli o pitanjima koja sam ti postavila... Ja ti želim da uspiješ. Nemoj ovo shvatiti kao napad ili kritiku. Pozdravljam te :)
rajouno

Post by rajouno »

u pravu si bila sanela za sve,lagala sam samu sebe-a znas kako se sve rijesilo?nisam vam pisala oko onog sudjenja-uglavnom decku sam skinula 5 god robije.e da je to bio kraj-mi to vece slavimo,ima da odlezi jos mjesec dana i to je to.ja preuzela krivicu na sebe-kao on je to uradio iz ljubavi prema meni.kako sam hrabra,jeeee.i sutradan dobijem nagradu clanak u novinama,nasa puna imena i prezimena,ali kao da sam ja diler pa je on to meni ucinio za 300 e koliko sam mu dala.ja odlijepim.pocnem da pijem,zovem redakciju,svadjam se sa zenom...ona kaze nama to daju iz suda,ma sta iz suda ubicu te kucko,zivot da mi upropastis...prekinem vezu,sjednem u kafic i placem i pijem ko poslednja ocajnica.kako sad da odem kuci,kako cu na ulicu ,kako ce oni obrazovani,posteni ljudi na posao...a sta kad vide da sam pijana?milion misli...naravno kuci bude haos,majku su svi u skoli gledali cudno..al nije to problem-natovaricu interventnu na vrat,slusaju mi fon,jer oni su htjeli tog decka da osude po svaku cijenu na 5 god-a ja im kao obecala da cu biti uz njih...pa kad vide u novinama...A ONDA ZASTO SAM PILA,GDJE JE KRAJ IRENA?????OCE DA ME UDAVI...i tu mal koskanja,daju mi sansu al da za vikend radim test
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

na sve zivo.ok.zove me to vece direktor na razgovor,uz izvinjenje,i punu platu za februar-plus me jos nagradi sto sam se trudila-ali mu dolaze neki mocni rusi,moze od njih da izzvuce dosta para,i treba mu zena na 20ak dana koja je ruskinja,koja zna da kuca na ruskom,prica...itd(ima boga),taman da fino sredim svoju psihu.od tad je proslo 5 dana ,ja sam bez ijedne tablete(a gutala sam kutije),bez kapi alkohola...treniram svako jutro,nemash pojma kakvo mi je tijelo...suncam se,dr.m je dao jedinu mogucu terapiju za mene-a to je apstinencija od svega poljupca,dodira,izlaska,seksa,alkohola,tableta...jr mi je temperament takav da moram sama da konacno uspostavim tu samokontrolu.misija traje do 23 juna.2 mjeseca prije mog rodjendana.kuliram,slusam muzik,lezim,nemam potrebu nigdje da idem..mislim da ce mi bog oprostiti jednom,stalno mu se molim...pocela sam da meditiram-tolko sam smirena ljudi-PA SVE SE MOZE!nisam palila komp 3-4 dana mrzjelo me,ali obecavam pisacu sta se desava...e,da pola plate sam dala mami za sled. implant!slavim ga!
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

SAD SAM DOSLA IZ GRADA,BIO JE ONAJ DECKO STO SAM PISALA DA NE ZNAM DAL GA VOLIM(I KOJI UZGRED CITA SVE OVO KUCI_)POZ ZA GADA MALOG MOG.PILA SAM KAFU I CIJEDJENU NARANDZU,BEZ ICEGA SAM,BEZ TAB,ALKOH...I DANAS SE DOBRO OSJECAM.MNOGO MOCNO.MOZDA ZATO STO SAM BILA KORISNA DANAS,A I MEDITIRALA SAM 2 SAT NA SUNCU...ETO SAMO DA JAVIM RASPOLOZENJE,CEKAM FILM U 1H,SAD JE MALO PROBLEM SA SPAVANJEM...SAD MI JAVLJA DRUD IZ CZ-A,DA JE UZEO NESTO,A CIST JE 4 GOD.SRCE MI LUPA.NADALA SAM SE DA JE UZEO BILO STA DRUGO....UZEO JE DOP,NESTO MU SE RUZNO DESILO............................PIH.NO COMMENT.RECIDIV POSLE 4 GOD.JA TO NE MOGU DA PROGUTAM ,A CISTA SAM 4MJESECA...KUDA VODI OVAJ PUT ,MENE I ZIVOT MOJ,KOJI JE POCETAK ,KOJI JE KRAJ,KOJI TO COVJEK VJECNU TAJNU ZNA????????????? :?:
PER ASPERA AD ASTRA...
sunrise

Post by sunrise »

To se i meni desilo Uno, ono za novine puno ime i prezime. Kad sam pala s tipom ovi na policji su htjeli da kazem da sam od njega kuppovala i ja sam rekla da nema beda, samo da ne bude nista u novinama, isto zbog joba. Na sudu mi nije palo na pamet da kazem takvu glupost i ovi smradovi objavili da su zbog mene uhvatili velikog dilera, postena gradjanka i kad bi bilo jos takvih postenih ljudi hehe. Htjeli da cijeli grad misli lose o meni i da mi ljudi rade probleme no hvala Bogu sve se odmah znalo. Dok sam stajala ispred suda i pripremala se nazvati mamu da me pokupi nakon par dana u policiji, dopale dva lika do mene, usrala sam se kad sam vidjela koliki su i lik mi uvali peticu, heehe. Odmah mi je bilo super, hajflaj, nakon par dana bez dopa, odmah sam otisla u kafic na kavu i wc a mamu sam malo kasnije nazvala hehe :)
I da posao sam izgubila iduceg dana :twisted:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
rajouno

Post by rajouno »

sunrise,bojim se da i meni gazda nije dao ovaj odmor od mjesec dana,da me onako na finjaka otkaci..al vidjecemo,prezivjecu.najgore mi je zbog majke,sad me ne pusta nigdje da izadjem,boji se,ostala sam im duzna...smjestice mi.eej puno ime i prezime,kao ja mu dala kes i tako to....samo zato sto nisam htjela decku da smjestim 5 god robije.sad ja placam cijenu,izgleda da sve mora da mi izadje na nos...jos mali grad...treba izdrzati sve ovo sad...kissic :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

sad dok sam citala ispovijest RASKORAKA,prisjetih se svojih preminulih prijatelja,nek im je laka crna zemlja,ne znam dal mi ponekad stvarno toliko fale,il mi je to jednostavno razlog da placem...ne znam vise ni sama.njih troje u god. dana.najboljeg druga ,prosle god na moj rodj.na jednom brdu iznad MOG GRADA,rodjeni brat od strica mlatnuo sekirom po glavi,polio kerozinom i zapalio(zivog)-a mi ga cekamo na mom rodjendanu,slavimo...navodno razlog je sto je imao nesto prije tri god sa svoojom sestrom od strica.ma daaaaj,on mrava u zivotu nije zgazio,nije zasluzio tako surovo da umre-i jos je bio decko od moje naj. drugarice.uzas.i sutra dok smo svi mi bili u soku,a D njegova cura u supu,nas privedu ne interventna,nego SAI-ovci,jbt mi placemo,oni upadaju u stan kao nindza kornjace i nas privode kao njegove najbolje prijatelje...nas 10ak,4 su zadrzali,tukli-zivotinje...nas su pustili,za 3 dana sve je bilo jasno -D je dala izjavu da je zadnji put vidjen,i otisao prije mog rodj.sa bratom od strica...nasli su mu krvave patike kuci,brani se cutanjem,zvijer-ubila bi ga golim rukama.to je bilo u avgustu,o je jos u istrazi,jos sudjenje nije zavrseno...bolje mu je da se odma rokne,nego da zivi s tim.igora su svi znali kao mirnog,tihog,povucenog...pa jebote D mu je bila prva ozbiljna veza u zivotu...da ne pricam o njegovoj dobroti...Vesna iz kaludjerice se ubila u proljece
Last edited by rajouno on Tue Oct 23, 2007 4:49 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked