POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
rajouno

Post by rajouno »

pa marko gdje si tiiii???ja se wec zabrinula,ali bogu hwala pa je swe ok.bar shto se gudre tiche-a owo ostalo ce se wec rijeshiti,jer samo je bolest,ali ona najgora od koje nema spasa,kraj.za swe ostalo za shta ima rjeshenja,ne treba kidati ziwce.malo strpljenja,pa shta ako sad nemash kinte-bitno je da si str8.to je weliki uspjeh,polako...bice i poslowa..i para.eh,samo da znash kako meni moja kewa sjeda na glawu u zadnje wrijeme...shto wrijeme wishe odmiche,swe je paranoichnija..i tako swadja,u zadnje wrijeme chesto.jeee,pa bar da joj dajem powoda da histerishe???ali,strpljen-spashen.

pozzzzzzzz
PER ASPERA AD ASTRA...
dete_svemira

Post by dete_svemira »

da li je otisao za Kovilj?Sta se desava sa covekom?

sto nas ne ubije,to nas ojaca....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
cokapeace

Post by cokapeace »

MARKOOOO?! de si se zavukao...mi se zabrinuli....
marko PSY

Post by marko PSY »

Ma o.k. je sve kodi mene ali nisam nimalo siguran dokle ce biti tako a verujte mi da se maksimalno trudim!Malopre mi jedna devojcica,koju znam od ranije,kuca na vrata jer se doselila sa kevom u moj ulaz pa me je snimila sinoc i pita me dali imam robu.Kada sam joj rekao da nisam u tome ,ona me pita dali neki moj ortak iz kraja mozda ima i pukao mi je film pa sam joj svasta rekao....Pre toga sam jutros bio nesto do gada i sretnem ortaka koji je mrtav uradjen a ide sa kevom.Pita me kako napredujem a ja mu kazem da sam o.k. i preporucim mu ovaj forum za pocetak!
A za Kvilj nisam zapalio iz vise razloga a jedan od njih je ta operacija na koju palim krajem jula da bih posle mogao bez problema da sljakam ali i oko toga vec sada imam svadje sa kevom jer uz sav trud nemogu da joj objasnim kojiko bi mi znacio posao u 3,4,5 mesecu cistoce!!!Ali ovog puta cu u krajnjem slicaju po prvi put,ukoliko ne dodje do dogovora,zapaliti sa gajbe za Bg ili Budvu jer tamo imam po jednog o.k. ortaka koji sljakaju i koji su me vise puta zvali da im se pridruzim a ovde pored svih najruznijih okolnosti nije moguce,bar za mene,normalno ziveti!!!
Pozdrav svima!!!!!!!!!!
IZA

Post by IZA »

I tebi veliki pozdrav..nadam se da cesh smoci snage za sebe i da cesh vrlo brzo ozdraviti... :D
Image
dete_svemira

Post by dete_svemira »

uradi ono sto mislis da je najbolje za tebe......

rodjen si
zivis
SAM ZA SEBE!
cokapeace

Post by cokapeace »

Šta da ti kažem..DRŽI SE !
marko PSY

Post by marko PSY »

Nasao sam psihologa kod koga smo dogovorili da keva i ja krenemo na psihoterapiju kada zavrsim operaciju!!!
Preko jedne kevine prijateljice koja radi privatno kao psihijatar je pre 15-ak dana pocela da radi ta zena pa smo danas bili kod nje i dogovorili smo se!Razgovarao sam sa njom jedno pola cuke i provalio sam da me u potpunosti razume.
Pozdrav!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

uradi ono sto mislis da je najbolje za tebe......

rodjen si
zivis
SAM ZA SEBE!
marko PSY

Post by marko PSY »

Provalio sam da me andjeo cuvar maksimalno iskusava a takodje vidim da je JACI od :evil: !!!Naime trebao sam 24-tog da idem na operaciju a 21-og sam se cuo sa docom i malo i kratko sam se razocarao jer mora preko pa mi je rekao da se cujemo oko 15-og avgusta!Nisam bio nimalo lenj vec sam se iste veceri cuo sa psihologom i proslog ponedeljka smo po prvi put keva i ja bili kod nje.Prvog dana je normalna spika oko medjusobnog upoznavanja a od danas idem sam kod nje pa ce kada ona proceni da pozove kevu.Jedini bedeak je taj sto keva nije u potpunosti razumna i izgleda da nezeli sama sebi da prizna da mi njen odlazak kod mog psihologa MNOGO znaci!!!Nikada nezeli ili nece da prizna svoje greske u vezi mene.Njena razmisljanja se nimalo nisu promenila a svi vi znate koliko nama znaci da i oni promene svoja razmisljanja u vezi nas!Na svu srecu ubedio sam je da je moj ali i njen odlazak na terapiju kljuc svega.Veceras u sedam palim pa cu videti kako nastavljamo.Hteo sam takodje da vas pitam dali je o.k neprekidno preznojavanje u spiki sa njom?
Veliki pozdrav!!!
Post Reply