ukrao je vrijednosti iz kuce, burmu svojih roditelja..ja bih radije da mi netko otme tasnu na ulici, nego da mi rodjeno dijete proda za neku mizeriju neku moju najdrazu uspomenu..
krala sam i ja kod kuce i iz novcanika i s kartica skidala novce, hocu samo reci aj dosta je vise..jebala te tasna, nije ti se Beobandit ni obratio, cemu taj pet puta ponovljeni post
Subotex u BG-u
Moderator: sanela
Re: Subotex u BG-u
E tess, sad si jebao jeza.Horde krvolocnih teenager narkomanki skinuce ti skalp,a kosti razbacati po periferiji
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Tinejdzerke peace!U pravu ste,a ko je u pravu dobije baklavu.Mora da su menjale ganove sa ortacima pa su nervozne zbog testa,ali ok.
dal' mi steti droga leti?
kod nas su testovi na HIV, HCV, sifilis i jos par bolesti odmah gotovi, pokazu rezultate za par minuta..
i ja sam starija od Voyagera, s kojim se ti non-stop raspravljas, prepucavas, istjerujes pravdu svaki dan..peace djedice!
Pa nije to ruska beda gde je posedovanje gana jednako posedovanju zlatnog penkala. Ostre ih na sibice.Mora da su menjale ganove sa ortacima pa su nervozne zbog testa,ali ok
Zamislite da zemlja sa milion HIV pozitivnih zabrani deljenje spriceva zavisnicima jer tako podpomazu drogiranje.
Ma nema razgovora tamo neko sedi u vladi ko debelo radi protiv Ruskog naroda a sto je najgrdje sve ih je ubedio da ispravno postupa. Ja mislim da su tamo insulinske iglice i zabranjene vec sada 100%. To ce zanimsljivo biti gledati za 15 godina. Ulicom ce smeti da se ide samo u odelo za bipolosku opasnost ili da ekspresno prodjes blindiranim kolima.
Pa tess jadnicak je zanemario da sam rekao da sam ranije krao tasne a da godinama u nazad imam pare i za ono sto jadnik nema a voleo bi da ima. Takodje je zanemario da ja ne mogu da idem u zatvor kako god da okrene. Zelim ti ruski zivot kao ono sto sam vidjao na ulicama Moskve 1994,1998, 2000. Da je u Lenjingradu ziveo bi u kanalizaciji u kojoj borave slicni njemu i svima nama samo 2500 km daleko koji imaju nesrecu da se rode u Rusiji i da budu zavisnici. Jer tamo ako te ne izbace tvoji sa gajbe izbace te komsije koje ti dodju sa motkama na vrata. A bogati i tamo smrcu koku u sobi na 35 C zimi u gacama. Vec sam ti rekao da se ujutru probudim i da imam tvoje uslove zivota ubio bi se. Rusija=Severna Afrika. Pa vi vidite. Zapad ih je skenjao totalno. Samo to nije najgore zlo, najgore je sto sada pokusavaju da im pomognu kada su ih sjebali i kada su im daleko od pretnje samo glupi Rus misli da i dalje nesto vredi pa tera sve suprotno a narod se valja po ulicama. Jer zemlja koja ubije 30 miliona svojih gradjana ne moze da valja kao nimozak koji je to gledao i tolerisao.
Ali bi ja licno voleo kada bi sve ljubitelje Rusije mogli da iselimo tamo da nam ne kukaju sa nostalgicnim pesmama. U stvari nek rade sta hoce kada ides putem EU ni Rusko zapomaganje ne smeta.
A o tessu sta reci o coveku koji se divi i hvali zemlju koja najgore postupa sa bolesnicima kakav je on i koja je najogora u svetu po bolesnicima kakav je on prema broju stanovnika. Ne mozes nista da kazes nego da mu pozelis da ode tamo. Mozda je toliko ljut na sebe i na to kako je prema sebi postupao da sam prizeljkuje Rusku zavisnicku golgotu. Treba im omoguciti ali i dati priliku da se predomisle jer bi se to dogodilo jos koliko bi prvo zimsko jutro docekali u shizofreniji i nestasici heroina ili Metadona, pa kada bi mu papir od Metadona nasli, onouputstvo za upotrebu na ulici tamo. Ja mislim da ga ne bi pitali nishta nego bi mu se obratila policija karate zahvatom nekim pa tek onda odvukla kao vrecu, nema te bolesti koju bi mogao da ima a da ga to opravda.
Kontejner u Drajzerovoj bi mu bio nesto divno posle 3 dana provedena na mestu koje toliko hvali.
Kontejner u Drajzerovoj bi mu bio nesto divno posle 3 dana provedena na mestu koje toliko hvali.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DkeI6UON_ps[/youtube] evo ti malo sa st.petersburg-bgd ulice.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7K2SejLJFQc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7K2SejLJFQc[/youtube]
dal' mi steti droga leti?
@tess i @beobandit
Take it easy. Pridržavajte se teme i manite se prepucavanja i za*ebancije.
Kakve veze imaju Rusija, njihova politika prema drogi i Subotex u BG?
Take it easy. Pridržavajte se teme i manite se prepucavanja i za*ebancije.
Kakve veze imaju Rusija, njihova politika prema drogi i Subotex u BG?