Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

StopBup

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Wed Jul 31, 2019 10:28 pm
xxxana wrote: Wed Jul 31, 2019 9:46 pm E pa to je dobro, sta da ti kazem,drzi se..Ko je to od nas radoholicar :D
Kad cujem sb i jos neku ekipu drmaju se sklekovi tuce se vreca radi se na polju. Ma kodmene nema toga.linj za popizdit. Neda mi se disat a ne trenirat i radit meku fizikaliju. Bog mi dao ipak malo pameti i mudrosti pa zavrsio nautiku pomorsku i poso mi se sastoji uglavnom od iscrtavanja putovanja i posla di nemam fizikalije.
Ja radim sklekove i ovde na moru, znas kako to prija kad se navikneš, prosto ne možeš dan da preskočiš, fizička aktivnost je mama. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

E licanine, a ja pomislih njemu tesko, radi kao konj,a on se svrcka po brodu sa hemiscicom,olovcicom, papiricima :D
Dobro, znaci fizicka aktivnost,to ne mogu da osporim,tesko je u pocetku,medjutim, trenutno sam u nekoj fazi gde moram da nateram sebe,a sb nije zagazio u neko posteno sranje i moze mu se prosto..Ima jos par ljudi,kojima odgovara fizicki posao, ni meni ne odgovara,sad u ovim fazama tek..
StopBup

Post by StopBup »

Kako malo treba para za more kada ni ideš da se majmunišeš, nego odmaraš. Svi znate da sam poneo samo 150evra, da ne bih mogao da se majmunišem, planirao sam da ostanem 14, a ostaću 18 dana, i 'ladno imam sasvim dovoljno para. Još duvan koji sam poneo, nije nešto, jer je u ovom periodu teško naći kvalitetan domaći, pa sam skoro svaki dan kupovao Marlboro 100's, i opet imam za sve što mi treba. :D
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Wed Jul 31, 2019 8:48 pm Jurke,kako si ti? Pominjao si da si bolje?
Ja ritam još danas, malo sam sjeban, gruvamo žestoko pred odmor... Sada sledi odmor i kontam da ga provedem negde sam sa suprugom. Doza mi je legla i nemam neke frke osim bolova u nogama ujutru od nekog doba...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

Eto SB, da nisi kupovao malboro,ostao bi do septembra :D

Jurke super,sad uzivaj i opusti se, o bupu razmisljaj kad dodje vreme za smanjivanje..
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Aug 01, 2019 1:49 pm Eto SB, da nisi kupovao malboro,ostao bi do septembra :D
Ne bih mogao, obaveze zovu, moram nazad za par dana, ovo mi je maks, tako da sve je precizno proračunato. :)
xxxana

Post by xxxana »

Eh,pa idi kupi nekoj cici sladoled ili se eventualno isprsi za neke krofnice ;)
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Thu Aug 01, 2019 2:31 pm Eh,pa idi kupi nekoj cici sladoled ili se eventualno isprsi za neke krofnice ;)
Kad vec nema dovoljno za xere sada... :mrgreen:
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

Pa to Jurke i pritom upozna cicu, posle dodje na forum i prica nam dogodovstine - vaka je ,naka je,a ja joj kupovao krofnice :D
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Aug 01, 2019 5:25 pm Pa to Jurke i pritom upozna cicu, posle dodje na forum i prica nam dogodovstine - vaka je ,naka je,a ja joj kupovao krofnice :D
Tebi ću da kupim krofnice. :D Ej, kakva si, jesi još na 0,3, beše krajem nedelje planiraš da prekines?
Locked