"Informativni razgovor"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Akkasha Come Back

Re: "informativni razgovor"

Post by Akkasha Come Back »

Viktor89 wrote: Sat Apr 24, 2021 5:02 pm
Akkasha Come Back wrote: Sat Apr 24, 2021 4:08 pm Namerno sam napisala u 2 posta.

Ne zna se šta je gore.

Prvi post
Stope- ako govoriš istinu, i imaš u životu 2 kvalitetna čoveka dovoljno je i živi normalno ili ono što ti misliš da je normalno i tebi jednostavno prija.
Kao što rekoh- za nas bi to bila dosada i mučenje, ali ako ti tako vidiš sreću, šta te sprečava tako da živiš? Mi te sprečavamo?

Drugi post
Jednostavno, lažeš. Kojih 20 ljudi?!

Ja se previše raspisala... dobaci mi jednu kobasicu, Stope, kad si već tamo e jedino me sad zajeba što sam ogladnela 😂
Ja bih suvi vrat.

Pravo si mu pitanje postavila - šta te sprečava tako da živiš.
Da vidiš da si dobro izdvojio ovo. Ni sama nisam uvidela kakvo jako u stvari suštinsko pitanje sam mu postavila.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
sanela

Post by sanela »

Ja nemam u zivotu 20 kvalitetnih ljudi s kojima bih se vidjela odjednom... oj Boze, koliko on lupeta.
Jedan paihijatar je rekao ako imas najmanje 3 bliska odnosa i 11 poznanika nikad ti nece trebati pomoc psihijatra. Otkud nam onda Stop ovdje... :?

A bas razumijem to sto pisete o asocijalnosti. Ja sam poprilicno introvert, sto me vodi ka asocijalnosti. Ipak, kako bih radila posao koji podrazumijeva javni nastup, kontakt s ljudima, vremenom sam navikla da se suocavam sa svim tim neugodnostima. Pitanje je sta nam je vazno? Moje misljenje je da je sve u nama i da mozemo "izvuci" ono sto nam treba kad nam zatreba, ukoliko to zelimo. Ipak, kljucno je izaci iz zone komfora. Iz zone ugode izlazimo kad nivo frustracije koji osjecamo postane neizdrziv. Sve dok nam je potaman, nista necemo mijenjati.

Rekoh, da podijelim i svoje iskustvo ;)
StopBup

Post by StopBup »

sanela wrote: Sat Apr 24, 2021 7:50 pm Ja nemam u zivotu 20 kvalitetnih ljudi s kojima bih se vidjela odjednom... oj Boze, koliko on lupeta.
Jedan paihijatar je rekao ako imas najmanje 3 bliska odnosa i 11 poznanika nikad ti nece trebati pomoc psihijatra. Otkud nam onda Stop ovdje... :?
Još uvek sam u tom društvu, i provodimo se mnogo bolje nego što sam očekivao.

Legao sam sada, jer sam u igri uz pesmu dobio udarac u nos, pa mi je krenula krv.

Ne shvatam vašu priču i to da nemaš 3 bliska čoveka...

Pozdravlja vas omraženi Stop, i želi vam sve najbolje.

Nikad ništa ni protiv koga od vas nisam radio ni pisao, nismo se shvatili i to je to.

Od mene imate najlepše želje, i potrudite se da me zaboravite, definitivno se ne shvatamo i nismo iz iste priče.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 8:52 pm
sanela wrote: Sat Apr 24, 2021 7:50 pm Ja nemam u zivotu 20 kvalitetnih ljudi s kojima bih se vidjela odjednom... oj Boze, koliko on lupeta.

Legao sam sada, jer sam u igri uz pesmu dobio udarac u nos, pa mi je krenula krv.

Ne shvatam vašu priču i to da nemaš 3 bliska čoveka...

Pozdravlja vas omraženi Stop, i želi vam sve najbolje.

Nikad ništa ni protiv koga od vas nisam radio ni pisao, nismo se shvatili i to je to.

Od mene imate najlepše želje, i potrudite se da me zaboravite, definitivno se ne shvatamo i nismo iz iste priče.
😂😂😂😂😂😂😂
Ti iz koje si priče, pa to ni Braća Grim ne bi smislili 🤣🤯
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

A bas razumijem to sto pisete o asocijalnosti. Ja sam poprilicno introvert, sto me vodi ka asocijalnosti. Ipak, kako bih radila posao koji podrazumijeva javni nastup, kontakt s ljudima, vremenom sam navikla da se suocavam sa svim tim neugodnostima. Pitanje je sta nam je vazno? Moje misljenje je da je sve u nama i da mozemo "izvuci" ono sto nam treba kad nam zatreba, ukoliko to zelimo. Ipak, kljucno je izaci iz zone komfora. Iz zone ugode izlazimo kad nivo frustracije koji osjecamo postane neizdrziv. Sve dok nam je potaman, nista necemo mijenjati.

Rekoh, da podijelim i svoje iskustvo ;)
Istina.
Da nije bilo mog oca, ništa ne bih uradila, postigla ni završila.
Prvo sam bežeći od njega a nemajući gde, učila online španski jezik.
Kad je "dao po gasu" i kad sam morala da napuštam stan (jer je postalo neizdrživo) našla sam i posao.
Sve što sam uradila i postigla ne bih da se nisam našla u situaciji da moram.

Od detinjstva sam takva. Samo mi reci "Ti to ne možeš" i uradiću.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Skoro se nešto zezam sa majkom, stalo sve, pandemija, ja kažem: "Ma samo otac da dođe i useli se opet, našla bih ja i pare i posao i stan i auto" :lol:

Ovako- u zoni komfora sam. Tešim se da ne radim jer sam bolesna. Dijareju imam već danima (nisam htela da vam gadim život), iscrpena sam. Danas sam išla da kupim "Orosal" to je nešto slično infuziji, na rastvaranje i pije se a kupila sam i bocu prave infuzije.

Verovatno stres...imam "nervozna creva". Najgore je što moram da pazim da uvek imam "Loperamid", strašno, zapravo. Čim bez čarapa spavam- sutra dijareja.

Imam možda 4-5 dana mesečno da mi je ok.
Nešto mislim, to je možda to, gotovo...tolike godine otrova.
Niko ne zna koliko mu je još života ostalo, e ako umrem pozovite Stopa da dovede 20 ljudi na sahranu, da se ne brukam 🤣🤣🤣🤣
Ahaha
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

xxxana, pitala si šta mu je sa nogom? Igra čovek :lol:

Sledeća priča je znači slomljen nos 😂
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Sat Apr 24, 2021 9:53 pm

Bos sam, ne smem još da se se obuvam, ali mogu da je koristim.

Ćao inspektore. ;)
StopBup

Post by StopBup »

Opekotina je do kosti, ne dao ti Bog da je osetis.
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 9:56 pm
Akkasha Come Back wrote: Sat Apr 24, 2021 9:53 pm

Bos sam, ne smem još da se se obuvam, ali mogu da je koristim.

Ćao inspektore. ;)
Dugo smo čekali na to tvoje "zauvek" 😜
J. V. Gete (1749 - 1832)
Locked