Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
1. Batinasi iz Crne reke. Od onog crnokosuljasa sa bradom bih se pre prepala da ga sretnem u svom podrumu nego od svih narkomana koje sam sretala!
2. Nepismeni roditelji. Neko ko nikada nije imao kontakta sa narkomanima bi mogao samo da skapira da su svi roditelji narkomana neskolovani i primitivni!
3. Advokat sa " diskretnim" prstenom. Verujem da bar trecina profesionalnih cobana bolje zna pravo od njega. Da ne pricam o njegovom visokostrucnom psiholoskom profajlisanju narkomana ( zveri, neljudska bica..toliko sam bila zgrozena da vise ne mogu ni da se setim) Najbolje kada je rekao da je Ugovor izmedju 2 stranke visi akt od samog zakona - recimo ja sklopim Ugovor sa nekim da ga ubijem i ne moram zakonski da odgovaram posle!
Ucesnici:
1. Pop. Psihopata i lazovcina. Sam je sebe pobijao sve vreme. Ocigledno da mu je potreban dobar psihijatar i dugogodisnje lecenje, jednom recju: lud
2. Privatna lekarka. Tuta - muta. Ne znam ni zasto su je dovodili, verovatno da popuni broj jer je direktorka Drajzerove odustala. Ne bih joj dala ni 1000 din za lecenje, a kamoli hiljade eura.
3. Sale. Najvise puta je ponovio da Crnu reku ne treba ukidati. Ocekivala sam da ce vise pricati o Retu i kako su se ljudi tamo skinuli bez asova, lopata i pesnica. O problemima koji su za narkomane nepremostivi u ovoj zemlji. Trebao je da dovede vise bivsih narkomana iz Reta i ostalih centara gde ne mlate. Da malo na bezobrazno prekida popa kao sto je i on njega, a i njegovi ortaci da budu malo jasniji i glasniji. Ali tako je to uvek, fini ljudi ne mogu nigde da dodju do reci od primitivaca, pa se cini da ih ni nema.
Upalo mi je u oci i to da nije bio ni jedan " sticenik" a ni roditelj oz Crne reke koji su imali nesto da kazu protiv njih. A ima ih, kao sto smo se uverili ovih dana. Ne znam da li ih je Olivera zvala pa nisu smeli da dodju ili ih nije ni zvala.
Možemo mi da prdimo do mile volje, ali matori je ipak ostvario najubedljiviji utisak, pa ga jebi. Ljudi koji nemaju veze sa problemom narkomanije su, siguran sam 100%, pali na njegove žvake. Da se razumemo, Bane jeste moron, ali je odneo pobedu večeras, možda plaćeno, možda super organizovano, ali šta mu je ponuđeno kao protiv teza, ništa, sem lupetanja o ljubavi i razumevanju i da, floskula o izlečivosti narkomanije, pa ok, ipak nismo u praistoriji pa da to ne znamo.
Moji osobni utisci o emisiji:
Emisija je namjestena tako da je "otac" Branislav mogao samo da izidje kao pobjednik... Izbor publike i vodjenje emisije islo mu je u prilog, gosti emisije u njegovom prisustvu pricali su sa dozom straha, a iza njih je sjedio i promatrao onaj bradati majmuncina. Advokat je vrhunac... nekoliko puta sam napustio sobu dok je govorio... takvo baljezganje nisam mogao slusati...ocigledno zaostali zombi iz bivsih sistema drustva kojemu ljudska prava ne znace nista, a narkomani su zadnji sloj drustva koji bi trebalo izolirati i tuci dok ne nestanu..... Njegov kolega borac za ljudska prava saputao je pored njega kao da se bojao da ne probudi nekoga.. mozda doktorku??? Ako se bude tako borio za ljudska prava blago srbima...Doktorka je prica za sebe... Osnovala je privatnu kliniku da se obogati na racun narkomana a ne da im pomogne...Nebih trosio puno rijeci na nju...sama pojava govori sve.... izgleda kao da je nadrogirana....Roditelji su strucno odabrani... Ne krivim ih puno... Istina nebih dozvolio da mi neko asovom "lijeci" dijete ali vjerujem da su vjesto odabrani ekstremni slucajevi koji su vjerovatno zlostavljani i maltretirani od svoje djece da su sretni da su ih se "rijesili" .Vjerovatno ih je doveo "padre". Emisiju je indirektno vodio "otac" Branislav i usmjeravao je kako njemu odgovara (popovi znaju vrlo dobro svoje misljenje posijati u narodu) Za nekog laika cesto ponovljena prica o ovisniku koji hendikepiranu majku izbacuje iz ortopedskog kreveta i govori joj da je kurva trazeci novac za drogu zvuci strasno i kad je cuje prva misao je :uf i treba ih tuci mamu im ..... Cudi me da nije ispricao pricu o ovisniku koji je zenu prodao "siptarima" za 200 grama heroina ..i tu pricu cesto prica...Sale je jasno porucio da su "terapijske batine " neprihvatljiva metoda" i da je on, kao i mnogi drugi primjer da se moze drugcije... sa ljubavlju i vjerom . Vjera ulazi u covjeka kroz srce, dobrim djelima, ne mozes mu je utjerati asovom kroz straznjicu kao sto pokusava "otac" Branislav i njegovi psihopate.Ocigledno je da su se sadisticki izivljavali i uzivali u "izvrsenju kazne za dobro sticenika" kako to naziva nadriadvokat.Sale je porucio da je narkomanija izleciva bolest ( a doktorka koja je tvrdila suprotno nije ni trepnula) .Na kraju je ostao duzan odgovor na pitanje bradatom koji je provokativno iz publike pitao koja crkva rukovodi Reto centrom...
Sale MAJSTORE,
nemam toliko zvucnu, pozitivnu rec u svom recniku da opisem koliko sam ponosna sto te poznajem!!!
Sta reci za emisiju osim da "TIHA VODA BREG RONI"
Smirice se halabuka za par dana,
Branislav ce u aps - GARANT,
mozda jos poneki batinas sa snimaka,
pa ce ako Bog da, ovi sirotani koji su jos u C.Reci i koji ce biti tamo,
malo da "danu" dusom.
Ljubi baka sve svoje (xi, xi, da podsetim Jeseniu) neuracunljive narkomane.
Zveri jedne!!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Evo i mog utiska.
Pre samog pocetka sam bio svestan da ce biti tesko. Izbor publike je i bio takav da se da jedan afirmativan osvrt na Crnu Reku. Meni su dozvolili da povedem samo petoro ljudi, koji i nisu mogli doci puno do reci. Imao sam dve mogucnosti- da udjem u otvoren rat sa njima i napravim jos vecu stetu ili da odradim to na ovaj nacin i da ispadne ovako...Nisam siguran da je voditeljka namerno ovo dozvolila. Tema i nije mogla ici puno u drugom smeru, fakticki je ceo studio imao samo jednu zelju i misao-da odbrani ovu horor pricu. I nije mi bilo lako,iskreno da vam kazem. Puno stvari nisam rekao i nisam uspeo da se iskobeljam iz price koju su oni vodili. Nadam se da je ipak ostao jedan deo onoga sto sam pricao. Da se moze uspeti i da je njihov nacin neprihvatljiv.
Hvala svim koji su mi pruzili podrsku. I drago mi je sto dajete realni prikaz emisije. Idemo dalje, ja ne odustajem.
Baba Naca wrote:Sale MAJSTORE,
nemam toliko zvucnu, pozitivnu rec u svom recniku da opisem koliko sam ponosna sto te poznajem!!!
Sta reci za emisiju osim da "TIHA VODA BREG RONI"
Smirice se halabuka za par dana,
Branislav ce u aps - GARANT,
mozda jos poneki batinas sa snimaka,
pa ce ako Bog da, ovi sirotani koji su jos u C.Reci i koji ce biti tamo,
malo da "danu" dusom.
Ljubi baka sve svoje (xi, xi, da podsetim Jeseniu) neuracunljive narkomane.
Zveri jedne!!!
E baba, baba, kako si ti naivna. Pop Branislav će samo da prosperira od ove emisije.