Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MANS0N

Re: Retro

Post by MANS0N »

Da znam,popustilo te od Subote do Ponedjeljka,kao sto je i do sad.I znam,nije bila drogirana.I da,ja sam zao prema tebi.I svijet nije fer mjesto....
Hajd uzdravlje i tebi i nadam se da ces da budes dobro.Iskreno.Jer bez obzira na ovo sto si sad uradio,ja ti oprastam,kontam te ,nisi mi neprijatelj.Dobar si ti momak.Fakat.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
meki

Post by meki »

svet je onakav kakav jeste. nazalost nije idealan i nikada nece ni biti. tako kako je. covek se uci dok je ziv.
nisam rekao da me je bilo proslo, nego da sam se vec bio navikao i jos uvek sam naviknut. nauci covek da zivi i u koncentracionom logoru a gde nece i sa nesretnom ljubavi.

vise gledaj svoja posla i obrati paznju na one stvari gde si ti kratak, a bogami ih ima na sve strane.
MANS0N

Post by MANS0N »

Okej pokusacu.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Svire

Post by Svire »

MANSONE ti si moj idol. Radis pravu stvar, a dokaz za to su one dvije sjajne cure.
MANS0N

Post by MANS0N »

Hvala Svire,volio bih samo da imam vise tvoje poniznosti i normalnosti.Toga mi vala fali.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
bojanol

Post by bojanol »

Ma vama narkomanija nije problem, vama je problem puno dublji, vama, balkanskim protagonistima ideje o narcotics anonimus, bolesni ste. Ne pamtim kad je i i jedna tema izazvala toliko polemike na ovom forumu, kao ovo vashe perverzno sretenje u Beogradu.
I sta da vam vishe kazem, uzivajte, trpajte se, drogirajte se i tripujte. Jebo vas NA, AA, AHA i Sl...
adam*

Post by adam* »

bojanol wrote:Ma vama narkomanija nije problem, vama je problem puno dublji, vama, balkanskim protagonistima ideje o narcotics anonimus, bolesni ste. Ne pamtim kad je i i jedna tema izazvala toliko polemike na ovom forumu, kao ovo vashe perverzno sretenje u Beogradu.
I sta da vam vishe kazem, uzivajte, trpajte se, drogirajte se i tripujte. Jebo vas NA, AA, AHA i Sl...

ala si me nasmejao......fala ti........
cucla cucla cuclica
MANS0N

Post by MANS0N »

E nek ste mi vas dva kretena dosla nesto reci o bilo cemu. :D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
adam*

Post by adam* »

MANS0N wrote:E nek ste mi vas dva kretena dosla nesto reci o bilo cemu. :D

nek' si ti meni ziv i zdrav
cucla cucla cuclica
meki

Post by meki »

bojanol wrote:Ma vama narkomanija nije problem, vama je problem puno dublji, vama, balkanskim protagonistima ideje o narcotics anonimus, bolesni ste. Ne pamtim kad je i i jedna tema izazvala toliko polemike na ovom forumu, kao ovo vashe perverzno sretenje u Beogradu.
e, zaboravio si dodas i anonimne sljivare. nama bar nije dosadno, stalno je neka dinamika i polemika.

mi se to ustvari bas volimo, u starom dobrom duhu bratstva i jedinstva.

kiss,
Post Reply