COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by PsyTechGirl »

PROČITAJ ME wrote:..... SAMO ŠTO NEKI VUKU CRTU U ŽIVOTU........ A NEKI NA STOLU hahahahahahahahahaaaa......... :smt026 :smt039 [tanz]
E lujko jedna.. :-D
Dobro ce tebi doci odmor u toj ustanowi :p
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

....... sestre moje najdraže.... pa moramo se malo zajebavati, ali znate šta me čudi, majne nam Dalibora da se kladi :?: pa brate gdje si ti u svemu ovome :?: :?: :?: fale nam tvoji komentari, meni pogotovo...... evo večeras sam sa svojim dragim dečkom, ma hoću da ga maksimalno iskoristim.... hm... iscrpim prije no što se ispalim iz ove bolesne sredine......zar ne goldy mila :?: :!: a danas sam se toliko isplesala po kući kao neka luđakinja.... to će mi najviše faliti.... I CIGARETE NARAVNO.... uh... ma živa ne znam kako ću to pregurati, jer sam strastveni pušač, svaka cigareta mi je veliki ćejf.... ma čim pomislim odmah je zapalim, i samo kalemim jednu za drugom, uh muko moja...... imam osjećaj da ću sve to nekako valjda lako izgurati, ali CIGARETE nikako.... nikako mi ne izlaze iz glave.... PTG... da meni će reto zaista dobro doći, jer sam se pravo psihički pripremila, mislim još uvjek se pripremam da promjenim život iz Korijena.......i imam namjeru ostati što je moguće duže........ da se ono baš, ali baš popravim, psihički, fizički, emocionalno......duhovno....a ja najviše trebam poraditi na svom ponašanju..... jer sam inače agresivna, nebulozna ali ponekad.. xaxaxa.... i kao što znate razmažena do jaja, šta ću kad me zapalo u životu...... sada jedva čekam da upoznam našu dragu Bakuticu...... i mnogu drugu raju sa foruma...... eh sada odoh da se posvetim svom dragom.... a vama želim lijepu noć...... ljubim vas sve... Jaca. :smt040 PDT_Love_22 PDT_Love_09 :supz: :smt038 \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Dobro jutro, dobri ljudi.. nadam se da vam je dobro, jer meni evo već treće za redom nije dobro... ono dok se malo ne razgibam, imam užasne bolove u kostima, i kao da imam upalu mišića, ali to je sve od ove glupe promjene vremena.... tako me spiči svaka ... tamo treća promjena vremena... na kišu i jugo... ma užas.... evo me ko robot po kući... pa pokretljivija je baba od 80et god. od mene trenutno.... ali kažu to je nasljedno.... reuma..... pa i ja povukoh tu reumatičnost..... ma svašta će na mene, života mi..... zato odoh sada da radim nešto po kući, nebili došla malo sebi...... tipkamo se danas raja... pozzzzz.... [wink] :smt100
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:14 pm, edited 1 time in total.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ćao mila, vjeruj nije ništa drugo u pitanju, zaista me kosti bole na promjenu vremena, ali kažem ne na svaku promjenu, tako negdje svaku treću po mojoj nekoj računici..... a za dečka me trenutno boli neka stvar.... iskreno... on se nešta sjebaje, a meni svejedno..... jer on za 3 mjeseca ode u Njemačku da radi... nismo dugo u vezi, pa da mogu reći da sam se zaljubila, samo mi je drag... a znamo se oko 10 godina.... pa je to više iz prijateljstva prešlo u neku vezicu, za koju sumnjam da će opstati..... a jkesi li ti meteoropata :?: PDT_Love_01 :smt006
heroinapg

Post by heroinapg »

A ti budi pametnija PROCITAJ ME od svih bnas budaletina i seljaka, pa ovaj put stavi tacku. I ja bih se kladila, no je i to recidiv
Svako dobro. *tacka"}
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.... Pozdrav M. ja jesam pametnija i nisam seljanka... a šta ti smetaju jebene tačeke majke ti :?: da tebi možda nije sada recidiv... u glavi ha mila :?: ja sam skroz ok, tj, čista želim biti prije odlaska u reto.... STAVLJAM TAČKU... ĆAO... :axe:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

M tačka je tebi u glavi....
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:15 pm, edited 1 time in total.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ćao, hvala na pitanju, dobro sam koliko mogu biti, evo vrzmam se nešta po kući, čekam da mi dečko dođe da mi nije dosadno.... najvjerovatnije idem za reto... hm.. za dan dva... uglavnom bit ću tu još svama dok ne odem.... i moram polako početi da se pakujem.... uh, kako to mrzim, al mora se.... pozzzz
Locked