....... sestre moje najdraže.... pa moramo se malo zajebavati, ali znate šta me čudi, majne nam Dalibora da se kladi

pa brate gdje si ti u svemu ovome

fale nam tvoji komentari, meni pogotovo...... evo večeras sam sa svojim dragim dečkom, ma hoću da ga maksimalno iskoristim.... hm... iscrpim prije no što se ispalim iz ove bolesne sredine......zar ne goldy mila

a danas sam se toliko isplesala po kući kao neka luđakinja.... to će mi najviše faliti.... I CIGARETE NARAVNO.... uh... ma živa ne znam kako ću to pregurati, jer sam strastveni pušač, svaka cigareta mi je veliki ćejf.... ma čim pomislim odmah je zapalim, i samo kalemim jednu za drugom, uh muko moja...... imam osjećaj da ću sve to nekako valjda lako izgurati, ali CIGARETE nikako.... nikako mi ne izlaze iz glave.... PTG... da meni će reto zaista dobro doći, jer sam se pravo psihički pripremila, mislim još uvjek se pripremam da promjenim život iz Korijena.......i imam namjeru ostati što je moguće duže........ da se ono baš, ali baš popravim, psihički, fizički, emocionalno......duhovno....a ja najviše trebam poraditi na svom ponašanju..... jer sam inače agresivna, nebulozna ali ponekad.. xaxaxa.... i kao što znate razmažena do jaja, šta ću kad me zapalo u životu...... sada jedva čekam da upoznam našu dragu Bakuticu...... i mnogu drugu raju sa foruma...... eh sada odoh da se posvetim svom dragom.... a vama želim lijepu noć...... ljubim vas sve... Jaca. :smt040 PDT_Love_22 PDT_Love_09 :supz: :smt038 \:D/ \:D/ \:D/ \:D/