Slazem se potpuno, mafija je u pitanju.... punooooo sreceAko i popizdis, spusti loptu..pricaj svoju pricu..i pokusaj da objasnis da narkomane ne treba posmatrati kao gradjane milionitog reda, raspadnute olose, nego kao ljude kojima treba ozbiljna pomoc.
Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Moderator: sanela
Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Sam ces iskusiti sve za sta drugima budes sudio
Uuuuh, procitah srecom na vrijeme, Sale svi te gledamo...
Ovo sam pronasao na netu, emisija preko sat vremena, tv Lazarevac .... sad svi kazu da nisu znali, a bilo na tv javno i sam Branislav se izjasnio ... Kaze zao mu sto ranije nije poceo da tuce...Odvratno...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0414404314
Ovo sam pronasao na netu, emisija preko sat vremena, tv Lazarevac .... sad svi kazu da nisu znali, a bilo na tv javno i sam Branislav se izjasnio ... Kaze zao mu sto ranije nije poceo da tuce...Odvratno...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0414404314
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
Nikada se o narkomaniji nije u srpskim medijima toliko pricalo kao ovih dana. I koliko god da sam bila besna sto se tako velikom problemu i tako teskoj bolesti ne pridaje nikakva paznja i problem se samo gura pod zito, toliko sam ljuta i sada sto se o tome prica samo na neki senzacionalisticki nacin. I mislim da ce biti " svakog cuda za tri dana" i kada vest, kao masa drugih uzasnih vesti, dosadi narodu i prestane da prodaje novine, ova tema ce preko noci biti zaboravljena.
Mozda ce samo kao kolateralna steta da stradaju neki drugi centri koji su najdobronamerniji i ulazu velike napore da pomognu ljudima od kojih su svi digli ruke. Da parafraziram Hegela" mozda ce sa prljavom vodom da izbace i dete iz korita" To mi lici na nasu vlast, da bez neke dublje analize pozatvaraju sve, nazovimo ih, nemedicinske centre, operu ruke i prestanu da se smaraju.
Mozda ce samo kao kolateralna steta da stradaju neki drugi centri koji su najdobronamerniji i ulazu velike napore da pomognu ljudima od kojih su svi digli ruke. Da parafraziram Hegela" mozda ce sa prljavom vodom da izbace i dete iz korita" To mi lici na nasu vlast, da bez neke dublje analize pozatvaraju sve, nazovimo ih, nemedicinske centre, operu ruke i prestanu da se smaraju.
Ekstremno očajna emisija.
- Zona Sumraka
fakat
...
a i glavonja se opet udebljao

a i glavonja se opet udebljao
Aj' Sale i nekako, ali ova iz Drajzerove baš, baš, baš, uliva poverenje, mada je izgleda otac Branislav platio ceo Show. Smehotresna olimpijada, puna ljubavi i razumevanja. I sad se ti Bojane leči, ma bre ne pada mi na pamet.
bojanol wrote:Ekstremno očajna emisija.
Slazem se u smislu tapsaca i sejaca straha koji su sedeli u publici,koji su nasilno opet i samo kako oni to znaju napravili reklamu za buduci Brankov centar.Roditelji koji su svedocili su tip ljudi koji zele da se rese svoje dece da budu sto dalje od njih i po cenu da dobijaju batine(pa pobogu nece ih ubiti)kako bi oni mogli da rade sta zele a ne pitaju se zasto su im deca postala to sto jesu.Sale je preneo radosnu vest da je narkomanija izleciva bolest i to su ljudi osetili u svojim srcima prvi moj cale je rekao da to "leci" ta recenica koju je izgovorio jer daje ljudima nadu.Sale politika je jedan deo crkve nazalost s'tim i televizija je.Politika "obraza",zatvorskih manira i sejaca straha kao loseg semena.Bili ste ok i ljudi koji trebaju da shvate istinu su shvatili.Pozdrav.
Al' kad je tetka izvadila metadon, još, čini mi se načet. Profi.
Sale, svaka čast na smirenosti... super si govorio. Otac, pravi manipulator. Ništa nije rekao konkretno. Doktorica, duša draga, sva tiha i staložena. Ali, advokat, e njemu bih vrat zavrnula, kao i pojedinim roditeljima koji su smjestili djecu u Crnu rijeku. Uhhh
đavolji advokat.