I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

heroinapg wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k[/youtube]
Vazda vudd. Ma, sve su samo rijeci, no ih treba shvatiti na pravi nacin *bio zacin*
A ispovijest bih napisala, al samo se sad raylikujem*o od ostatka svijeta, a tokom proslosti su stavri, an ovaj ili onaj nacin, bile iste. Kad bih mogla ferskim apstinentima yabranit da citaju, pisala bih..
Al, ja sam utjehu nasla u sprdnji, ap i kad se namrtvo uozbiljim, ne shvataju me oybiljno.

A Buksi su aktuelni vise od 10 godina, no su svi mislili da se drogeriraju. I da u DRAGstore qpuju neku drogu. JBG, ne bili Idol se radjali ovdje.
http://www.sprdnja.com
Znaces tko sam ja..A ima i Crnogoraca
Auuu...Sto ocera Ramba,jadna?A koji su ovi?,kukala im majka od sad pa navijek...Nu,vidji,
Al, ja sam utjehu nasla u sprdnji, ap i kad se namrtvo uozbiljim, ne shvataju me oybiljno.
ja kad se namrtvo uozbiljim,mene prvo popa Milutina zovu,i krisom svijece pripremaju :) Samo sreca,te sam u dusu dobar.a da nijesam, ihhh...crni bi im dani dosli,ja ti jamac :) Nego, da turim jednu junacku,davno nijesam...i da se namrtvo uozbiljim.Co'ek oce nesto da rece.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L02r6fkcz2c[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

Sta rece Psy?(ajde reci, sto ce tebe ovo cirilicno ''y'' na kraju?)
Izvini, al' ovo je nesto Kooche vs. Nickshitj(pu,daleko bilo,al'mi djedov grad na ingleski,grdno zvuci)
Last edited by vudd on Fri Jan 23, 2009 12:11 am, edited 1 time in total.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

vudd wrote:Sta rece Psy?(ajde reci, sto ce ce tebe ovo cirilicno ''y'' na kraju?)
Izvini, al' ovo je nesto Kooche vs. Nickshitj(pu,daleko bilo,al'mi djedov grad na ingleski,grdno zvuci)
Pazi, da bih mogla da odgoworim na dato mi pitanje, prwo bih morala da ga razumem .. ?? (da izwinesh :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

PsyTechGirl wrote:
vudd wrote:Sta rece Psy?(ajde reci, sto ce tebe ovo cirilicno ''y'' na kraju?)
Pazi, da bih mogla da odgoworim na dato mi pitanje, prwo bih morala da ga razumem .. ?? (da izwinesh :-D
Ma nemoras da razumijes,samo odgovoris :) Taka su pravila na svijet :-D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

vudd wrote:Ma nemoras da razumijes,samo odgovoris :) Taka su pravila na svijet :-D
Ahaaa .. Bar da sam znala ;)
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ej Sumski, sjajnooo slikas!!! :wink:
Znam da su svi narkomani i alkoholicari posebni ljudi, izuzetno nadareni i talentovani za umetnost uopste,
ti si primer kako talenat nece umreti zajedno sa napacenom i nadrogiranom dusom,
vec ziveti VECNO cist i spokojan.
Ljubi baba :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
vudd

Post by vudd »

Hvala Naco.Poslije stojekakvih postova,sto mojih,sto nekog drugog,lijepo je procitati ovako nesto
Dosta stvari u zivotu su bile za mene tu,ali ja kao ja sam to uredno ''izupropascavao''.
Ovo sto radim ispunjava me donekle,i drzi na ''sigurnom'' sa sada...
(
Picture 015.jpg
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Mislim stwarno.. WELL DONE !!!
Swaka ti chast !! Stwaaaaaarno fascinantno !!!
Ja swe shto znam da nacrtam je kucica i cwetic pored :D
A. da i srca lepo crtam :p :-D
heroinapg

Post by heroinapg »

vuddO people.. Moj naklon i svaka ti cast. jel ovo auto portret :rolleyes: PSY zovem te da mi nacrtas cvetic kad budem krecila sobu.
Naco-ljubac i zagrljaj. Nije za Tebe HUG :rock:
ma ove nije greota ni sramota bilo cerat no me gricka savjest u dushu sto onu zlosretnju Terapeutkinju otjerah. rekNite joj daaa je voleeeeeeeeeem
Nisam ja kriva sto sam HG
Krivo je more
More, samo neka smo HELLO
Post Reply