Koeficijent 1:100bojanol wrote:Smem da se opkladim da niko od ovih koji su "navodno " rešili da odu u komunu, Reto centar i slično, neće otići.
COCAIN-postoji i ljepša strana života
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života
Uvek sam igrao na sigurno
.

- PROČITAJ ME
OPA pa ne mogu da vjerujem već ste počeli sa opkladama..... momci samo naprjed......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ljudima dosadno. Umjesto da se bave sa sobom, bave se drugima... to se traži i cijeni u našem društvuPROČITAJ ME wrote:OPA pa ne mogu da vjerujem već ste počeli sa opkladama..... momci samo naprjed......

Jaco, mislim da si donijela pravu odluku. Samo naprijed. Hrabro.

- PROČITAJ ME
Hvala Sanela, mislim da bolju odluku nikako nisam mogla donjeti...... čak se sada nekako radujem što mjenjam sredinu, život i sebe.... po prvi put sam odlučila da mislim samo na svoje ozdravljenje..... pozdrav od Jace...

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:11 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Kakwi ste wi seljaci jbt.. Koliko was se samo jawilo da kenja na nashu odluku.. A zalosno je ono shto se mnogo manji broj jawio kao podrshka.. Ali dobro, to je wec washa stwar, ja sam mojom odlukom zadowoljna, a werujem da je I Jaca.. :butthead:
To shto wi nikada niste im ali muda da podwuchete crtu i preduzmete neki tako ozbiljan korak u swom ziwotu, zashto mislite da nas dwe necemo moci ??
Eto, ja se kladim u suprotno !!!
Moze ??
Ma 1:10000000 da idemo !!!!! :finga: :butthead: [bigsmile] :smt029
To shto wi nikada niste im ali muda da podwuchete crtu i preduzmete neki tako ozbiljan korak u swom ziwotu, zashto mislite da nas dwe necemo moci ??
Eto, ja se kladim u suprotno !!!
Moze ??
Ma 1:10000000 da idemo !!!!! :finga: :butthead: [bigsmile] :smt029
Last edited by PsyTechGirl on Mon Jan 26, 2009 10:37 pm, edited 1 time in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:12 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Znam, ti si ipak nasha sestra.. I hwala ti na tome PDT_Love_18goldy wrote:Hej bona sta se odma ljutis???'Hajd pusti,malo se zezamo,opusteno.......
Eto ako ti znaci ja mislim da ce bit nesto od vas.....
U swakom sluchaju, lepo je werowati u neshto dobro, swe i da od toga nishta ne bude.. Zar ne ?!
A pogotowo shto ce od nas biti

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PROČITAJ ME
..... SAMO ŠTO NEKI VUKU CRTU U ŽIVOTU........ A NEKI NA STOLU hahahahahahahahahaaaa......... :smt026 :smt039 [tanz]