Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
srecan rodjendan,i primi jedan veliki poljubac od svoje komsinice.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``

gde si bre ti komshinice? 100 godina jebote...

u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
SREACN RODJENADAN!dA POZELIS 999, DA I SE OSTVARI 99 ZELJA.. Da budes fire i da je upotrijebis za "prave"...za one koje su ti makar do koljena...Od PDT_Love_07 Marija
Odavno se nisam ovde oglasio...a ima shtoshta novog...
Za pochetak...ovih dana treba da vidim sa mojima oko prestanka sa uzimanjem nalorexa i da vidimo oko ugradnje implanta...6-7 meseci ih vec pijem i stvarno me je smorilo vishe, svaki dan...iz tog razloga mislim da bi implant bio prava stvar ako vec moram biti na blokatorima...mada bilo kako bilo, dobro se osecam...krajnje izuzetno...
Elem, ima tu i sranja kao i uvek...i dalje mi se deshava da me ljudi nastartuju za kombinaciju..chak su pojedini doshli i do mog novog broja fona...ali jbg..naravno, napushavam ih sve pre nego shto stignu da zavrshe rechenicu...ufff kako popizdim zbog tog cimanja...ali shta cu
Uglavnom, dosta sam smanjio sa izlazenjem...posao/kuca/devojka...i otprilike to je to...sa devojchicom sam vec neka 3 meseca i bash nam je lepo:)
A da ne zaboravim....potegla je pre par dana ono pitanje o kojem sam vam vec pisao prethodno...isprichao sam joj onoliko koliko sam smatrao da trebva da zna...mislim da bi ipak bila greshka isprichati bash sve detalje, ali ono shto joj je bilo vazno da zna isprichao sam joj...i ne kajem se shto je najbitnije...mnogo lakshe sam se osecao posle tog raazzgovora..
I to bi bilo to otprilike...to su u kracim crtama neke bitnije stvari koje su mi se izdeshavale u medjuvremenu...da vas ne smaram sa sitnicama...
pozzzzz
Za pochetak...ovih dana treba da vidim sa mojima oko prestanka sa uzimanjem nalorexa i da vidimo oko ugradnje implanta...6-7 meseci ih vec pijem i stvarno me je smorilo vishe, svaki dan...iz tog razloga mislim da bi implant bio prava stvar ako vec moram biti na blokatorima...mada bilo kako bilo, dobro se osecam...krajnje izuzetno...
Elem, ima tu i sranja kao i uvek...i dalje mi se deshava da me ljudi nastartuju za kombinaciju..chak su pojedini doshli i do mog novog broja fona...ali jbg..naravno, napushavam ih sve pre nego shto stignu da zavrshe rechenicu...ufff kako popizdim zbog tog cimanja...ali shta cu

Uglavnom, dosta sam smanjio sa izlazenjem...posao/kuca/devojka...i otprilike to je to...sa devojchicom sam vec neka 3 meseca i bash nam je lepo:)
A da ne zaboravim....potegla je pre par dana ono pitanje o kojem sam vam vec pisao prethodno...isprichao sam joj onoliko koliko sam smatrao da trebva da zna...mislim da bi ipak bila greshka isprichati bash sve detalje, ali ono shto joj je bilo vazno da zna isprichao sam joj...i ne kajem se shto je najbitnije...mnogo lakshe sam se osecao posle tog raazzgovora..
I to bi bilo to otprilike...to su u kracim crtama neke bitnije stvari koje su mi se izdeshavale u medjuvremenu...da vas ne smaram sa sitnicama...

pozzzzz
- PROČITAJ ME
...... hel..... nikoga ti ne smaraš, baš suprotno, veoma mi je drago što si dobro, a uz djevojku će ti biti punoooo.......punoooooooo lakše....... sa srećom i naprjed..... pozzzzzz

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
pozdrav drugar moj...baš mi je drago da je sve Ok,i kod mene je..živim laganicu,malo učim i polažem pa će poslče i neki poslić da uleti.neka si rekao djevojci i nepričaj više.
sranja i cimova ce biti uvijek,i ja sam slicno dozivjela skoro..ali odjebala sam ih naravno...i mnogo mi se dopala tvoja recenica,,da si smenjio izlazske,i posvetio se mnogo vaznjim stavrima...izlasci su samo prazna prica i iskusenja...zaobici ih,nadji mir sa svojom devojcicom..zivi zivot obicnog covejka,koji je sasvim ok-pa cak i zanimljiv...tome svi tezimo zar ne...ljubi te I. :rock:
PER ASPERA AD ASTRA...
moj bobane moj ti je problem sto mi ljudi stavljaju svoje reci u usta. Modesti rece kako ja ne priznajem da sam narko, a ostali samo teraju po istom.A gde sam ja to napsao da nisam dzanker. Citate li vi postove ili svako pise,odgovara, sta mu padne napamet. Ja sam samo objasnio koliko cesto uzimam dop.Da od prilike znate gde sam. Mislim da to nije tesko skontati, lep si decko,pa verovatno i bistar...
nidje veze...