COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
PROČITAJ ME

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by PROČITAJ ME »

a joj mila..... valjda se trebamo radovati našem ozdravljenju zar ne :?: ja idem za Beograd.... jer sam već zvala do sada nekoliko puta...... ne mogu sada mjenjati..... mjesto...ali ti si tek zvala.... pa hajd ti majke ti za Begiš.... zaista bi bilo mnogo lakše, već pri prvoj pomisli, ono barem te koliko toliko poznajem... kužiš.... ako si čvrsto odlučila da ideš, kao ja... ajd za Beograd... :?: šta veliš :?: :?: :?: ja sigurno idem
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

PROČITAJ ME wrote:a joj mila..... valjda se trebamo radovati našem ozdravljenju zar ne :?: ja idem za Beograd.... jer sam već zvala do sada nekoliko puta...... ne mogu sada mjenjati..... mjesto...ali ti si tek zvala.... pa hajd ti majke ti za Begiš.... zaista bi bilo mnogo lakše, već pri prvoj pomisli, ono barem te koliko toliko poznajem... kužiš.... ako si čvrsto odlučila da ideš, kao ja... ajd za Beograd... :?: šta veliš :?: :?: :?: ja sigurno idem
Pa jbg, idem i ja.. E jbg kako smo se izmimoilazile.. Shteta :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bash shteta, majke mi ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
goldy

Post by goldy »

Ej cure ne idete na ekskurziju.....sto manje ljudi tamo znate,to bolje za vas.Nego Jaco rekla sam ti vec da sam ponosna,evo ti jedna pjesica.Nisam je cula od srednje,i nekako sam na tebe pomislila dok sam je slusala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ysG1qmP_OqU[/youtube]
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ma goldy ti si prva liga, majke mi...... hvala još jednom.... a šteta, jašta neg šteta... kud se nismo prije dogovorile za ekskurziju, majku mu :?: :!: al otkud smo znale, ja nisam aman do juče znala gdje bih sa sobom..... a sada ko biva znam.... al eto znam ...čuvaj se i pametno mila ljubim vas.. Jaca.... :D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Pa da.. A to ti tako i ide klasichno.. Mada, ja moram prwo za Split swakako, chula sam se sa njima, ali cu mozda wideti posle da se prebacim ako bude moglo, jer je i meni swe blize u bg.. I moji swi su u NS i swe to.. Mama mi je owde u CG, a cale babe dede i ostala familija, swi su u NS.. Tako da ono, shta ja znam.. I kewa kaze kao bolje da sam tu negde, nego bash u drugoj drzawi.. Ma, nemam i pojma?
Swe u swemu, zapamticu twoje ime i nadam se da cemo se u swakom sluchaju wideti u celoj toj prichi...
Koliko ti planirash da ostanesh?! Nemoj da se ja iscimam i swe, dodjem za bg, a ti pobegla kuci..? To bi ti bash bilo bez weze :-D
Ljubim te pno mila i samo napred..
Nego, kako podnosish priblizawanje odlasku ??
Shta ima nowo kod tebe na temu komune? Kad bi trebala??
Izgleda da cemo mi skoro u isto wreme, samo na razlichite strane ... :?
Ljubim ..................
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Baba Naca

Post by Baba Naca »

PROČITAJ ME wrote:po prvi put u životu svjesna sam da ne mogu sama ovako, na ovaj način da izađem sa svojim problemom.... eto pokušala sam sve dokle može volja i razum doseći, ali ustvari tjerala me strast i požuda nastojeći zalomiti skriveni pakao u meni...
O ljubi je bakica njena PDT_Love_18
BRAVO Jaco, odluka ti je super, bicemo komsinice neko vreme!!! :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bojanol

Post by bojanol »

Smem da se opkladim da niko od ovih koji su "navodno " rešili da odu u komunu, Reto centar i slično, neće otići.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Pozdrav raja, evo tek se vratila iz Mostara išla vaditi neke nalaze, pa ću opet u toku sedmice otići po njih..... super samo to još da rješim..... i onda mogu pravac u reto..... nećete vjerovati ali sada se radujem što odlazim odavde, iz ove bolesne sredine..... ehej, bojanol... slobodno se ti opkladi.... ali gubiš burazeru, zato što ja zaista idem za reto..... pozdrav drug..... :D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

super Bakutice moja draga, vama se zaista radujem..... i pojma nemate koliko..... ljubim vas do neba.... :D
vudd

Post by vudd »

bojanol wrote:Smem da se opkladim da niko od ovih koji su "navodno " rešili da odu u komunu, Reto centar i slično, neće otići.
Koja lova Bojane?Jest da igras na najmanju kvotu,ali hazarderska cud mi neda mira :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Locked