Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

Draga Sanela

Prije skoro 3 godine smo sve nase pare ulozili i jos toliko posudili da bi otvorili ovaj ducan. Namjera nam je bila da time ja dobijem vizu, no sad znam da ce to tesko biti ostvarivo ovim poslom koji sad radim. S restoranom bi mozda uspjela zaposliti 5 ljudi a to je uvjet za vizu.
Onda, ja nisam sama u ovome, imam jako, jako veliku podrsku mog decka i iskreno da ti kazem 80% musterija su njegov krug ljudi odnosno njegovi prijatelji. Isto tako bi bilo u restoranu, ljudi moraju jesti, ljudi vole piti i popiti i gledati tv ili fusball ili igrati bilijard.
Ako vec kupim restoran i ako vec ne bude islo, sto licno sumnjam isto tako cu ga moci prodati i mirna glava.
Meni jest primarni cilj skinuti se sa subutexa (to je jedina tableta koju uzimam), no usporedo ja ipak vodim neki normalni zivot kao i ljudi koji nisu na supstituciji. Znaci, radim, rano ustajem, redovno idem spavati, kuham, cistim, ne idem u klubove ili partije nego sam skroz posvecena poslu i zivotu sa svojim deckom.
Ne znam kako cu posmatrati svijet bez subutexa, ne znam koji stavovi i misljenja ce mi se time promijeniti, ne znam kako cu se ja promijeniti no znam da mi je trenutno nekako droga najmanji problem.
No, jedno znam, a to je da kad bi se sad stvarno odlucila prodati i opet zapoceti nesto novo da bi me bilo manje strah nego prvi put ako ni zbog cega onda zbog cinjenice da ne startam s posudjenim parama.
Svejedno, ima pluseva ima minusa i jos ne znam sta cu napraviti???
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
hermiona

Post by hermiona »

Hehe, dileja :lol:
Dileja ili ne, kojusi skolu zavrsila?
chill_out

Post by chill_out »

Ovo je jebeno nevjerojatno! Jutros sam potpuno urađena držala predavanje nekim Španjolskim studentima, i opet završila u dekanov ured! Šta je najbolje nisam ovaj put ništa napravila! Naša me zajebavat zašto sam se pojavila u crnini?! Ka da nezna zašto sam bila na bolovanju i šta mi se sve ovaj fuckin mjesec izdogađalo!
"Doktorice znanosti, nije prikladno da na međunarodnom skupu budete tako blijedi i još potpuno u crnini"

Pa jeb.. mater, jesan ja luda ili ovi oko mene?!
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
zvrky

Post by zvrky »

:-D frizersku sam zavrsila hermiona ali i dalje sam dileja po profesiji heheh
chill mislim da je on lud u ovoj situaciji,stvarno nemam komentar ako zna sta se desilo ......a ti prekini da se drogiras molimmmmmm teeeeee :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
star

Post by star »

Chill, a čime se ti baviš? Predaješ? Da, nikako da te pitam za tvoje zdravlje, obzirom na ono što se desilo? Nisam razumela šta ti je povređeno? Šta je to "zdjelica" ? Izvini, ali sa hrvatskim ne stojim baš najbolje, dok sa povredama svih vrsta stojim još kako! I ja sam imala čak nekoliko udesa u životu, tako da ne sedam više za volan, a biram pažljivo i onog ko me vozi!
hermiona

Post by hermiona »

Chill, mene stvarno odusevljava tvoja snaga da se posle takve tragedije tako brzo vratis poslu. I to takvom, gde si stalno okruzena ljudima.
chill_out

Post by chill_out »

Predajem matematiku na PMF-matematičkom odjelu u Zagrebu, kao vanjski suradnik, i na sveučilištu u Barceloni kao stalno zaposlena. Iako, tamo se tako vodim, ali nisam bila već par mjeseci. Zdjelicu sam sanirala jako brzo-kost poviše bedra, imaš dvije zdjelice i između je ...hm. Ma dođe mi da sve pošaljem u taj isti hm!!!! Sada sam na Visu, i tu su me dočekale neke vijesti: Jedna cura se prije par dana predozirala u lokalnom kafiću sa svojih 18 godina!! Danas je bio vjerojatno najveći sprovod koji sam u životu vidjela! Sutra objavljuju njene rukopise, pa ću ić malo vidjet šta je točno bilo. A ništa mi se ne da, najrađe bi nestala i otišla kod svoje kćerke, ma gdje bila. Fali mi...i boli njeno odsustvo...
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
sunrise

Post by sunrise »

Sta mislis s time da si bila skroz uradjena? Sta si se sredila, s cime, dopom? Mozda i mislis da si se sredila i mislis da oblacenje?
Sta si mislila?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
chill_out

Post by chill_out »

Da sam se bar obukla pa se sredila! Heroinom, čime bi? U tome sam stručnjak!
star

Post by star »

Chill jesi li sigurna da je karlica u pitanju ( zdjelica je karlica i to su one kosti iznad butne) , jer u tom slučaju ne bi baš mogla ni da sediš a kamoli da stojiš, da ne govorim o putovanju u Zagreb i predavanjima !? Slomljena karlica se ne sanira baš tako brzo! Čak neko leži u koritu zbog toga! Sa slomljenom karlicom ujutro u Zagrebu, popodne u Splitu, veče na Visu?Znam da ću zvučati okrutno ( ko me vuče za jezik), no nije mi jasna cela priča. Nakon dve godine neuzimanja, nesreće i ostalog što te je zadesilo ti si posle deset dana već navučena da moraš na lečenje, uz to radiš, nisi na bolovanju, ne koristiš čak ni zakonom propisano bolovanje zbog smrtnog slučaja?Sa akcentom na titulu " doktorice znanosti"... Slobodno me popljujte, ali nešto nije u redu sa celom ovom pričom. Jednostavno, nije normalno da se majka koja izgubi dete posle sedam dana ponaša ovako kao ti...Ma ne znam..Izvini, ali morala sam da primetim...Više reči o smrti te narkomanke nego o sopstvenom detetu...odlazak na sahranu...Nešto se u svemu tome ne uklapa...Izvini
Post Reply