CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Guta_Retas

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Guta_Retas »

legao spavat u 23:00 a probudio se u 4:00,nekim cudnim cudom naspavan.a radim od 8:00...zamislite kakav ce mi biti dan...IM AFRAID
So rise and be your master you don't need to be a slave
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Guta ba, ti radis odgovoran posao. Nemoj da bude problema u zdravstvu, da ponovo nekome izvade lijevi bubreg umjesto desnog ili odstrane glavu, a trebali benigni tumor...

Ja sam danas pravo lose, ali to je sasvim okej. Zasluzujem da budem lose. Zaboravio sam u posljednjih par mjeseci da moram drzati distancu u odnosu sa ljudima. Sad moram vratiti gard i izlovati se. Znam to uraditi, nece biti problem.

Sad sam vadio nalaze. Fakat me interesuju rezultati jer nisam nimalo bio disciplinovan. Jeo sam samo ono sto ne smijem, putovao i trosio se. Dizao tegove i radio sklekove. Svrbi me koza na nekoliko mjesta i cesem se kao manijak, otvorio sam ranice... Rekose mi da trebam uzimati b vitamine. U pivu ga ima mnogo, koliko se ja razumijem :).
draguljce_29

Post by draguljce_29 »

Opet se usrano osjecam, ali to je kod mene vec postalo kronicno stanje. Jebem li ga valjda ce biti bolje poslije ovog posranog 1. maja.
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

proslo sve dobro...odo ja da nastavim gdje sam stao u 4 jutros.pozdrav vladi
So rise and be your master you don't need to be a slave
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

draguljce_29 wrote:Opet se usrano osjecam, ali to je kod mene vec postalo kronicno stanje. Jebem li ga valjda ce biti bolje poslije ovog posranog 1. maja.
Hoće ako se potrudiš..
U suprotnom će biti isto, ili još i gore ... :(
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ja sam oke .. Šta znam.. Može i gore.
Počinje lepo vreme, ljudi dolaze, prolaze..
Ispijaju se kafe, spika se i tako ..
Svidja mi se ovaj period mog života, samo da imam malo manje muke oko suprotnog pola..
Tu mi ode jedno 80% dnevne snage ako se ne potrudim da se isključim iz te priče, a to mi retko uspeva ..
Anyway, zadovoljna sam, kako može biti, ovo je super ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
draguljce_29

Post by draguljce_29 »

Danas sam ustao na lijevu nogu!! Ljut ko ris, neznam sta je ovo. Jos danas idem u kamp da slavimo 1.maj ko fol tradicija od 2. dana!! Opsta pizdarija!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Draguljce, pravo mi je gotivno procitati ovu tvoju jutarnju kuknjavu. Isti sam takav, pa mi je drago kad znam da nisam jedini sjeban covjek na planeti :). Aj, dobro se provedi i to.

Ja jutros primio cijelu injekciju, mada su mi nalazi najgori od pocetka terapije. Moram se kao cuvati... Danas mi je zadnji dan da predam plan trgovanja odjeljenja za maj mjesec jer je sutra praznik, ali nisam ga napravio. Poslacu u toku radnog vremena kolegi mejl, a atacment ce sacekati ponedjeljak. Naravno, kolega ce direktoru reci da sam danas odradio i slicno, a ovaj valjda nece traziti da gleda do ponedjeljka. Valjda. Tako ce u ponedjeljak direktor imati danasnji datum i uradjen plan. A mozda i nece. Jebe mi se. Ne znam koji kurac ne dam otkaz i ne zavrsim sa sranjem. Bio sam dao, pa pojeo govno i prihvatio neplaceno.
bojanol

Post by bojanol »

////
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 10:48 pm, edited 1 time in total.
draguljce_29

Post by draguljce_29 »

Jebem ti Praznik Rada!!
Neznam samo koji kurac slavimo ja i moje drustvo!! Sve sami neradnici, a svi kofol nesto!! A jebem li ga, jos ce ovo ne drogiran praznik!! Fakat razmiosljam koji cu ja kurac u tom posranom kampu, jos i Kurcevo Vrijeme sere i hladno ko u Novembru (i tad je bilo ljepsih dana)!! PIH!! :evil:

pozdrav uvijek prijatno raspolozenom Vladi!! :P
Post Reply