ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

i sve mi se cini da vise nista nije vazno.....ni ova jebena cistoca, ni ovaj zivot, pa ni jebena droga...nista, nista, nista vise nije vazno....ne mogu naci smisao nicemu...niti zivotu, niti drogiranju, niti zivotu bez droge......i sta onda raditi...moja rupa sve je veca.....sva sam se u prazninu pretvorila......znam da mi droga ovu prazninu ne moze popuniti...ona mi ju je na neki nacin samo jos vise uvecala....cistoca?ne znam vise ni od nje sta da ocekujem.....a tek zivot....jebes sve!

I pitam se, hoce li usamljenost, sici sa oblaka da me utopi, u sivilo magle i miris vlage, bas kao onda, ne tako davno, kada je sva jesen bila zarobljena u ocima koje su tekle bespomocno....
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
oci boje meda

Post by oci boje meda »

znam da zoo vrtovi nisu tema ovog foruma, ali ove zivotinje su tako divne....najradje bih vam poslala fotke svih koje imam ...da vas to zanima..ali bar neke...nece smetati...a moramo priznati zivotinje su plemenitije od nekih ljudi...
ovo majmunce, sto ga je vise ljudi gledalo to se vise skrivao....
IMG_0914.jpg
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

oci boje meda

Post by oci boje meda »

i necu vise....samo jos ovu..-pa slatki su mi jbg...ne zamerite
IMG_0922.jpg
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

oci boje meda

Post by oci boje meda »

ne mogu spavati ne mogu spavati....a htela bih sanjati...........
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

................ Okice moje, evo muhaem sam sjela i isčitala te..... vidim da ti nije nimalo lako, ali mila moraš se boriti, ma to i sama znaš... evo i ja se borim...... i sigurno ću se izboriti.... samo vidim da je kod tebe mnogo teži slučaj nego kod mene.................... jer se isuviše boriš sa sobom i prokletim dopom. da li ga uzeti ili ne. pa sama sebi nedaš da posustaneš...... e mi8la tu ti skidam kapu, majke mi..... znaš da ga moraš odbiti iako ti se stalno vrzma po glavi... evo ja sam sada na metu i ne pada mi na pamet da ga uzmem..... ni najmanje. zato se volim..... i ti treba da se počneš poštovati i voliti.. ono kada uspiješ izdržati da ga ne uzmeš, razumijem da je teško, ali pokušaj svim silama da ga ne konzumiraš........ bolje ćeš se osjećati.. to ti govorim trenutno iz vlastitog iskustva. iako sam ja kraće u tim vodama sa H. ali ti najbolje znaš. od Jace imaš punu podršku, razumjevanje i ako ti je potreban poseban razgovor preko privatne.p. ja sam mila tu................... budi jaka molim te i čuvam ti fige da se izboriš...... ljubim te... pusaaaaaaaaa...... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

hvala jaco...svaka rec znaci...borim se borim sa sobom sa dopom, ali pobedicu ja njega...ne dam ja tom govancetu da me zajebe....tu ste mi vi svi, vasa energija, pa jebem li ga, nece on mene/nas da pobedi...mi cemo izaci kao pobednici!!!!tnx svima
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

MANS0N

Post by MANS0N »

PROČITAJ ME wrote:................ Okice moje, evo muhaem sam sjela i isčitala te..... vidim da ti nije nimalo lako, ali mila moraš se boriti, ma to i sama znaš... evo i ja se borim...... i sigurno ću se izboriti.... samo vidim da je kod tebe mnogo teži slučaj nego kod mene.................... jer se isuviše boriš sa sobom i prokletim dopom. da li ga uzeti ili ne. pa sama sebi nedaš da posustaneš...... e mi8la tu ti skidam kapu, majke mi..... znaš da ga moraš odbiti iako ti se stalno vrzma po glavi... evo ja sam sada na metu i ne pada mi na pamet da ga uzmem..... ni najmanje. zato se volim..... i ti treba da se počneš poštovati i voliti.. ono kada uspiješ izdržati da ga ne uzmeš, razumijem da je teško, ali pokušaj svim silama da ga ne konzumiraš........ bolje ćeš se osjećati.. to ti govorim trenutno iz vlastitog iskustva. iako sam ja kraće u tim vodama sa H. ali ti najbolje znaš. od Jace imaš punu podršku, razumjevanje i ako ti je potreban poseban razgovor preko privatne.p. ja sam mila tu................... budi jaka molim te i čuvam ti fige da se izboriš...... ljubim te... pusaaaaaaaaa...... :D :D :D
E ovo je jedan od najjacih postova koje sam procitao u zadnje vrijeme!Svaka cast Jaco,samo tako nastavi. :D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Svire

Post by Svire »

MANS0N wrote:
PROČITAJ ME wrote:................ Okice moje, evo muhaem sam sjela i isčitala te..... vidim da ti nije nimalo lako, ali mila moraš se boriti, ma to i sama znaš... evo i ja se borim...... i sigurno ću se izboriti.... samo vidim da je kod tebe mnogo teži slučaj nego kod mene.................... jer se isuviše boriš sa sobom i prokletim dopom. da li ga uzeti ili ne. pa sama sebi nedaš da posustaneš...... e mi8la tu ti skidam kapu, majke mi..... znaš da ga moraš odbiti iako ti se stalno vrzma po glavi... evo ja sam sada na metu i ne pada mi na pamet da ga uzmem..... ni najmanje. zato se volim..... i ti treba da se počneš poštovati i voliti.. ono kada uspiješ izdržati da ga ne uzmeš, razumijem da je teško, ali pokušaj svim silama da ga ne konzumiraš........ bolje ćeš se osjećati.. to ti govorim trenutno iz vlastitog iskustva. iako sam ja kraće u tim vodama sa H. ali ti najbolje znaš. od Jace imaš punu podršku, razumjevanje i ako ti je potreban poseban razgovor preko privatne.p. ja sam mila tu................... budi jaka molim te i čuvam ti fige da se izboriš...... ljubim te... pusaaaaaaaaa...... :D :D :D
E ovo je jedan od najjacih postova koje sam procitao u zadnje vrijeme!Svaka cast Jaco,samo tako nastavi. :D
MANSONE, prvo sam procitao tvoj post, pa se zacudih, reko' ajde da i ja procitam sta je tu toliko jako...i stvarno bih se slozio sa tobom!
Nemojte mi ko zamjerit, bilo je jace od mene.
vudd

Post by vudd »

svaki nacin lijecenja je dobar,ako...daje rezultate :shock:
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
oci boje meda

Post by oci boje meda »

svaki nacin lecenja, za svakog ponesto, ono sto je dobro za mene nije za jacu iil vudda ili sagija, ili.......svako odabere po sebi najbolje moguce resenje, a mi ostali mozemo samo pomagati pozitivnom energiijom, ne prepucavanjem ciji je metod bolji, etc etc, sto je bilo aktuelno ovih dana na forumu...i vasa/nasa podrska......+lecenje,terapija+volja= :smt006 :snakeman: iliti :smt021
Last edited by oci boje meda on Thu Oct 23, 2008 1:32 am, edited 1 time in total.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Post Reply