1, 2, 3, mi smo funky gangsteri,
Funky G, sa djuskankem ne prestani.
Verovatno neko prepoznaje ovaj stih.
Pocetak pesme ide:"Vise se plasim na gudru testova,
Nego Fredi Krugera u " Ulici Brestova"
Moderator: sanela
1, 2, 3, mi smo funky gangsteri,
Ne, nisu sjebane, oporavljene su baš kao nekada...StopBup wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 7:56 pmNemoj misliti na vene, ako si ih vec sjebao, a imao do jaja, kontam da možeš nepotrebno da se izbedačiš, jer ja jako volim svoje vene, volim da ih gledam, volim da se gladim po njima, volim kad me ribe maze po njima. Tako da ako si ih sjebao, ne misli sad na njih, pusti ih da se oporavljaju, u stvari da li to može da se vene vrate posle nekog vremena? Ja sam čuo da mogu, ali nisam siguran...Jurke wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 5:48 pmDal treci il četvrti neznam ni sam. Bice da je četvrti. Sve mi je prošlo sem bola potuljenog u nogama.xxxana wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 5:02 pm Ma jok SB, uopste nismo primetili hahaha
Jurke,ne znam sta pametno da ti kazem, meni je najgori bio onaj osecaj sto me drzao onaj dan,jer mi je bas smetalo pri izdahu i nervoza u nogama..
Nisam imala takve situacije sa drugima do sad,tjnekako sam uspevala da se iskuliram i nije me nista bolelo ,hvala bogu..
Koji ti je dan?
Sedim sad ispred kuce i gledam vene na rukama kako su jadne podošle. Uvek sam bio žilav i imao baš onako izražene vene, ali sam vremenom uspeo da ih ojadim pošteno. Jedino "pametno" sto sam radio kad sam vec bio na "ganu" je da sam uvek menjao mesto i pusta da se oporavljaju vene koliko toliko. Tako da nemam oziljke, ako kontam noge i bole i zbog toga izmedju ostalog. Mozda i nije samo bup taj koji je za sve kriv.
Znači juuuuu hehe brat voša sto kaže yasu...StopBup wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 6:36 pmBusom prvi put u životu, evo krece bus. Juuuu, nikad ni polovinu dužine puta nisam isao busom. Hehehe, raspascu se, ali ce se isplatiti.xxxana wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 8:49 am Kad ides SB?
Dobro si sve uklopio ,prosla frka sa bupom,milina..
Uzivaj!
Jurke, to sa rukama se i meni desava povremeno,cak ponekad imam osecaj da se sve u meni trese, sreca pa nije cesto..
To sa vidom mi se jednom desilo i pritisak u glavi i usima,da sam mislila da cu da se onesvestim,
juce mi se desio takav trip da nisam verovala,duvao je neki vetric i na trenutak kao da mi se pojacao zvuk u desnom uhu, kao da sam cula citav protok vazduha,znate kako sam ja to cula ,a leva strana kao da je zapusila i tako je pocelo uvo da zvoni.. Ne znam sta ono bi..
Zajebi, izmenjeno, necu to da pisem. Ma bus me smorio, heheh, ju bar su pustili na TV nekog novog King Konga, pa se smejem, hahaha, inace, spavanja nema, bus jebeni.
Onda super. Nisam te dobro bio razumeo.Jurke wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 10:14 pmNe, nisu sjebane, oporavljene su baš kao nekada...StopBup wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 7:56 pmNemoj misliti na vene, ako si ih vec sjebao, a imao do jaja, kontam da možeš nepotrebno da se izbedačiš, jer ja jako volim svoje vene, volim da ih gledam, volim da se gladim po njima, volim kad me ribe maze po njima. Tako da ako si ih sjebao, ne misli sad na njih, pusti ih da se oporavljaju, u stvari da li to može da se vene vrate posle nekog vremena? Ja sam čuo da mogu, ali nisam siguran...Jurke wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 5:48 pm
Dal treci il četvrti neznam ni sam. Bice da je četvrti. Sve mi je prošlo sem bola potuljenog u nogama.
Sedim sad ispred kuce i gledam vene na rukama kako su jadne podošle. Uvek sam bio žilav i imao baš onako izražene vene, ali sam vremenom uspeo da ih ojadim pošteno. Jedino "pametno" sto sam radio kad sam vec bio na "ganu" je da sam uvek menjao mesto i pusta da se oporavljaju vene koliko toliko. Tako da nemam oziljke, ako kontam noge i bole i zbog toga izmedju ostalog. Mozda i nije samo bup taj koji je za sve kriv.
Jedino ne znam sta je endorfin od hemije u mozgu. Ili je to jedino sto znam da ne znam.xxxana wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 11:07 pm Pa ne znam Jurke, vidis da varira od osobe do osobe,a i glupo je posle godina samounistavanja sve pripisati buprenorfinu..A i dobar deo dok smo na bupu odrade vestacki endorfini, tek kad pocnemo da spustamo,oseti se ta razlika..
Sta da ti kazem, razmisli sta ces,proceni,pa spustaj u skladu sa tim, najbolje ti je po sebi da meris..
Vise volim kad mi neko kaže, vise volim "zivu rec" sto se kaze. Ali ako mi niko ne kaze, izguglacu.