SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ausername

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by Ausername »

Kako mislite "izvaljen"? Komercijalizovan?
StopBup

Post by StopBup »

Ausername wrote: Fri Jul 09, 2021 10:06 pm Kako mislite "izvaljen"? Komercijalizovan?
Više, smorio. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

A, dobro, ja ne bih umela da mu objasnim slengove jer ne volim ništa što vole mladi 🤣

Neko reče da ga nervira kada stavljamo smajliće, a ja rekoh pre neki dan da je život previše kratak da bih ga preplakala ili prekukala, kome smetaju moji smajlići samo da vam objasnim da sam takva i u realnosti.

@Stope, stvarno ti čestitam (na "nuli si") i @Ausername ide ka tome, a i Xana. Ja sam objasnila svoje razloge (kome nije jasno, neka premota, Viktor me je iznenađujuće dobro skapirao).

Ja vas ljudi kapiram. Imala sam i ja nekad davno 30 godina i nisam htela da živim na lekovima. Niti da budem "vezana" ni za šta. Pa i nisam bila. Lekovi su došli posle 40-te, čini mi se počeh sa 42. Objasnila sam već. Neću reći "videćete kad dogurate u moje godine" jer je sve počelo tako što sam mislila da ću dobiti kancer, a ustvari su ciste, ali bila sam se prepala, ustvari ne "prepala", više iznenadila.
Sve misleći da mi je došao kraj i kosu sam ošišala na kec-trojka, po savetu doktora koji mi je pre ikakve analize rekao ovako nešto: "Daću ti savet. Većina žena ne posluša, ali moje je da dam savet. Ako dođe do hemoterapije opašće ti kosa, ne možeš da zamisliš kako je naći pramenove kose ujutru, kako je kad ti pramen ostane u ruci...veruj mi, bolje ti ošišaj nego da ti sama opada, za psihu je to jako bitno."

Ošišam se prvo na kratko, posle se "naložim" na dvojku sa strane, gore "četvorku", a kasnije još kraće, "kec"/"trojka".
To inače za mene nije ništa novo, sve sam u životu probala pa i šišanje na "nulu". Sve sam probala, kako Viktor reče "Akašu ništa nije zaobišlo", jeste, evo ovaj rak "čekam" već dve godine i ništa, (koji crnjak), a znaš šta me zaobišlo? Nisu pucali u mene, eto to me zaobišlo 😂

Pu, Pu, da zlo ne čuje :lol:

A za EXIT...kako reče Xxxana bukvalno kao da ga nema.

Aj pa poz. Pitajte Ausera kako mi stoji 1/3.

Mogu ja i ovde da postavim sliku, čisto da vidite iako će Sanela izbrisati, ali neću da "izbriše i mene" jer sam već kačila svoje slike, ali mi je bilo oprošteno jer nisam znala da je protiv pravila. Sad znam, pa...nije fazon da izigravam buntovnu tinejdžerku.

Poz ✌️
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Ausername

Post by Ausername »

Mnogo dobro. Treba imati oblik glave za to, a iskreno i muda. A zašto je zabranjeno postavljanje fotografija?
Mislim, ko se ne cima da se sazna ko je. Mada ne može da se sazna, šta ti znači fotografija bez imena, ništa. Puno ljudi uopšte ne živi u Srbiji. Ja recimo izgledam toliko prosečno da sam "prosek proseka prosečnog" pa i da postavim fotografiju, nisam upadljiv. Ima par nas kolega koje ponekad brkaju jer smo im "isti".
To i nije tako loše naročito ako kao ja ne želite da upadate u oči.
Ausername

Post by Ausername »

Akkasha, nisam mislio da si namerno htela "da upadaš u oči", mada sa tom frizurom nenamerno je neizbežno.
Ausername

Post by Ausername »

Akkasha?
Ode mi.
Idem i ja i pozdrav do ponedeljka. Sutra i prekosutra radim selidbe i neću imati vremena za net.
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Fri Jul 09, 2021 10:36 pm
Ošišam se prvo na kratko, posle se "naložim" na dvojku sa strane, gore "četvorku", a kasnije još kraće, "kec"/"trojka".
To inače za mene nije ništa novo, sve sam u životu probala pa i šišanje na "nulu". Sve sam probala, kako Viktor reče "Akašu ništa nije zaobišlo", jeste, evo ovaj rak "čekam" već dve godine i ništa, (koji crnjak), a znaš šta me zaobišlo? Nisu pucali u mene, eto to me zaobišlo 😂

Mogu ja i ovde da postavim sliku, čisto da vidite iako će Sanela izbrisati, ali neću da "izbriše i mene" jer sam već kačila svoje slike, ali mi je bilo oprošteno jer nisam znala da je protiv pravila. Sad znam, pa...nije fazon da izigravam buntovnu tinejdžerku.

Poz ✌️
Ja moram cesto da se sisam, jer ako i malo duze pustim kosu, recimo 2-3-4cm, moram svaki dan ili da je perem ujutru samponom, ili da stavim brdo gela k'o Pedja Mijatovic, hahahah :) , da ne bih bio cupav kao topovsko cistilo :) , ne vredi ako je samo pokvasim, cim se osusi, budem cupav isto kao i kad sam se probudio.
Sad mi je frizura, sa strane kec(3mm), gore cetvorka(12mm).
xxxana

Post by xxxana »

Ausername wrote: Fri Jul 09, 2021 10:06 pm Kako mislite "izvaljen"? Komercijalizovan?
Da
xxxana

Post by xxxana »

Akkasha Come Back wrote: Fri Jul 09, 2021 10:36 pm A, dobro, ja ne bih umela da mu objasnim slengove jer ne volim ništa što vole mladi 🤣

Neko reče da ga nervira kada stavljamo smajliće, a ja rekoh pre neki dan da je život previše kratak da bih ga preplakala ili prekukala, kome smetaju moji smajlići samo da vam objasnim da sam takva i u realnosti.

@Stope, stvarno ti čestitam (na "nuli si") i @Ausername ide ka tome, a i Xana. Ja sam objasnila svoje razloge (kome nije jasno, neka premota, Viktor me je iznenađujuće dobro skapirao).

Ja vas ljudi kapiram. Imala sam i ja nekad davno 30 godina i nisam htela da živim na lekovima. Niti da budem "vezana" ni za šta. Pa i nisam bila. Lekovi su došli posle 40-te, čini mi se počeh sa 42. Objasnila sam već. Neću reći "videćete kad dogurate u moje godine" jer je sve počelo tako što sam mislila da ću dobiti kancer, a ustvari su ciste, ali bila sam se prepala, ustvari ne "prepala", više iznenadila.
Sve misleći da mi je došao kraj i kosu sam ošišala na kec-trojka, po savetu doktora koji mi je pre ikakve analize rekao ovako nešto: "Daću ti savet. Većina žena ne posluša, ali moje je da dam savet. Ako dođe do hemoterapije opašće ti kosa, ne možeš da zamisliš kako je naći pramenove kose ujutru, kako je kad ti pramen ostane u ruci...veruj mi, bolje ti ošišaj nego da ti sama opada, za psihu je to jako bitno."

Poz ✌️
Carica
Akasa i ranije sam primecivala da bez obzira na tezinu reci u tvojim postovima, uvek pronadjes neku pozutivu
Skroz su mi gotiva sik frizure, ali se nisam usudjivala na nesto krace od ramena, ljankase :)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Jul 10, 2021 1:10 am
Da
Komercijalisan je odavno, a u zadnje vreme su počeli da dovode i iste ljude godinama za redom, zato sam mislio da je i smorio.
Ja sam od 2002.-e do 2008.-e išao redovno, i onda jedan dan 2016.-e.
Po meni, najbolji je bio do 2006.-e.
Post Reply