Sasa, hvala Ti..i na zeljama i na pozivu, ali jednostavno mislim da jos nisam spreman....kao i Ti i vecina nas, odrasla sam kao ateista, niusta nisam verovala, i sada mi je tesko da verujem...idem redovno na AN i veruj mi plasim se kako ce preci treci korak, gde treba da prihvatim Boga-onako kako ga mi razumemo, visu sili...cak se ne trazi prihvatiti Boga kao u Hriscanstvu, nego jednostavno kako ga mi shvatamo.i nije bas potpuna istina da ne verujem bas niusta, verujem u tu neku energiju, kosmicku silu, koja sve postavlja u ravnotezu, uspostavlja izgublljeni balans...samo mi je tesko da poverujem da ce se to bas meni desiti...da ce bas moju prazninu najbolje reci supljinu popuniti...stalno imam osecaj da ce bas mene zaobici...ok.,malo je vremena prosla od kada sam cista, ali nista dobro ne vidim, zakopana u mestu, decko me je ostavio bez reci objasnjenja, ne vidim neko bolje sutra, i dalje me uzasava obican svet, smrknute face, sivi ljudi, posao od 9-5.....divim se tebi koji su pronasao veru i snagu, i drago mi je zbog tebe...samo mislim da moje vreme jos nije stiglo....eto, ja nemam snage, cak ni toliko vere da na kraju sastanka naglas izgovorim molitvu spokoja, osecam se ljigavo, daq trazim mir i mudrost i spokoj, a ne verujem..kako? nadam se da te nece uvrediti ovaj moj post, nije mi bila namera da vredjam nesto sto u ti verujes, naprotiv, divim ti se, i srecna sam, volela bih da ja pronadjem veru, i spokoj.....samo...valjda treba jos vremena
pozz
T.
ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
- oci boje meda
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
Vjeruj u mene !

Draga OBM, i mene je rastužio tvoj post...
Samo želim da ti kažem da se vrijedi boriti... kažu da je potrebno vrijeme. Vrijeme ne liječi, vrijeme ti daje mogućnost da se vratiš sebi i da raztmisliš šta ti je On dao, a šta uzeo. Kad si zadnji put uzela heroin? Koliko vremena se boriš? Svaki početak je težak. Nemoj odustajati, ovdje ćeš uvijek imati podršku.
Samo želim da ti kažem da se vrijedi boriti... kažu da je potrebno vrijeme. Vrijeme ne liječi, vrijeme ti daje mogućnost da se vratiš sebi i da raztmisliš šta ti je On dao, a šta uzeo. Kad si zadnji put uzela heroin? Koliko vremena se boriš? Svaki početak je težak. Nemoj odustajati, ovdje ćeš uvijek imati podršku.
Nemoj odustajati, ovdje ćeš uvijek imati podršku.
Pozdrav OBM.
Vidim da se mucis sa 3. korakom i vjerom. Mogu ti reci da ja nisam ni krsten i potpuno te razumijem... nego da ja ne mlatim tu sad nesto, odlucio sam da ti kopiram jedan dio koji sam ja napisao iz treceg koraka i kako sam ja to sve shvatio...
Vidim da se mucis sa 3. korakom i vjerom. Mogu ti reci da ja nisam ni krsten i potpuno te razumijem... nego da ja ne mlatim tu sad nesto, odlucio sam da ti kopiram jedan dio koji sam ja napisao iz treceg koraka i kako sam ja to sve shvatio...
Kroz proradu dosadasnjih koraka, a posebno 3, uvjerio sam se u istinu koju sam ranije mozda negdje duboko u sebi i znao, ali do sad nisam htio ili nisam bio spreman da je prihvatim. Ta istina je da je u meni pored zavisničke, narkomanske i u svakom smislu bezbožničke ličnosti postojao neki tračak svjetlosti, neka viša sila, koja bi mi se javila u rijetkim i kratkotrajnim trenucima kada sam bio "svjesan" i upozoravala me da zivot koji vodim i stvari koje radim, ustvari radim protiv sebe. Ja sam to doživljavao kao trenutak slabosti i jedini lijek protiv te "slabosti" mi je bilo bjezanje od stvarnosti iliti dalje drogiranje.
Napokon sam donio odluku da toj sili dozvolim da ispliva, i ne samo ispliva, već da zagospodari nadamnom, promijeni me na bolje i pokaze mi put ka boljem zivotu.
U pocetku je to bila mukotrpna borba, borba izmedju moje godinama hranjene zavisničke ličnosti i one druge, godinama potiskivane nezavisničke, ispravne, ljudske ličnosti. Moram da se zavhvalim mojim dragim Anonimnim koji su mi bili i ostali motor i pokretačka snaga u toj borbi u kojoj moje pravo Ja izlazi kao pobjednik.
Počeo sam da vjerujem u ljude, u svoju porodicu a prije svega u Sebe. Sagledao sam stvari u sebi i oko sebe objektivno i iskreno i tako se počeo i odnositi prema njima. Mijenjao sam stvari koje sam mogao da promijenim, a koje nisam, nisam ni pokusavao da mijenjam. Kad sam prestao raditi na svoju štetu a i štetu drugih sve se okrenulo u moju korist.
Dan za danom trudim se živjeti ispravno i čiste savjesti jer jedino tako u meni raste vjera i nada. Moj život je polako počeo da dobija smisao.
Mislim, da od kad sam počeo da vjerujem i da živim u skladu sa tom mojom vjerom, da se nikad u životu nisam osjećao ovako sigurno i spokojno. Daću sve od sebe da tako i ostane.
Kad procitam (vidim)ovo sta nam se manje vise svima desava,jos jacu mrznju osjecam prema heroinu(drogama).Mene ta mrznja,ljutnja i taj osjecaj prepustenosti, da zlo radi sa nama,kad hoce i sta hoce,odrzava cistim vec neko vrijeme.Znam taj osjecaj,kada nista nema vrijednosti.Sve rijeci utjehe,pozitive,bice bolje,Bog,visa Sila...nista.Meni je vise pun k...tog NISTA.Nemamo sta da izgubimo vise,jedino zivot koji nam trenutno mozda izgleda bezvrijedno.Nas je, kakav god izgledao trenutno.Sivi ljudi koji sljakaju od 9-5,takvi su i prije nas,a i poslije nas ce biti.Nevazni su.OBM tvoje vrijeme je doslo,da budes iznad tih smrknutih faca,iznad sivih ljudi od 9-5.Bori se iz inata,zar da Mu dozvolis da te baca kao otkinut list na nevremenu.Nevrijeme prestaje,doslo je vrijeme.Tvoje vrijeme.A i taj decko(sunce li mu.....
),ako je vrijedno,vratice se.Vratice ga Tvoje vrijeme,Tvoja visa Sila.Kazes da nevjerujes,ali ona vjeruje u tebe,i tvoje OBM.
Volio bih da ti mogu dati jedan dio svoje mrznje i ljutnje i inata prema heroinu(necu da mu tepam,necu da mu ime pisem velikim slovom...ko ga jebe)Drzi se princezo

Volio bih da ti mogu dati jedan dio svoje mrznje i ljutnje i inata prema heroinu(necu da mu tepam,necu da mu ime pisem velikim slovom...ko ga jebe)Drzi se princezo
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Dajemo dio od svog NE vudd...S tim sto ja smatram da treba da budemo potpuno ravnodusni...Stara ljubav?! Dokgod volimo/ mrzimo/ osjecamo nesto...Filozofira vila neka tamo...Ozbiljno...Oci boje Meda...! a vudd ova sto ti pise je zacetnik protivnika tepanja heroinu bila..Dokgod tepamo ne shvatamo tezinu ni rijeci ni djela..Pozz!
vjera u vjeru da postoji i postoji-vidis kolko Ti ljudi pise-znaci postojimo, kako se god zvali...?! Vjera da postoji suprotno nesto od uzimanja droge a to si Ti- sa nama...KOntrazteza...Sta te-Nesto te vuce-neka visa sila da pises ovdje-znaci nema problema, ukoliko ih sami ne stvorimo, zar ne Brod`...To je ono sa cime se svi sudaramo.VJERA>Ja nemam problem s tim, al sa drogom sam imala, iako sam se i tada molila, al sada jace nego ikada...
I imam trag pod levom miskom.... A, OBN-med nece pomoci-Ma, nikakve sarene pilule za lilule dok SVOJ mir ne nadjes..A nalzis ga, zar ne..I "normali ljudi (MRZIm ovu kategorizaciju) ponekad e spavaju, NE?! A ne mi, koji smo sami u pakao upali...Al smo TU...4U
Ne bi oci boje meda trosile tastaturu qcajuci u prazno da ne vjeruju...u nesto?!
by SvireVidim da se mucis sa 3. korakom i vjerom
vjera u vjeru da postoji i postoji-vidis kolko Ti ljudi pise-znaci postojimo, kako se god zvali...?! Vjera da postoji suprotno nesto od uzimanja droge a to si Ti- sa nama...KOntrazteza...Sta te-Nesto te vuce-neka visa sila da pises ovdje-znaci nema problema, ukoliko ih sami ne stvorimo, zar ne Brod`...To je ono sa cime se svi sudaramo.VJERA>Ja nemam problem s tim, al sa drogom sam imala, iako sam se i tada molila, al sada jace nego ikada...
I imam trag pod levom miskom.... A, OBN-med nece pomoci-Ma, nikakve sarene pilule za lilule dok SVOJ mir ne nadjes..A nalzis ga, zar ne..I "normali ljudi (MRZIm ovu kategorizaciju) ponekad e spavaju, NE?! A ne mi, koji smo sami u pakao upali...Al smo TU...4U
Ne bi oci boje meda trosile tastaturu qcajuci u prazno da ne vjeruju...u nesto?!
Last edited by heroinapg on Mon Oct 20, 2008 7:20 pm, edited 1 time in total.
Bog jeste nesto kao energija (naravno pozitivna:) koja sve pokrece, koja pazi na ravnotezu (mozes kako hoces al nemozes dokad hoces) A religije su tu da daju pravila i propise... da putujes bezbjedno (nesto kao i u saobracaju) koja se trebaju, a nemoraju postovati... i nije sve u kazni (ima mnogo gorih situacija od mandatne ili prekrsajne na sudnjem danu)...i nije bas potpuna istina da ne verujem bas niusta, verujem u tu neku energiju, kosmicku silu, koja sve postavlja u ravnotezu, uspostavlja izgublljeni balans...samo mi je tesko da poverujem da ce se to bas meni desiti...da ce bas moju prazninu najbolje reci supljinu popuniti...stalno imam osecaj da ce bas mene zaobici...ok.,malo je vremena prosla od kada sam cista, ali nista dobro ne vidim, zakopana u mestu, decko me je ostavio bez reci objasnjenja, ne vidim neko bolje sutra, i dalje me uzasava obican svet, smrknute face, sivi ljudi, posao od 9-5.....
Citam kako decka optuzujes da je ovakav ili onakav...nije te ostavio nit zaboravio, jednostvano je "osjetio" da Vas dvoje skupa proizvodite destruktivnu energiju, destruktivnu prvenstveno za vas dvoje, samim tim i za ostale. Nebranim ga, nit imam potrebu...probaj skontat to na primjeru magneta, polovi ako su isit odbijaju se. Hocu reci, nije da te vise nevoli...jednostavno, dok se jedno skroz ne promjeni nemate sansi, ako se obadvje promjenite, ko zna?)
tu nastupa sudbina i ona visa sila koja moze sve promjeniti, samim tim i magnete razmagnetisati:)
ps. pogled na obican svjet te netreba uzasavati, svakao nisi obicna, s ove planete:) uostalom, pravo malo ali bas pravo malo ima nesmrknutih faca koje idu na posao ili sa posla...ista slika svuda na svijetu.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
- oci boje meda
o svima VAma hvala!!!!!
vas je rastuzio moj post, Vi ste rastuzili mene, isovremeno obradovali, jer sad kad ja najmanje verujem u sebe,blizi se dan kada odlazim od kuce i tek tada stavljam svoju snagu na ispit, i hiljaditi put pitam se hocu li?mogu li?, vi mi pisete i verujete u mene, i pruzate podrsku i pomazete, i iiiiii......divni ste tako....
i lizard, moram jos ovo dodati, znam da ne stajes ni na ciju stranu, i ja sama sam svesna da je decko postupio najbolje za oboje, ali ne bih da me krivo shvatis, ne optuzujem ja njega da je ovakakv ili onakav, pa zivela sam sa njim 5 godina, i dalje ga volim, ali osudjujem jako osudjujem NACIN na koji je da kazem prekinuo....zar ne zasluzujem da mi kaze u lice, ma i preko jebenog maila, nego da cujem od druga? mislim da to nikako ne zasluzujem, ali jbg, zivot je kucka......bar da se sa ovim (nasim) sranjem izborim.....do kraja.....
T.
vas je rastuzio moj post, Vi ste rastuzili mene, isovremeno obradovali, jer sad kad ja najmanje verujem u sebe,blizi se dan kada odlazim od kuce i tek tada stavljam svoju snagu na ispit, i hiljaditi put pitam se hocu li?mogu li?, vi mi pisete i verujete u mene, i pruzate podrsku i pomazete, i iiiiii......divni ste tako....
i lizard, moram jos ovo dodati, znam da ne stajes ni na ciju stranu, i ja sama sam svesna da je decko postupio najbolje za oboje, ali ne bih da me krivo shvatis, ne optuzujem ja njega da je ovakakv ili onakav, pa zivela sam sa njim 5 godina, i dalje ga volim, ali osudjujem jako osudjujem NACIN na koji je da kazem prekinuo....zar ne zasluzujem da mi kaze u lice, ma i preko jebenog maila, nego da cujem od druga? mislim da to nikako ne zasluzujem, ali jbg, zivot je kucka......bar da se sa ovim (nasim) sranjem izborim.....do kraja.....
T.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Moram da dodam...rastuzio, ali svi smo, na ovaj, ili onaj nacin osjetili/soejcamo isto..Poz!