Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mysunrise

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by mysunrise »

Bravo tako treba! Uhvati se ti ljubavi i sexa i budi jak i sve će biti uredu! Bravo :finga:
hellfire

Post by hellfire »

I evo.....bash vecheras je doshlo do sranja koje sam vec predvideo i od kojeg sam strahovao...Upravo ono od chega sam se zentao...riba sa kojom sam trenutno je izgleda upoznata sa situacijom u kojoj sam bio, dodushe nije narochito upoznata ali ipak zna dovoljno a to je da sam pravio sranja...da vam je znati kako me je samo oshamarila pitanjem..momentalno sam promenio izraz lica, boju glasa i raspolozenje...strashno jbte! Mislio sam da cu znati kako da joj objasnim i ispricham neke stvari kad za to dodje vreme,ali kada sam chuo pitanje samo sam se zamrznuo i psihichki i fizichki...ni da beknem nekoliko sekundi. Josh ja kao krenem odmah na drugu temu, pokushavam da isqliram njeno pitanje..ali nema shanse...Na kraju sam je zamolio da na tu temu prichamo drugi put uz obrazlozenje da ne zelim da kvarim trenutak, rekao sam joj samo da jesam bio u ludacima i na tome je ostalo...Jedva sam eskivirao tu disqsiju...Losh osecaj ljudi, mnogo losh...pogotovu je losh osecaj iz razloga shto mi se pomenuta devojka stvarno svidela i definitivno ne zelim da se razochara u mene ili da od starta nema poverenja, tj. da misli ko zna shta (znate vec na shta mislim, nema potrebe objashnjavati)
Jednostavno recheno upao sam u zeshci rebus i nemam pojma shta mi je chiniti, na koji nachin da joj razjasnim stvari koje je vidno interesuju...
a kako i ne bi?!?
Devojka uopshte nije ni blizu te priche vezano za gudru, otkud znam da li ce i kako ce me razumeti u vezi situacije...a ne zelim da je lazem i da joj pricham priche za malu decu...
Prihvatam sve moguce savete...pomagajte?!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
zvrky

Post by zvrky »

nema razloga da se bojis necega sto si bio,to je bio tvoj zivot i ovo sada je tvoj zivot nema razloga da ga krijes,lepo sedi sa njom jedan dan kad vec oces i pokusaj da joj objasnis sve to ali nemoj je zatrpati informacijama,jednostavno pokusaj da joj pricas iz vise puta po malo neka saznaje stvari o tebi lagano i usput.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hellfire

Post by hellfire »

definitivno joj dugujem da joj ispricham ono shto je zanima, to ne osporavam nimalo...i samo istinu, naravno...
Ali zaebano je isprichati neke stvari tek tako...pogotovu shto strahujem da bi neke stvari mogle izazvati razocharenje,a to nikako ne bih voleo da se dogodi...
a to za zatrpavanje informacijama si u pravu zvrky, takodje mislim da nikako ne bi valjalo da joj bash svaki detalj ispricham odmah...dovoljno mi je teshko bilo reci joj da sam pravio sranja a kamoli da joj celu prichu srochim...
kakvo sranje od situacije u kojoj sam trenutno...ufffff...nije mi trebalo to pitanje bar josh neko vreme...jbg!
mysunrise

Post by mysunrise »

Slažem se sa Zvrky , nemaš se čega bojati! Možda se imaš čega sramiti ali ako se sramiš to je odličan znak jer znači da si svjestan svojih grešaka! Reci joj istinu! Ništa nemoj iskrivljivati, pakirati u svilenkasti papir, sve izbaci točno onako kako i je! Povjerenja će nestati ako to dozna od nekog drugog a i sam znaš da se sve sazna kad tad! Ja sam isto tako jedna koja nema nikakve veze s drogom osim što se već godinama borim s dečkom narkomanom ! Nebi bilo te borbe da je bio ikren prema sebi i prema meni , nebi bilo ni nepovjerenja, ali preteško mu je izgovoriti tu rečenicu ' ja sam narkoman , slab sam i sramim se toga'. Samo joj reci istinu, ako ti je stvarno stalo do nje i dopusti joj da ti pomogne da ideš dalje!
Modesty

Post by Modesty »

bratiću moj,nemoj nikad da se stidiš onoga što si bio zbog svog uspjeha tj. zbog onoga što si sad....biće joj možda malo teško na početku ali ti budi strpljiv i sigurna sam da kad prođe prvi šok da će te može i više cijeniti zbog tvojeg uspjeha i tvoje snage i volje da se boriš za bolje,za svoj život.
zvrky

Post by zvrky »

Naravno da neces detaljisati i pricati svaki dogadjaj iz tog vremena,mozes joj cak reci i ovo sto si nama rekao,da ne volis o tome da pricas jer te neke stvari jos uvek bole i da se plasis da ces je izgubiti zbog svoje proslosti i da joj zbog toga sve to isi ranije ispricao. Ajde budi hrabar kao i do sad sto si bio i furaj dalje,ako zbog onoga sto si bio ona stekne lose misljenje o tebi i sta ja znam sta sve jbg ona ti takva osoba i ne treba. Ali mislim da se to nece dogoditi sto kaze Mod kasnije ce te jos vise ceniti zbog iskrenosti i svega sto si uspeo da napravis .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

Potpisujem i ovu verziju
hellfire

Post by hellfire »

potpuno vas kapiram shta hocete reci...i sam sam svestan toga...
drzite mi fige, shta da vam kazem...
i hvala na podrshci...najbolji ste! :-D
hellfire

Post by hellfire »

HAPPY BIRTHDAY TO MEEEE!!!
niko ovde da mi chestita...strashno...
napunih ja i 23.
za nepoverovati...valjda cu ubuduce biti pametniji...
i tako...sve u svemu imao sam jako lep dan danas...lepo vreme...ja sa ortacima ceo dan...zezanje...pivo...uhhhh!
sve vas ljubim i pozdravljam...
hell
Post Reply