Gledaj Jure, kad kazem malim stvarima trebas ici naprid. Pod tim mislim da primjer ti skuhas kavu i zoves starog pa ju popijete, da umisto zene operes sude i mozda rucak napravis, odes sa starim u bascu i rezete vocke skupa, izbacis smece na ulicu itd. Pokusas malo s djecom da se na silu poigras. E to su te male stvari iz kojih ce se kasnije izroditi i nesto vece sta ces moci odraditi. Kad takve stvari odradis viruj da ces navecer zadovoljno gledati kako je prosa dan. Pusti one price da ces ti sad i da se skidas i da radis i oko djece da se zaokupljas i da sa zenom bude sve na mjestu, da ces izaci sa drustvom na cugu bez problema. To ljudi koji se satro skidaju prosipaju takvu pricu i samo zavaravaju prvenstveno sebe a zatim i druge. Imaj uvik na pameti kad dodu oni crnjaci da si najgori, da si gad, da si sa parama od furanja moga puno toga napraviti da to nije tako. Da si bija najgori ne bi se ozenija sa svojon zenom, ne bi dica dosla, ne bi ima svoju obitelj. A da se nisi drogira ne bi mozak ni tako radija kako je i smisljo nacine za nabavu para za drogiranje. Ne postoji ta ovisnicka " snalazljivost" kad si ok i organizam se ne pokrece jer nema potrebe. Kad te peglaju crnjaci da te svi vide da si sad u kurcu, to samo zanemari jer samo tvoja obitelj zna da se skidas. Svi ti crnjaci su preuvelicani i samo ih ti vidis u glavi a to je stanje kaosa i konfuzije koje smo si mi umislili da je tomu tako. Pisebno dolazi do izrazaja kad se osamis i kad si sam a cim malo sa nekim od ukucana popricas odmah to nestaje. Pricaj sto vise sa svojima pa makar i o vremenskoj prognozi al samo pricaj. Ovo ti ja sve govorim kroz sebe i sve mi je to dobro poznato. Ne usporeduj se sa drugima i kako njima ide jer ne treba u sve virovati a posebno ne viruj slatkorjecivosti i happy stanjima. Nema instant rjesenja i nema tu mista laganju. Korak po korak. Od kave do razgovora sa starim pa i do osmjeha zeni i poljupcem klincima i njoj. Ako to uspijes primjer danas ili sutra onda si napravio pravi mali dvorac a ne kulu od karata. Pomalo koracaj i budi hrabar.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Liko, bez obzira što smo prekrižili jedan drugoga, ja želim ponovo nešto da ti napišem, i mislim da ćemo se konačno malo bolje razumeti, i da do onakvih majmunskih rasprava između nas dvojice više neće dolaziti.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
I da se nadodam( znan da sam naporan al moram) Jure, ako te sta jebe i u nekoj si unedoumici, pitaj. Viruj mi da ni jedno pitanje nije smisno. Mi nismo ka " normalni" ljudi i nama je sve sta je njima lako i svakodnevnica, tesko. I meni i Frajli i svima slicnim nama. Frajli je normalno puno lakse nego meni, meni je malo lakse nego tebi, opet tebi su sad neke stvari lakse nego primjer nekom kom je prvi dan skidanja. To je tako i to trebas prihvatiti i svojom voljom ces ici korak po korak. I opet ti kazem Jurke, viruj mi na rijec, ne bih te ni u snu ja tija zajebati da padnes, svako pitanje i neodumicu pitaj ak ti nije jasno i ni jedno pitanje sigurno nije smijesno i da ne kazem debilno. Mi smo takvi kako da kazem posebni, preosjecajna bica koja moramo nauciti ziviti i s tim. Udaraj naprid malo po malo i sad nema nazad. Ja radi sebe i svoje obitelji, ti radi sebe i svoje obitelji. More se viruj mi.
Slazem se!
Samo neka pita i ja sam tu, sada imam vremena i na pretek!
Drago mi je sto je napokon krenuo nekim drugim putem
, i on i Xana
Samo neka pita i ja sam tu, sada imam vremena i na pretek!
Drago mi je sto je napokon krenuo nekim drugim putem
, i on i Xana
-
Takoder i ja stojim na raspolaganju. Vidim da covjek oce i sada treba zapeti svim snagama u tome. Takoder se odnosi kako kazes i na malecku Ksanu. Drago mi je da je ona uvatila zalet u svom filmu i pomalo odjebala forum al ako zapne negdi i ako sam u mogucnosti joj pomoci, jako drage volje. Osjeti se pozitiva kod oboje.
-
pokazao si se (višeputno) kao smiješni adolescent-od-34, folirant, na stranicama koje iziskuju iskrenost-koja-pomaže;Liko, bez obzira što smo prekrižili jedan drugoga, ja želim ponovo nešto da ti napišem, i mislim da ćemo se konačno malo bolje razumeti, i da do onakvih majmunskih rasprava između nas dvojice više neće dolaziti.Sad sam u gradu, zabršavam sa poslom, a pišem ti kad budem stigao u selo na kompjuter. Znam 100posto da nisi loš i zlonameran čovek, naravno ni prema meni, samo me nisi baš dobro kapirao, a i prirodno si tvrdoglav, često voliš da vratiš svoju traku,.bez da se posebno pptrudiš da saslušaš drugu stranu kojoj se obraćaš. Pišem ti kad stignem na selo.
![]()
pomaže piscima tih postova, a i drugima, čitateljima, i kolektiv te s pravom ignorira;
a ti se navuko ovdje srat ko 3 foke, pa te to tangira, m?
jbg, život...
https://www.youtube.com/watch?v=s3A5CKkbH1o
-
Znaci ziv si. I opet dobro ciljas. Sve si sazeo u par recenica.yasujirozu wrote: ↑Thu Mar 19, 2020 6:54 pmpokazao si se (višeputno) kao smiješni adolescent-od-34, folirant, na stranicama koje iziskuju iskrenost-koja-pomaže;Liko, bez obzira što smo prekrižili jedan drugoga, ja želim ponovo nešto da ti napišem, i mislim da ćemo se konačno malo bolje razumeti, i da do onakvih majmunskih rasprava između nas dvojice više neće dolaziti.Sad sam u gradu, zabršavam sa poslom, a pišem ti kad budem stigao u selo na kompjuter. Znam 100posto da nisi loš i zlonameran čovek, naravno ni prema meni, samo me nisi baš dobro kapirao, a i prirodno si tvrdoglav, često voliš da vratiš svoju traku,.bez da se posebno pptrudiš da saslušaš drugu stranu kojoj se obraćaš. Pišem ti kad stignem na selo.
![]()
pomaže piscima tih postova, a i drugima, čitateljima, i kolektiv te s pravom ignorira;
jbg, život...
Istina, bukvalno sam bio kao adolescent od 34.yasujirozu wrote: ↑Thu Mar 19, 2020 6:54 pmpokazao si se (višeputno) kao smiješni adolescent-od-34, folirant, na stranicama koje iziskuju iskrenost-koja-pomaže;Liko, bez obzira što smo prekrižili jedan drugoga, ja želim ponovo nešto da ti napišem, i mislim da ćemo se konačno malo bolje razumeti, i da do onakvih majmunskih rasprava između nas dvojice više neće dolaziti.Sad sam u gradu, zabršavam sa poslom, a pišem ti kad budem stigao u selo na kompjuter. Znam 100posto da nisi loš i zlonameran čovek, naravno ni prema meni, samo me nisi baš dobro kapirao, a i prirodno si tvrdoglav, često voliš da vratiš svoju traku,.bez da se posebno pptrudiš da saslušaš drugu stranu kojoj se obraćaš. Pišem ti kad stignem na selo.
![]()
jbg, život...

Komunicirao sam jedino sa Jurketom, a Fralju i Liku sam i sam ignorisao u zadnje vreme, no sad kako sam se uozbiljio, poceo bih ponovo da pisem i sa Frajlom i sa Likom, ako me prime.

P.s. Hoces li ti ikad skupiti muda pa reci sta tebe muci? Hahaah, cuj muci, kod tebe da je bolje ne bi valjalo.

-
.
Last edited by Marta Tufna on Thu Sep 02, 2021 9:17 pm, edited 1 time in total.
Jest' Boga mi moj Japanac, samo iskrenost, i nista sem iskrenosti ne vodi u izlecenje od zavisnosti, no je kod mene bio problem sto sam ja sebe nekih dobrih 4-5 godina bio ubedio u laz, boje reci zabludu, i nje se drzao kao pijan plota, a i pre toga sam se dosta dugo drzao jedne "nebitne" lazi-zablude, kako ja nikaad nisam bio navucen na dop... Ma suvi genije, "tek" evo 20.-a godina otkad poce moje "igranje" sa dopom, i meni konacno pocetkom ferbuara pade maska koju nosih od 2001.-e godine. Bolje ikad nego nikad. 
Bice post malo duzi, pa ko bude vojan nek' procita.
Evo samo da jedem, pa cu ispisati to sto sam hteo...

Bice post malo duzi, pa ko bude vojan nek' procita.
Evo samo da jedem, pa cu ispisati to sto sam hteo...