Kod nas je grad prilicno blokiran, pa ja uz oglase preko interneta, i sa stalnim musterijama radim dostavu robe na kucnu adresu. Jbt, danas pre oko dva sata kad sam radio isporuku na kucu adresu, zeni/devojci, koja me je nasla moj oglas na netu, deseila se da kazem malo nespeceficna situacija. Kako mi drogosi osetimo jedno drogo, pa to je cudo jedno.

Obavimo mi transakciju kod nje u stanu, zovne ona na kafu, i ja pristanem, pricamo mi tako, gleda ona mene, gledadam ja nju, i pita ona da li ja znam tu i tamo da se zviznem nekom drogom, ja reko' prestao sam pre nekih mesec dana, a uzimao sam u glavnom kokain. Kaze ona da i ona po nekad uzima kokain, i da ima kod sebe, pa me je pitala hocu li da nam iscrta po liniju. Ja reko' necu hvala, i pitam je da li si sigurna da je to "po nekad" kao sto si rekla, posto vidim da ga eto imas i radim danom. Kaze ona onda onu standard pricu, sad sam se malo zavozala, pa uzimam cesce, ali cu prestati... Nista, pozdravimo se mi, i krenem ja dalje...
Nije da me nije vuklo, ali sam iskulirao, obavio jos jednu isporuku robe u gradu, pa bež' na selo, dok nisu krenula ona nepozeljna razmisljanja...
P.s. Zavisnost je cini mi se sve prisutnija i medju ljudima koji aj tako da kazem normalno zive, droge otkad sam ja u prici sa njom nikad nije bilo vise...